Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki arkadaş arasında kalmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pch said:
cevap yazsana herkese sonsuz teşekkürler. a ve b de kız yalnız (: ayrıca iki tarafı da barıstırmak imkansız maalesef.. nileppezdel de oldugu gibi tenefüsü birisiyle geçirsem diğeri bozuluyor aynı durum..
Mesaj tarihi:
b seni çok yoruyor bence kesinlikle adam gibi al karşına konuş baktın olmuo bitir bence herşeyi bi dahada görüşme seni kimsenin yıpratmasına izin verme onlarsız olmaz diyede düşünme 1 ay sonra alışmaya başlarsın duruma
Mesaj tarihi:
karşına al konuş bitir falan nedir yahu.

arkadaşlar işte, aynı sınıfta lisede "eüheheühe" yapan ınsanlar sonucta bunlar.

bu kadar ciddi, bu kadar büyük, hayatın anlamı, evrenın dengesı falan değil bu ilişkiler, yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan.

nolcak yanı büyütmeyin şunları yahu.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
karşına al konuş bitir falan nedir yahu.

arkadaşlar işte, aynı sınıfta lisede "eüheheühe" yapan ınsanlar sonucta bunlar.

bu kadar ciddi, bu kadar büyük, hayatın anlamı, evrenın dengesı falan değil bu ilişkiler, yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan.

onun için önemli sanırım :)
Mesaj tarihi:
önemli önemli değil meselesi değilki bu.

abarttıkca büyüttükce abuk hal alan "aman tanrım ben nerde hata yaptım" falan diyiceğiniz hallere geliyo, ama gercekten bu kadar büyük karmaşık şeyler değil bunlar. abartmayıng ecin gitsine efenim.

bunlar hep pop muziğin ve genclik dizilerinin sucu.
Mesaj tarihi:
her ikisine de açık sözlü ol, bu işin haksız olduğunu anlatmaya çalış, konuyu da uzatma hiçbir zaman, iş laf satasına demogojiye dönüşmesin.
biri sana öbürüyle takılıyorsun diye kızdığında, bak şimdi de o kızıyordur de geçiştir. ya da mesela b'ye kendisinin başkası ile gezdiğinde sen arıza çıkarsan ne yapacağını sor, bunun zor bir durum olduğun anlamasını sağla. durumun zorluğunu dürüstçe, açıkç, iyi niyetle ve sabırla anlat ki arkadaşların olarak bu yaptıklarını kesmeyi akıl edebilsinler.

ya da olmadı hayatını zorlaştırdıkları için ikisine birden sen küs, bakalım o zaman ne oluyor?

diğer yandan,
Cuce said:
... yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan.

cüce haklı :)
Mesaj tarihi:
@deacon;yok yok
bu konuda kızlar acayip kıskançlık yapabiliyor. bunun yüzünden çok küsenleri gördüm.

ama bana böle bişey olsa heralde güler geçerim. sonra anneme sorarım anne hangisini seçiyim derim. o bakar şöle ikisinin gözüün içine. birini söyler. tamamdır derim.
haa neden şimdi bunu anlattım.
2 çok iyi arkadasım oldu. çok iyi diyordum annem ise görüşme onlarla diyordu. dinlemedim görüştüm sonra ikside yalan çıktı.
ders aldım bende ehuehuerh
Mesaj tarihi:
aha o ne lan hepsi kız mı?
ohhooo böle topik olmaz,
farzedelim ki a ve b erkek, kızı paylaşamıyolar.
kişisel'de bunun üstüne uzmanlaştık lan biz. bilmediğimiz yerden sormayın.

bi de sevişme amacı güdülmeyen insanlar nasıl paylaşılmaz oluyo onu anlamadım. lez bi durum olmasın sakın?
Mesaj tarihi:
ginaly said:
bi de sevişme amacı güdülmeyen insanlar nasıl paylaşılmaz oluyo onu anlamadım. lez bi durum olmasın sakın?

gin libidon cok yuksek burdan bile gorunuyor ona bi ayar cektirmen lazm brotha
  • Yeni Oluştur...