Kenu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 daha önce açıldı mı ya da doğru yerde mi açtım bilmiyorum. ama başlıklardan birisinin içinde bi arkadaşımız bi animeden torrent linki vermişti müziği için. bu tür çok zevdiğiniz loopda döndürüp durduğunuz şarkıları paylaşırsanız sevinirim. benim sevdiğim bi tane var ama linkleyemiyorum. bi world of warcraft oyun içi videosunun açılışında çalıyodu. Saerdna III (mage) baya hoşuma gitmişti sadece onu dinlemek için videoyu açıyodum bazen. ne olduğunu bilen varsa öğrenmeyi çok isterim. simdiden paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Heroic Age baslangic ve bitis muzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Naruto - Hinata vs Neji Naruto - Avenger Death Note - Light's theme Death Note - L's theme Fullmetal Alchemist - Kyoudai Fullmetal Alchemist - Fukai Mori şimdilik aklıma gelenler bunlar eheh =)... cok fazla anime izlemedim zaten, izlediklerimden de en sevdiklerimin favorileri de bunlar eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cowboy Bebop OSTlerinden The Seatbelts - Tank! The Seatbelts - The Real Folk Blues Ayrıca geri kalan bütün Cowboy Bebop OSTlerini de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Açılış/kapanış müziklerini falan katarsan bitmez o liste. Baştan sona dinlenicek OST diyorsan benim hdd'de bulunan sürekli dinlediklerim arasında bunlar var Aria Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto Claymore Cowboy Bebop Diebuster Fate/Stay Night Ghost in the Shell Madlax Mai Hime Mai Otome Mnemosyne Mobile Suit Gundam 00 Noir Rebuild of Evangelion School Rumble Spice and Wolf Suzumiya Haruhi no Yuutsu Tsukihime Welcome to the NHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cowboy Bebop'tan The Real Folk Blues ile Blue'yu tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 honey and clover ın müzikleri gerçekten çok güzel. bıkmadan dinliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bu arada Muzik demişken, Beck'i bir izleyin bence. Sadece muzik üzerine kurulu bir anime. Soundtrack yelpazesi epey geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cowboy bebop the seatbelts - the real folk blues naruto toshiro masuda - hinata vs neji toshiro masuda - sarutobi toshiro masuda - heavy violence hajime no ippo Saber Tiger - Eternal Loop Tsuneo Imahori - Tumbling Dice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Herkese Hellsing OST yi tavsiye ederim.İpod umda 44 şarkısıda durur.Muhteşem bir albümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 keep it coming :) bi de hangi torrent programını tavsiye edersiniz. ben genelde animeleri veoh.com dan izliyodum kalite ve hızı iyiydi ama Türkiye'den girişi yasakladılar. sanırım müzik ve video ya torrentten ulaşmak daha kolay ve etkili, hem de görüntü kalitesi daha güzel. bu konuda biraz yeniyim, tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hack Sign'i sevip sevmediğinizi bilmiyorum (ben sevmiştim) ama OST diyorsanız ömrümde loopa alarak dinlediklerimden en çok sevdiklerim arasında yeralır. Kawai Kenji , Yasuo Uragami ve Toshihiko Sahashi ile birlikte müziklerini en sevdiğim kompozitördür. (Kawai Kenji imzalı kötü bir OST göremedim şu ana dek) Bu yüzden Gundam 00 ve SEED OST'larını loopa alarak günlerce dinleyebilirsiniz mesela. Benzer şekilde City Hunter OST'larını da öneririm. Benzer şekilde Shiro Sagisa (Kimagure Orange Road ve Evangelion) ile geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Kentaroh Haneda (SDF Macross) 'un çalışmaları da kolay kolay unutulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 üsendım yazılanlara ve yukarda varmı bılmıom... zati pek anıme ızlemem... guzel olursa... en cok beyendıgım muzıkler DEATH NOTE unkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ghost in the Shell ostleri bayağı güzeldir. özellikle Stand alone complex açılış-kapanış şarkılarından aklıma gelen güzel parçalar Berserk - Waiting So Long Mushishi - Ally Kerr - The Sore Feet Song GitS - Rise Spirited Away - Youmi Kimura - Itsumo nando domo Naruto - Akeboshi - Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Naruto-the raising fighting spirit Naruto-sadness and sorrow Naruto-Orochimaru's theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cowboy bebop op-ed efsane zaten sonra fma'dan bratja çok güzel demin bişey vardı aklımda unuttum hımf neyse ergo proxy'nin openingi güzeldi sevmiştim aslında çok varda hiç indirip dinlemiyorum,bi ara girişçem işe de vaktim yok pek bu aralar ha death note-L's theme çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Chrno crusade açlılş süperdir Cowboy Bebop zaten... Onun ki OST değil yaf ciddiyim bak... Macross Plus ve Macross Frontier güzeldir (yoko kanno ne yaparsa güzeldir diyip geçelim) Bunun dışında NANA manyaktı kesinlikle hala dinlemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Neden benden baska heroic age seven yok ya. Ne animeyi ne de muziklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bleach in openinglerini seviyorum uverworld un high and mighty color ın falan şarkılarını fakat bölüm içersinde çalan parçalar olarak Nartuo nunkiler efsanedir ^_^ bi de kenshininkiler de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 di said: Neden benden baska heroic age seven yok ya. Ne animeyi ne de muziklerini. E çünkü kötü anime :> Git Starcraft'ın hikayesini oku, aynısını çalmışlar zaten. Müzikleride generic sentetik j-pop eehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 cowboy bebop - tank! neon genesis evangelion theme (+punk theme) naruto: orange range - hey hey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Cowboy Bebop - Real Folk Blues (Ending) FMA - Bratja Elfen Lied - Lilium (Opening) Ve tabii ki POKEMON Opening ve Endingler. Tabii Türk televizyonlarında çıkanlar. Şimdikilerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Kaede said: di said: Neden benden baska heroic age seven yok ya. Ne animeyi ne de muziklerini. E çünkü kötü anime :> Git Starcraft'ın hikayesini oku, aynısını çalmışlar zaten. Müzikleride generic sentetik j-pop eehhh ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Vampire knight - still doll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hajime no Ippo 2. intro, galibiyet theme. Seirei no moribito intro hungry heart wild striker gaz attack theme eyeshield 21 intro ve galibiyet theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar