Astral Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 var mıdır paticiklerimizden bu şirkette görev yapan ? benim için önemli bir durum söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sorun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 benim bi kere ideal kart ile ilgili bi sorunum olmuştu bi pati yardım etmişti,baya,şansa ideal kart/fortiste fln çalşıyormuş oluyor tabi ilginç yani nickini unutsamda yine kendisine teşekkür ediyorum burdan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çok vefasız adamsın demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahaha :))) çatlaklar sizi. bir kız arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum soyadından ve adresinden emin değilim. sorarsam bir anlamı kalmayacak. rehberde gizlemiş bilgilerini bulamıyorum hiç bir şekilde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 astral aka stalker!? õ_Ô gereksiz mesajları temizledik.. forum kurallarına uyalım, uymayanları uçuralım. temiz pati belediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 privacy hede hödö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Astral said: ahaha :))) çatlaklar sizi. bir kız arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum soyadından ve adresinden emin değilim. sorarsam bir anlamı kalmayacak. rehberde gizlemiş bilgilerini bulamıyorum hiç bir şekilde :( takip et! sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rahan said: privacy hede hödö? +1. bulabilmen istenseydi gizlenmezdi zaten. bence diğer arkadaşlarına ulaşmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet. asla bu bilgiyi vericeklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evet xueshen espri kabiliyetini sergileme girişimini takdir ediyor senin gibi şeker birisine 25 kuruş atıyorum güle güle harca. sadece devlet sitelerinden insanların ana, baba adı, tc kimlik nosunu öğrenmek mümkünden wtf privacy u talkin about meen? ben diyorum sürpriz yapacağım benim için önemli, sen diyorsun legolas told me that a shadow and a threat had been growing in his mind. la bir geeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 o bilgileri alabilmek için spesifik olarak diğer bilgileri girmen gerekiyo diye biliyorum ben. aile sıra no vs. kimlik no sorgulamayı diyosan eğer. başka varsa bilmiyorum. ayrıca sözleşmede kişisel bilgileri 3. şahıslarla paylaşamaz gibi bişey vardır kesin. yasal olmayabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Açıkcası internetten adresini öğrendiği kızı kaçırdı şeklinde bir haber bekliyorum. yakındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya hiç mi bir tanıdığa el altından iş yaptırmadınız bırakın allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben geçen yaptım ööle bişi ama reelden tanıdık zar zor ikna ettim yaş yani o iş boşuna uğraşma(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar