DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 içimde koca bir dünya taşıyorum..benim dünyam paylaşılabilir..senin dünyanıda paylaşabilirim...ona yer açabilirim.benim olmanıı...elimi tutmanı....sana şöyylee sarılıp uyumayı istiyorum...seni kocamannn seviyorummmm...seninle olunca keyfime diyecek yok....]hayır... beni yüz üstü bırakıp gidemezsinnn...Peki Ozaman Hoşçakal! güzel bi o kadar da saçma olmus xD
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 saçma olmamış bence oldukça da eğlenceli ve yaratıcı.. sadece mandalina değil bu şekilleri bi çok meyve ya da sebzeyle yapıyolar ve gerçekten çok da güzel oluyo ama benim en çok hoşuma giden yumurtalarla yapılanlar olmuştu. gerçekten harikalardı bakmanızı tavsiye ederim ama nerede gördüğümü hatırlayamıyorum:)
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bence cok sevimli olmuş ehüez =)
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 madara etmişler canım mandalinayı
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 msndeki gülen papyonlu gay smileyi
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 portakal-muz olanı mı ne çok iyiydi
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aynı şeyi karpuzla yapmayı denicem :P
Öne çıkan mesajlar