dunno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cocuklugumu ozledim cocuk beni ozledim cocukken dinledigim sarkıları ozledim cocukken asık oldugum gunleri ozledim kırılganlıgımı, yaralanmaya acık, kendimi cözememiş halimi ozledim. kalp kırıklıkalrımı bile ozledim. umutsuz bi asık oldugum haftaları. karamsarlıgımın henuz koyu bi kahve ve sigara rengine burunmedigi gunleri ozledim. soru isaretlerim, bilinmezliklerim tek sorum geçmişe simdi. nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 içim karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 artık çok geç. büyüdün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kim özlemedi ki. Hiç bir sorumluluk olmadan yaşamayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 lise2 idi ben bir aşık olmuştum pis. muhteşem bir zaman geçirdik o ayrı sora bir patladıki o zamandan beri ne aşk ne bişi. o zamanları özlemedim ama dönüp kafamı kırsam negzel negzel negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 geriye baktığında seni çeken bir şeyler varsa yanlış yoldan gitmişsin demektir. napolyon gibi söz yazdım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ayrıca fatura, erzak, ev sorunları falan gibi şeylerden kaçmak için tekrar dönebilirim sırf. büyüyecez büyüyecez dedik bok var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hiç özlemiyorum şahsen zira büyüyüpte tekrar öss, finaller, sınavlar vs düşündükçe nasıl geçmiş zaman diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Küçülüp küçük kalmak lazım. Yoksa bende öss dir o dur derstir istemem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 geçmişe baktıgımda bi köpeğimi özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kim özlemiyor ki çocukluğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 la bende özledim he sabah evden çıkar gece girerdim günde 6 maç yaptığımı bilirdim misket oynardk aptal aptal oyunlarımız vardı onları oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Büyüdük çoktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben özlemedim o zaman şimdi bildiğim kadar fizik bilmiyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben özlediklerimi yazsam bitmez anacım. neler geride bıraktık biz bi bilsen. Ama en kısa zamanda bir lunapark buluşması ile bu açığı kapatacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 çıkma teklif etmek istiyorum ben. "benimle çıkar mısın" demek istiyorum ulan! nerde o eski sevgililer azizim peh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bana kimse benimlen cikar misin demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 benimleN asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 offf abi neler yaptınız yav, kederlendirdiniz şimdi beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben hep özlüyorum çocukluğumu, o saflığı. En basit şeylerin bile büyük bir gizem olduğu yılları. Vapurda sigarasını yere atan adamı parmakla gösterip "Çevre düşmanııııııaaa!" diye bağırdığım günleri, yuvada herkesin doğduğu bir ay olduğu söylendiğinde "o kadar uzaktan nasıl getirdiler ki bizi? Leylekler uzya çıkabiliyor mu? Ben neden bi tane görüyorum tepeye bakınca?" gibi sorular sorduğum saf yılları. Çocukluk aşklarımı, grup vitamini, looney tunes tasolarını. Sorumluluksuzluğu, bebek arabasında yata yata gezdirilmeyi. Aaahh ah.. Ama geri gelmeyecek o yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bende özliyodum ama son bi aydır bahçede çocuklarla takılıyom saklanbaç filan oynuom 11 12 yaşında çocuklarla çok eğlenceli geçio valla eskiden abi diolardı şimdi kanka çekiolar dsfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 valla ben de daha 19 yaşıma giricem bu sene hala çocuğum ya büyümek de istemiyorum..ben de büyük ihtimal özlicem büyüdüğüm zaman :) bi de okulumdan çok çabuk mezun olucam ondan korkuyorum 20 yaşında iş hayatına atılmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Llama said: geçmişe baktıgımda bi köpeğimi özlüyorum oper said: kim özlemiyor ki çocukluğunu... ben de özlüyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Laraken said: "benimle çıkar mısın" demek istiyorum ulan! Aşk hayatımı sanırım bu cümleyle katlettim ortaokulda. Sonra bu hale geldim. Lanet olsun çocukluğun saflığına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dory said: bana kimse benimlen cikar misin demedi banada demedi hep ben elde ettim ne bu şimdi iş mi adelet nerede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar