tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 23 temmmuz dogum gunum ekim ortası oluyo herahlde. merak ettim araştırdım o günün bi önemi varmı diye googde bu çıktı Tarihte Bugün ...... 13 Ekim 1987 Şair Nilgün Marmara intihar ederek vefat etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evilmaddox said: 21 Haziran. 9 ay 10 gün gidersek nedir? 11 Eylül mü oluyo? Bi numarası yok yani. Ben yine de babama bi sorayım tarihten emin olmak için. :D benle aynı günde doğmuşsun lam.. git değiştirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 vaaay yetkiyi kötüye kullanma, banleticem seni. hepinizi banleticem ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 24 Temmuz desen, 9 eylül? Baya alakasız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dasaaa said: benle aynı günde doğmuşsun lam.. git değiştirt Haydi oradan ulen:D Ben mutluyum doğumgünümle, ayrıca okulumda doğumgünümü paylaştığım iki kişi daha var, yani biz çoğunluğuz ona göre =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Spidee said: 9 ay 7 günlük doğmuşum ben. 27 Haziran, gidersek geri 20 Eylül mü oluyor? Evet, galiba. Hiçbir şey ifade etmedi benim için =/ bende 27 haziranda doğmuşum :D kaç günlüküm bir ögreniyim bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bende bir yaz macerasıyım hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Düğün gecesi başlamış hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Alexi_Septimus said: Yaz ayına denk gelenler DNA testi yaptırmak için yeterli sebeplere sahipler. eheheh nie kışında mumkun o? Tup falan bıter mazalaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 9 eylül benmde doğum günü,git 9 ay geri ,bende yılbaşı gazıyla doğmuşum ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sadece onlar özellikli :( kırmızı iç çamaşırı heycanına olan olmuş :/ biz normaliz aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hm 10 şubat 9 ay gitsem ağustos oluyor sanırım eylül başı gibi olmuşum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Absolut said: Düğün gecesi başlamış hayatım. Hızlılarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Böylelikle bütün astroloji sistemi çökertilmiş oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar