Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Noluyor yaaa... of yayın mı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 CANLI YAYIN KAZASI OLUR BÖYLE ŞEYLER. caps olmuş , silmeye üşeniyorum prd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ne olduki ne olduki? tüm ayrıntıları istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok varmış.. aman uyarı almışlar onu okumuşlar gaz yaptım en fecisinden. yakarım lan rtük'ünüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ne olmus yayındanmı kalkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok aga ya, uyarılmışlar işte, onun bildirisini yayınladı, kv baslamadan evvel. Ben de sandım yayın yok. Varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ABİ O YAZIYI GÖRDÜM UYUZ OLDUM DEDİM LAN YAYIN MI YOK.ONDAN SONRA ÖZET YAZISI GELDİ HAY MG DEDİM DELLENDİM GELDİM Bİ DOTA KURDUM MİLLET GELDİ TAM BAŞLICAM ANNEM CAĞIRDI İÇERDEN OFF ANNE O ÖZET DEDİM Bİ BAKTIM YILDIZ QARIYI VURMUŞ KAÇIYO.1 DAKİKALIK BEKLETME SONRASI GELDİM DOTADAKİLERE İNT GİDİCEK BİRAZADN SORRY DEDİM ÇIKTIM ÇOK DELLENDİM BAŞINI KAÇIRDIM KV NİN BAĞIMLISIYIM POLATIM CAPS YAZMAM QAFFAA QSSSEERIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben onu her bölümün başında var sanıodum :p malum KV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar