Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eh be emre asık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tunch said: Buyse said: tunch said: şu saatten sonra pozitif enerji göndermeye başlayalım arkadaşlar hadi sayıyoruz 10dan geriye , ben mavi çıkacağını hissediyorum!!! ben büyük hissediyorum hepimiz bi yerlerimizde büyük hissediyoruz şu anda. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bala .ote bi gol atarsak efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zan bunu atardı yahu, o ne biçim kafadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 salak bu terim harbi mal isyan edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan turkiye milli takiminin en iyi adami brezilyali, ben daha ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 emre >> yıldıray hadi ordan terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tunch said: Buyse said: tunch said: şu saatten sonra pozitif enerji göndermeye başlayalım arkadaşlar hadi sayıyoruz 10dan geriye , ben mavi çıkacağını hissediyorum!!! ben büyük hissediyorum hepimiz bi yerlerimizde büyük hissediyoruz şu anda. ben hissetmiyom valla, almanya yarın polonya yı yenerse 30 euro cepte, yemişim fatih terim'in milli takımını... Çek Cum. tuttu bu maçta tutuyor almanya ya bakar kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paşam öyle deme imparator o!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aquila said: lan turkiye milli takiminin en iyi adami brezilyali, ben daha ne diim. Brezilyalı değil o.. Brezilya asıllı Türk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 DERE VAS LOTZ OF OKAZYONS EVET TERIM GORDUN SIMDI OKAZYONU okuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Azmodai said: salak bu terim harbi mal isyan edecem ben ediom zaten dayı. tek doru tercih kazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 servetin ayagındaki bandajda bi siyah bi giri haa dikkat ettinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Llama said: servetin ayagındaki bandajda bi siyah bi giri haa dikkat ettinizmi okazyon değerine göre renk değiştiriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gozune tabele girsin terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Servet,Aurelio,Kazım,Hamit,editle gelen oyuncu Hakan Balta Bugün gerçekten kendini belli eden adamlardı,bunlar olmazsa ne yapardık acaba. O değilde cidden Gökhan Zan çok hata yaptı,bir gole sebebiyet veriyordu ama o çıktıktan sonra oyun resmen değişti.Yokluğunu arıyoruz resmen ya,biraz daha tecrubeli olsa demek ki Portekiz 1-0'a yattı ya,yoksa daha atarlardı bence... edit:Hakan Balta'yı da unutmayalım,Ronaldo'yu sildi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hala da atabilirler :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kardeşim servet yüreğiyle oynuyor. bu takım zor gol atar, ümit karansız hakan şükürsüz mehmet yıldızsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biz neden sol kanattan oynuyoruz. oyna sağdan, hiç yoktan pozisyon olsun . dsgdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi gökhan zan daha ne tecrübe edicek? bu zamana kadar tecrübe etmemişse bişeyleri 50 yaşına gelmesi lazım tecrübe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 su adamlar yerine gencleri koy, daha ruh sahibi oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 spiker:"maçtan soora flash interview a kimi istiosun sor bakiim şansal abiye" tanımlanamayan eleman:"merih marco yla nihat" 2 sn soora te:"merih deişti marcoyla servet" auhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hakem kazıma taktı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cok amatorce hatalar yapıyor kazım, kuması iyi ama denyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Burax said: hala da atabilirler :F :F ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar