Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Onlar 4. kitaptaydı işte. 6. gelsin göreceğiz.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 işte bu kitabın 2. yarısında devam edecek sanıyordum da etmedi, şimdi kim bilir ne kadar bekleyeceğiz 6. kitabı.
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dizi için biraz acele etsin ya. 1500 sayfa yapıp 5 sene bekleyene kadar 800-900 yapıp 2-3 senede çıkarsın en kötü. toplamda da 8-9 olsun o şekilde daha iyi.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 5. kitap Bran bolumleri, spoiler icerir Bran'in uc gozlu karga ruyalarini gonderen adam ile karsilastigi yeri okudum. Kim oldugunu merak edenlerin Dunk ve Egg maceralarini okumalarini tavsiye ederim.
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eyv. baktım kitaplar baya kısaymış zaten. 3 kitabı toplasan bunun çeyreği etmiyor =) bu bitince çerez gibi okunur. edit: bu arada marvel çizgi roman yapmış bunları. o şekilde de okunabilir. farklılık olur =) indirdim güzel gözüküyor. bu arada maester aemon kardeşine egg diyordu feast for crows'ta. onların hikayesi mi bu yoksa benzerlik mi sadece?
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu sorunun cevabi ilk hikaye icin spoiler sayilir. Hedge Knight spoileri Evet, Aemon'un kardesi olan Egg.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Böyle iş olmaz ya Robinsonu aradım sordum ne zaman gelicek a dance with dragons diye Ayın 13ünde idi tam, çok talep var haftaya yenileri gelecek dediler Özellikle sordum, 3-4 hafta yazıyor temin etme süresi olarak emin misiniz haftaya geleceğine diye Evet evet dedi kadın 14 gün geçti hala hazırlanıyor sipariş Şimdi arıyorum bilmiyoruz ne zaman gelicek diyolar birde GRRR
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Neyseki aradığımda konuştuğum kişi pek bilgi sahibi değilmiş. Olay çözüldü boşuna yardırmış oldum. Yarın kargoluyorlar kitabımı hell yes
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 5. kitapla ilgili niye bran aa uuu demişsiniz çok bomba başka bi olay varmış hiç spoiler veren olmamış yadırgadım
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çok büyük gelişmeler oldu ama çok az bölüm vardı. biraz çok olaydı iyiydi =)
Öne çıkan mesajlar