Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mousela dmc mi oynanır zaten şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Revangelis said: oyunun 1680*1050 desteği yok, bide full screenken renkler birbirine girdi windowed mode da biraz daha düşük bi çözünürlükte oynuyorum, tüm ayarlar maximumda ve dx10 versiyonu 70-80 arası fps veriyo. ps3ün gücünden şüphe etmeye başladım :p neyse daha ilk iki bölümü oynadım zevkli şimdiye kadar sen diyince canım sıkıldı ama baktım var. cillop gibi oynuyorum 1050 de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nası var ya ben de istiyorum niye bende gözükmüyo/: edit: evet dx9 açınca olabiliyomuş, dx10 açınca olmaması da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yok abi dx10da benimkide. driver falan bi kontrol et. //ha cillop gibi dedim nazar değdirdim bak slow motion oluyo oyun bende de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 debiru mei kurai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bugün download ı bitti ve tutorialı oynadım sadece,mükemmel olmuş. Bi yemek yiyim hemen devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İndirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 valla süper yapmışlar... human modda oynuyorum ilk defa böyle bi oyun oynadığım için.. ama yaratıkları öldürmek pek kolay gibi duruyor.. daha onceden oynayanlar diğer mod ne? beceremem sandım girmedim ona.. human devam edelim bakalım şimdilik.. klavyede hareketleri yapmak biraz kastırıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben de bi hevesle indirdim oynadım yarım saat sarmadı kapadım bende mi sorun var? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sende sorun var :p oper said: valla süper yapmışlar... human modda oynuyorum ilk defa böyle bi oyun oynadığım için.. ama yaratıkları öldürmek pek kolay gibi duruyor.. daha onceden oynayanlar diğer mod ne? beceremem sandım girmedim ona.. human devam edelim bakalım şimdilik.. klavyede hareketleri yapmak biraz kastırıyor bu arada daha zoru işte, daha önce dmc oynamışlar için, human mode easy bu da normal yani. en zoru oyunu bitirince açılıyor olsa gerek. edit: dmc olanlar değil oynamışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 klavye ile oynanmıyo mu simdi rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oynanıyo da ben şahsen alışık biri olmadığım için bu tarz oyunlara biraz zorluk çekiyorum komboları yapmada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yardım yav 3. görevde castle a girdik te. bi yere varamadım. dolanıp duruyorum orda. nerelere gitmek gerekiyor?? 2 kapı var birinden çıktım dolandım dolandım diğer kağıdan aynı yere geri girdim. help plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sizler Dante Must Die zorluğunu açın da onu bir deneyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yeni bitirdim de ne bitmez oyunmuş ya 5-6 kere bitti sandım oyunu o derece yani adamlar boss fight yapmak için doğmuş herhalde sonunda tam bitti diyorum 1:30 dakikalik diğer görev çıkıyor istersen yapmıyorsun ama tam sonu göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 20.bölümün sonunda mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet 20.bölüm yazılar çıkmaya basladığında ortalıkta seytanlar beliriyo, kıza yaklaştırmıycaksın seytanları. kızın yanında dur geleni hakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 usta deli dehşet olmuş. yer yer gözlerim yaşardı oynarken. (19" lcd + 5.1ses sistemi + harika bi game pad) yeme de yanıns yat ^^ grafikler de sesler de şarkılar da 10 numara. bazı yerlerde kamera açıları insanın canını sıkıyo ama olsun :) bayıldım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aldım oyunu hacılar! Gamepad'ı de yanında aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 10 dk anca dayandım öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yeni oynama fırsatı buldum. adamlar oyun değil sanat eseri yapmışlar hele başlangıçta tüylerim diken diken oldu. Kız şarkı söylerken. yalnız olay ne anlayamadım nero kim nerden çıktı bu arkadaş? bide ilk kapıştığımız adam dante değildi demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dante'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 eheh öğrendim zaten oyunu oynarken. bu arada büyük noobluk yaptım oyunda. his holiness ile kapışırken tüm potları kullandım adam nası saldırıo öğrenmek için. sonra ölünce salak gibi gittim continue'ye tıkladım. haliyle bi baktım potlardan eser yok. şimdi baştan oynuom oyunu pot alabilmek için :S bide hepsini max fiyatına getirmişim small'ı için bile 5k orb toplamam lazım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 valla ben onun için trainer kullanmıştım. fightları öğrenmek için infinite health açıp bi deniyodum sonra ölüp rainersız oynuyodum. risksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 eeth bi devil may cry^da böyle bitti. sanırım gamepad'ım bozuldu ama bide parmaklarım ağrıyor özellikle başparmağım :) yalnız bişi sorcam bu dmc4 3ten sonra 2den önce mi geçiyor? yamato bizde olduğuna göre 3ten sonra olması lazım, vergilin gg olmuş olması lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar