byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Arkadaşlar bir piyasa araştırma şirketi belli yaş gurplarından insanlarla görüşüp 2-3 saat karşılığında 40 ytl yada alışveriş çeki veriyorlar.. nese bu aralar beni arayıp duruyorlar ilgilenen arkadaşlar (istanbulda oturan) bana pm den nolarını atarlarsa ben de onları direk firmaya yönlendiririm.. toplantıda çok basit gidiyon işte atıyorum cocacola bir insan olsa sence nasıl bir insan olur cinsinden sorular soruyorlar. çok basit eğlenceli de hata.. neyse salı gününe bir toplantı var mesela, dediğim gibi işim gücüm yok giderim 2-3 saat takılırım paramı alırım derseniz pm atın bende noları paslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 takunyalialrin mitinglerine git takunyalilarin islettigi marketler icin 20ytl alisveris ceki veriyorlar genellikle ha bunlarin aglayip zirlayip magdur oldukalrini anlatmalarini dinlemek zorundasin o yzuden yukardaki secenek daha makul olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 izmirde oluyorsa bana haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @ wiktor ciddi ol, adam gibi bişey bu takunya makunya gibi bişey değil.. @llama istanbulda arkadaşın varsa gider abi ne var diyeceğin sor soruştur akşam kadın cevap bekliyor, o da sonra kendi arkadaşlarnı paslar böle işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 odak grup çalışmasımı bu? toplantı diyince başka anlamlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ewet işte öle bişey,bende bir kere katıldım, adamlar soruyorlar, gözlerini kapa ve hayal et cocacola bir insan olsa nasıl biri olur, komik, genç yaşlı bilmem ne gibi abuk sorular soryorlar ben doğru açıklayamadım herlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Antalyada oluyorsa giderim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Antalya'da oluyorsa bende varım jadhasdjadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sana kaç para veriyorlar adam toplaman için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tarikatlere çekme çabası fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bunlar focus gruplar denilen şeylerdir. Her hangi bir marka her hangi bir ürünü için belli yaş gruplarında insanları toplar ve araştırmalar yapar. Bunların neticesindede stratejiler geliştirilir ve piyasaya sunulur. Misal 20 25 yaş arası üniversite öğrencisi spor yapan erkekler haftada kaç kez enerji içeceği içer, içerken neye dikkat eder gibi soruların cevapları, red bull bir insan olsa nasıl bir insan olurdunun cevaplarından geçiyor. Aslında genelen önemli şeylerdir ve size verilen 40 ytl lik hediye çeki karşılığında içten cevaplar vermeniz, o markanın ilerki zamanda stratejisini belirler. Hiç beğenmediğiniz bir ürüne vereceğiniz cevaplar da o ürünün değiştirilmesine yarar. Buna da örnek Coca Cola Light erkekler üzerinde yapılan araştırmalar neticesinde pepsinin lightina göre daha az tercih edildiğini saptar. Focus gruplarda nedeni Light kelimesinden ve kutu tasarımından olduğu anlaşılır ve Coca cola zero olarak piayasa çıkarılır. Böylece hem kadın hem de erkeklerin ihtiyaç duyacağı bambaşka bir ligt ürün piyasaya verilir. Coca Cola Zero konumlandırılmasında anlaşılacağı gibi erkeklere daha çok hitap etmektedir. Focus gruplar markalar ve ürünler için çok önemli sonuçlar ortaya çıkarır, göz ardı etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hoccemama said: odak grup çalışmasımı bu? toplantı diyince başka anlamlar çıkıyor. 30 ytl ydi lan biz gittiğimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben 2-3 saatime değil, günde 15 saate razıyım ortalama 2.5 saatten 6x40=240 ytl hatta isterlerse full time kalabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zırt pırt fokus gruba katılınmaz, bir kere katılınca bir daha çağırmaları için 6 ay geçmesi gerekir. ööle her ay 3 kere giderim filan diye hesap yapmayın boşuna :) ama katılın yani negzel, ek gelir olur, hem fikirlerinizi koca koca markalara iletme şansınız olur filan, eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Eğlencelidir, üşenmezseniz gidin valla =) Ben 2 kere gitmiştim, 20 lira vermişlerdi iki seferde de ama çook önce gittiydim ben. Artmış fiyatlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ykomu kimse be :) ne zengin bir kitleymişiz biz de ben bilmiyormuşum. bu arada bana bişey verdikleri yok, ben katıldım habire katılamıyormuşsun ondan arkadaşın varmı dedi hee dedim bende, eşi dostu pasladım, dedim burası öğrenci kaynıyor onlarda gitsin sebeplensin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 saati falan belli mi toplantının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok işte abi vericem ben noları, adam arayacak şu günü var müsaitmisiniz bu günü şu saatte müsaitmisiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Antalyadan ben de gelirim. Hemen ayarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cocacola light den cocacola zero dahi fikir ben ce zamanında ülkerin "eti " de domuz yağı var çünkü domuz yağlı olan şeyler yapışmıyor ve daha kazançlı oluyor ama ülker müslüman olduğu için isterse zarar etsin domuz yağı kullanmaz diye bir söylentisi de dahi ve bir o kdar da çirkin bir fikir di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 izmirde yok mu bunlardan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben giderim valla bekliyorum noyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hadi bare 10 a tamalayalım sayıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Greeny said: hoccemama said: odak grup çalışmasımı bu? toplantı diyince başka anlamlar çıkıyor. 30 ytl ydi lan biz gittiğimizde valla lan 10 ytlyi iç ettmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Misyoner evleri var gidiyuosun 100 dolar veriyolar + kuru pasta okunmus limonata cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar