beybin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kareler güzel resimler niye kalitesiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 analog kamera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bulutlu olan resim güzel(tu) bana bi diziyi hatırlattı ama hangi dizi olduğunu unuttum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bir istanbul masalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sonuncu cok guzel de, adam sanki kayalara atliyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 en sondaki güzel yakalanmış evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sonuncuda kadraj güzel olsaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 istanbul manzarası.........Check Kedi.......................Check Gökyüzü+minare.............Check Boğaz+kayık................Check. liste tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kedi de bana eski kız arkadaşımı hatırlattı. hepsi çok güzel olmuş. kalitesiz olmalarının da biraz havası var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gökyüzü haricindeki kadrajlar güzel. o son fotoğraftaki adam yaşıyo mudur yahu. ciddi ciddi denize değil karaya atlıyo gibi adam ehuhe.. devam edelim çekmeye.. photoshop kullanma bak çok kızıyo pati. (banane banane ben kullancam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 @beybin veri nayss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Beybin diyebileceğim tek şey, çiptekinkine ek olarak; Son kare'de sağda ne vardı bilmiyorum ama yatay kadraj kullansaydın çocuğun atladığı dalgayıda sol alta sabitleseydin süper olabilirdi. Ama dikey kadraj çok 'ara' bir fotoğraf haline getirmiş görüntüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Beybin fotoğraf klişelerini aşmalısın. Cuce'nin de mesajında demek istediği bu. İkinci diyeceğim de kadrajların hala çok hatalı. Özellikle son fotoğraf güzel bir fotoğraf olabilecekken kadrajlama hatasıyla mahvedilmiş. Yatay kare alsan ve 1/3 kuralına dikkat etsen iyi bir fotoğraf olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Cuce said: istanbul manzarası.........Check Kedi.......................Check Gökyüzü+minare.............Check Boğaz+kayık................Check. liste tamam. İyi de bunlar fotoğraflarım diye başlık açan bütün kullanıcılarımız için geçerli, artı IFSAK mezunlarının sergilerine giderseniz %90 yine böyle. Peki neden? Yeni başlayanlar bunları çekiyor. Çünkü bunları görüyorlar en çok. Monkey see, monkey do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bana güzel gelen şeyleri çekiyorum yahu, illa da kedi çekeyim illa da gökyüzü çekeyim demiyorum, aa bunu beğendim diyorum bu yani. çocuk çeksen "amaan çocuk işte ne var", modelle çalışsan "bana ışık ver model ver ben de yaparım", hepsinin bir klişe eleştirisi var bence. Şu, atlayan çocuğun orjinali; buyrun istediğiniz yerden kırpın. Eleştiriler için teşekkür ederim, elbet teknik de gelişecek.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 beybim gelip benim kedilerimin de fotografini ceker misin? =) pek guzeller, gratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hahaha çekerim tabii, geleceğim bir ara Bursa'ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ankaradayım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ilk fotoğrafa bayıldım. diğerleri de hoş tabii de ilki çarptı. tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 e herkezin bunları cekmesi zaten mesajın anlamını güclendiriyo. ben zaten sana herkez kedi cekiyo diye kedi cekiyosun demedim. aslında demek istediğim alexi_septimusun dediği gibi bunları cok gördüğün için bunları güzel bulman dolayısıyla dediğin gibi bunları cekmen. ama dünyada cok daha fazla cok daha ceşitli güzellik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Cuce said: istanbul manzarası.........Check Kedi.......................Check Gökyüzü+minare.............Check Boğaz+kayık................Check. liste tamam. heh atlayan adamın kırpılmış hali daha iyiymiş buarada evet :p daha br izolasyon, yanlızlık havası katıyor fotoğrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öyle valla. o zaman: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 tamam işte bursa'ya gidicem ordan ankara'ya geçerim..:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ilk fotoğraf güzelmiş. özellikle b&w iyi düşünülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar