irin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gezen goren var mı tavsiyeler bekliyorum sarap ve balıktan öte,hostel mostel vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 şarap iç güzel. kızlar çingene gibi. erkekler yakışıklı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 portekiz lonely planet al bi tane o tarz tavsiyelerin kralını bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sipariş verdim zaten bekliorm lonely planetımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 tam da portekiz'de erasmus yapan bir arkadaşla konuşuyordum MSN'de. Porto'da oda. Şarap süpermiş, nisan'ın sonundan itibaren denize (okyanusa) girilebiliyormuş. Hayat genelde sıkıcıymış. Turistler gelince partiler falan oluyormuş. Kızları çirkinmiş erkekleri hakkında yorum yapmak istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bence de Portekiz uzun süreli bayar 3-4 gün yeter; Endülüs'le falan birleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 @ombak eheh sans diyelim,ben gelince erkekleri hakkında yorum yapıcam merak edilmesin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Porto şarabı rezalettir içme. Ayrıca Avrupa'nın en uç noktası da orda, Lisbon'a da yakın üstelik. Praia Grande diye gözüküyor bu haritada. Katedraldi falandı filandı gezeceksin hep. Burdan bakabilirsin, üstelik turist haritası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 alexii teeenks canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rica ederim ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 vaktinde pek kimse bişey yazmamış ama efendime söyleyeyim, 15-30 mayıs tarihleri arasında esnek bir şekilde (10 gün civarı düşünüyorum toplam) bu güzel ve yalnız ülkeyi gezmeye karar verdim. Porto'da erasmus yapan arkadaş var, onda biraz takılacam, gerisini de kimseyle buluşmazsam yalnız gezeceğim. İlk Porto-Lizbon-Endülüs(sevilya) yapayım demiş idim. Ancak sevilya'daki arkadaşım o tarihlerde Türkiye'de olacakmış. Dolayısıyla endülüs'ü başka bir bahara erteledim (içimde hala ukte gerçi belki giderim gene sevilya'ya, hesap kitap yapmam lazım önce bir.) Böylece Portekiz'e daha uzun vakit ayırır ülkenin havasını tam kapar dönerim dedim. Şimdi sadece Porto ile Lizbon'u duydum, biliyorum. Bugün bir rehber aldım, okuyacam biraz bakalım. Dolayısıyla sorum da bu, hangi şehirlere gitmeli? 5'er günü porto-lizbon'da geçirmek de var. Yollara dökülüp diyar bucak gezmek de var. (vakit;nakit) / keyif oranına göre... Portekiz'de tren ağı iyi ve ucuz mu? Car pooling benzeri araba paylaşma servisi var mı, varsa yaygın ve ucuz mu? Otobüs motobüs olayları nasıl? Orda burda pat diye bulunamayacak gidip görmüş değerli gezgin pati kardeşlerime ait bilgiler, trikler var ise onları dinlemeye hazır ve nazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 şimdi ben gideli 6 yıl oluyor, trenler batı avrupa'da gördüğüm en ucuz ve en konforsuzuydu :). Porto'da arkadaşların varsa sıkılacağını tahmin etmiyorum. 6-7 gün Porto, üstüne 3-4 gün Lizbon yaparsan güzel bir program olur. Lizbon oldukça hareketli ve rahat bir şehirdi. İlla çok yer gezeceğim diyorsan ben görmedim ama en güneyde deniz kum konseptli algavre var, Porto'ya yakın aveiro, Lizbon'a yakın obidos ve Lizbon'dan günübirlik Sintra turistlerin uğradığı yerlerden. Zaten kitap almışsın ordan okursun bunları :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 italyanlardan duyduğum kadarıyla felaket ucuzmuş portekiz.özellikle pansiyonda falan kalırsan bide.bide bol bol porto şarabı stokla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Euro kullanmıyorlar mı ması ucuz olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 o nası bi mantık ya :D, fransa'nın yarı fiyatına mesela. Ancak kredi kartı çok az yerde geçiyor. 6 yıl önce konuşuyorum mcdonald's da bile kredi kartı kabul etmiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar