urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan baluu yazıyı yazan da a da b de kız =) oku bi kankut önce sdfg
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 baluu abi ne adamsın, kız olduğunu yazmış yazıyı yazarken kör müsün beyin mi bozuk sdfjslkgfj sonra a ve b'nin kız olduğunu da yazmış, garanti beynin bozuk agali
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 la bi kere daa okudum halen kız ibaresine rastlamadım. satır atlayarak okuyorum ben galiba. sdgsdg.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pch said: cevap yazsana herkese sonsuz teşekkürler. a ve b de kız yalnız (: ayrıca iki tarafı da barıstırmak imkansız maalesef.. nileppezdel de oldugu gibi tenefüsü birisiyle geçirsem diğeri bozuluyor aynı durum..
sechil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 b seni çok yoruyor bence kesinlikle adam gibi al karşına konuş baktın olmuo bitir bence herşeyi bi dahada görüşme seni kimsenin yıpratmasına izin verme onlarsız olmaz diyede düşünme 1 ay sonra alışmaya başlarsın duruma
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben sadece ilk sayfayı okumustum ama. :D
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 karşına al konuş bitir falan nedir yahu. arkadaşlar işte, aynı sınıfta lisede "eüheheühe" yapan ınsanlar sonucta bunlar. bu kadar ciddi, bu kadar büyük, hayatın anlamı, evrenın dengesı falan değil bu ilişkiler, yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan. nolcak yanı büyütmeyin şunları yahu.
sechil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Cuce said: karşına al konuş bitir falan nedir yahu. arkadaşlar işte, aynı sınıfta lisede "eüheheühe" yapan ınsanlar sonucta bunlar. bu kadar ciddi, bu kadar büyük, hayatın anlamı, evrenın dengesı falan değil bu ilişkiler, yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan. nolcak yanı büyütmeyin şunları yahu. onun için önemli sanırım :)
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 önemli önemli değil meselesi değilki bu. abarttıkca büyüttükce abuk hal alan "aman tanrım ben nerde hata yaptım" falan diyiceğiniz hallere geliyo, ama gercekten bu kadar büyük karmaşık şeyler değil bunlar. abartmayıng ecin gitsine efenim. bunlar hep pop muziğin ve genclik dizilerinin sucu.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben ilk defa duyuyorum böyle şeyler. arkadaş paylaşamamak nedir ya çok garip.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 her ikisine de açık sözlü ol, bu işin haksız olduğunu anlatmaya çalış, konuyu da uzatma hiçbir zaman, iş laf satasına demogojiye dönüşmesin. biri sana öbürüyle takılıyorsun diye kızdığında, bak şimdi de o kızıyordur de geçiştir. ya da mesela b'ye kendisinin başkası ile gezdiğinde sen arıza çıkarsan ne yapacağını sor, bunun zor bir durum olduğun anlamasını sağla. durumun zorluğunu dürüstçe, açıkç, iyi niyetle ve sabırla anlat ki arkadaşların olarak bu yaptıklarını kesmeyi akıl edebilsinler. ya da olmadı hayatını zorlaştırdıkları için ikisine birden sen küs, bakalım o zaman ne oluyor? diğer yandan, Cuce said: ... yarın tuvalete gitmen gerekir tenefus basında, a da b de "pff bak ıkımızıde bıraktı" der, sen cıkısta c yi görürsün falan filan. nolcak yanı büyütmeyin şunları yahu. cüce haklı :)
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @deacon;yok yok bu konuda kızlar acayip kıskançlık yapabiliyor. bunun yüzünden çok küsenleri gördüm. ama bana böle bişey olsa heralde güler geçerim. sonra anneme sorarım anne hangisini seçiyim derim. o bakar şöle ikisinin gözüün içine. birini söyler. tamamdır derim. haa neden şimdi bunu anlattım. 2 çok iyi arkadasım oldu. çok iyi diyordum annem ise görüşme onlarla diyordu. dinlemedim görüştüm sonra ikside yalan çıktı. ders aldım bende ehuehuerh
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet kızsal bir durum bu... kızlar belli bazı yaşlarda böyle egomanyaklaşabiliyor :) sonra hayat terbiye ediyor insanı ama, yaşla geçen bir şey ;)
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu sorunu erkekler cozuyor iste. Sevgili yapiyor A mesela. Dert kalmiyor, B de yapti mi ooohh... Sen C'yi bulmaya bak.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aha o ne lan hepsi kız mı? ohhooo böle topik olmaz, farzedelim ki a ve b erkek, kızı paylaşamıyolar. kişisel'de bunun üstüne uzmanlaştık lan biz. bilmediğimiz yerden sormayın. bi de sevişme amacı güdülmeyen insanlar nasıl paylaşılmaz oluyo onu anlamadım. lez bi durum olmasın sakın?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Of herşey seks mi be ginaly? İnsanlar dostlarını da paylaşamayabilir yani o da güzel bir "duygu" sonuçta :)
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ginaly said: bi de sevişme amacı güdülmeyen insanlar nasıl paylaşılmaz oluyo onu anlamadım. lez bi durum olmasın sakın? gin libidon cok yuksek burdan bile gorunuyor ona bi ayar cektirmen lazm brotha
Öne çıkan mesajlar