Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vodafone da çalışan pati aranıyorr

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bi kere ideal kart ile ilgili bi sorunum olmuştu
bi pati yardım etmişti,baya,şansa ideal kart/fortiste fln çalşıyormuş

oluyor tabi ilginç yani

nickini unutsamda yine kendisine teşekkür ediyorum burdan ^^
Mesaj tarihi:
ahaha :))) çatlaklar sizi. bir kız arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum soyadından ve adresinden emin değilim. sorarsam bir anlamı kalmayacak. rehberde gizlemiş bilgilerini bulamıyorum hiç bir şekilde :(
Mesaj tarihi:
Astral said:
ahaha :))) çatlaklar sizi. bir kız arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum soyadından ve adresinden emin değilim. sorarsam bir anlamı kalmayacak. rehberde gizlemiş bilgilerini bulamıyorum hiç bir şekilde :(

takip et!

sürpriz

Mesaj tarihi:
evet xueshen espri kabiliyetini sergileme girişimini takdir ediyor senin gibi şeker birisine 25 kuruş atıyorum güle güle harca.

sadece devlet sitelerinden insanların ana, baba adı, tc kimlik nosunu öğrenmek mümkünden wtf privacy u talkin about meen? ben diyorum sürpriz yapacağım benim için önemli, sen diyorsun legolas told me that a shadow and a threat had been growing in his mind.
la bir geeet.
Mesaj tarihi:
o bilgileri alabilmek için spesifik olarak diğer bilgileri girmen gerekiyo diye biliyorum ben. aile sıra no vs. kimlik no sorgulamayı diyosan eğer. başka varsa bilmiyorum.

ayrıca sözleşmede kişisel bilgileri 3. şahıslarla paylaşamaz gibi bişey vardır kesin. yasal olmayabilir o.
  • Yeni Oluştur...