fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sevdim sevildim. sonra olmadı. söylemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öyle ayrı gayrı olmaaz. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende onu dicektim helall olsun sanaa benden önce açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kargo-Yıllar Sonra dinledim ama yıllar sonra görünce yine sevgili olmak isteyeceğim sevgilim olmadı lisede hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kalspiz lahhız vidcanısz dürtük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 anlaşıldı, yrn lahmacun sonrası içiorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2 biraylar da sarhoş olmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ayga elliylik eykibuccuk yeyteyley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sarhoş adama internet vermiceksiz arkadaş ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 taşkınlık yapmak istedim yoksa iki birayla sarhoş olan tiplerden değilim. belirtmek istedimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iki birayla sarhoş olan tiplerin senden ne eksiği var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eksigi degil, fazladan parasi var onlarin, cok icmeden negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sarısın demıssınız alkolık cıktı ama bole olmazkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hehe ben geldim maç sarhoşu zafer srhoşu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dünyayı durdurmaya çalışıyorum şu anda. rakı pis koydu. otururken maç seyrederken falan bişi yoktu. kalktım. dolmuşta camı fulledim sonuna kadar ağzıma ağzıma yedim rüzgarı kendime gelrim diye rüzgar ayrı çarptı böle diildim kalktımda. typo yapmıcam diye savaş veridm bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 2 duble cask strength çakam yaw. semih piskopati gece gece bunalıma itti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya olm ben bişi yapmadm XD sarhoşuz hepimiz ortaam yapma böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben sarhoş değilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çek git o zmn topikten leş herif :U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şarabı açtıktan sonra tıpasını geri taksak durur değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dolaba koyarsan why not ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nays başlayayım ben öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 son bir kez yanıma gel nasıl gideceksin insafa gel gözümde yaşlar var silmeye kıyamadım akan yaşlar senden kaldı canım herşeyimsin derdin şimdi ne oldun demek başkasını yerime koydun söyle onla gülüm mutlu musun hadi git sana lanet olsun git hadi git istemiyorsan git hadi git hiç sevmiyorsan yaralı gönlüme perişan halime umutsuz kederler her günüm işkence bana sen uzaksın bana sen mezarsın bir başkasıyla yaşarsın bu kalp nasıl dayansın sen çoktan kararlısın gideceksen durma şimdi git bilmiyordum bilmiyordum beni birgün terkedeceğini bilmiyordum bu yüreğime çekilmez acılar vereceğini peki giderken azıcık da olsa düşündünmü be bensiz neyapar bu bensiz nasıl yaşar ama yok acımadan vurdun sen varmı be beni bir anda terkedip gitmek varmı be bana böyle acılar vermek varmı be seven bu canı ezip geçmek söyle var mı peki bu kalp nasıl dayansın bu kalp sensiz nasıl yaşasın yaşamak mı gülmekmi sanma yaşarım sanma gülerim yıkılmışım zaten git hadi git istemiyorsan git hadi git hiç sevmiyorsan yaralı gönlüme perişan halime umutsuz kederler her günüm işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben dün donmuş bira içtim böyle hafif buzlanmış. yoğurt kıvamında hafiften. alkol donmaz olm!1! 2 gün bile tutsan buzlukta bişey olmaz!1 mis gibi olur o bira!!!! diyen kuzenime, sonrasında da ona inanan kendime selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hiç birimiz sarroş değiliz. üj bej duble içtim beyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar