tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 offical forumdan arak , görmeyenler vardır belki diye.. * - 'Normal' Dungeon ** - 'Group' Dungeon *** - 'Raid' Dungeon Pre L20 Tortage L1-20 White Sands Isle* L5-20 Underhalls* L10-20 Acharonian Ruins* L10-20 Hubs Old Tarantia Conarch Village Khemi L20+ Wild Lands of Zelata L20-38 (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata) Khopshef Province L20-36 (From Old Tarantia -> Khemi -> Khopshef Province) The Maze* L25+ (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> The Maze) Border Ranges* L29+ (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> Border Ranges) Conall's Valley L20-32 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley) Spider Caves* L25+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Spider Caves) L30+ Overflow Tunnels (Tarantia Sewers)* L30+ (From Old Tarantia -> Tarantia Sewers) Blessed Cave* L30+ (From Old Tarantia -> Khemi -> Khopshef Province -> Blessed Cave) Black Castle* L30-38 (From Old Tarantia -> Khemi -> Khopshef Province -> Black Castle) Sanctum of Burning Souls** L35-42 (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> Sanctum of Burning Souls) L40+ Sewer Catacombs L40-66 (From Old Tarantia -> Tarantia Noble District -> Sewer Catacombs) This includes Cistern, The Main System, etc. Armsman Tavern / Arena L40+ (From Old Tarantia -> Tarantia Noble District -> Armsman Tavern / Arena) Field of the Dead L40-50 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead) Frost Swamp** L40+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Lacheish Plains -> Frost Swamp) ***Quest in Brannoc Village*** Imirian Ravine** L40+ (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> Poitain -> Imirian Ravine) ***Quest in Caenna Village*** Oasis of Zaara** L40+ (From Old Tarantia -> Khemi -> Khopshef Province -> Purple Lotus Swamps -> Zaara Oasis) ***Quest in Nasten Village*** Tarantia Noble District L40+ (From Old Tarantia -> Tarantia Noble District) L50+ Eiglophian Mountains L50-60 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains) (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Lacheish Plains -> Eiglophian Mountains) Ice Cave L50-52 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Ice Cave) Cannibal Caves* L55+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Cannibal Caves) L60+ Atzel's Approach L60-75 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Atzel's Approach) Thunder River/Os Harku L60-70 (From Old Tarantia -> Thunder River/Os Harku) Acheronian Cave* L60+ (From Old Tarantia -> Thunder River/Os Harku -> Acheronian Cave) L70+ Kheshatta L70-80 (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta) Ice Ruins** L70+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Atzel's Approach -> Ice Ruins) Scorpion Cave** L70+ (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Scorpion Cave) Atzel's Fortress** L75+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Atzel's Approach -> Atzel's Fortress) Thoth Amon's Stronghold** L75+ (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Thoth Amon's Stronghold) Caravan Raider's Hideout** L75+ (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Caravan Raider's Hideout) Onyx Chanmbers** L76+ (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Onyx Chanmbers) Chief Kykikkis Crypt** L75?-80 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Chief Kykikkis Crypt) Chief Toirdealsbachs Tomb** L75?-80 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Chief Toirdealsbachs Tomb) L80 (non-raid) Onyx Chanmbers** L80 (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Onyx Chanmbers -> Soul Chambers) Yakhmar's Cave** L80 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Yakhmar's Cave) L80 (RAID) Black Ring Citadel*** L80 (From Old Tarantia -> Khopshef Province -> Kheshatta -> Black Ring Citadel) Vistix's Lair*** L80 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Atzel's Approach -> Vistix's Lair) Resource and Building Note: These 3 zones will spawn mobs which will immediatly attack you. These mobs will be of a level close to your own. Lacheish Plains L20+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Lacheish Plains) Poitain L20+ (From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> Poitain) Purple Lotus Swamps L20+ (From Old Tarantia -> Khemi -> Khopshef Province -> Purple Lotus Swamps) http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=31691
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eline saglık dun deli olmustum Wild Lands of Zelata daki questler bittikten sonra nerde kasıcam diye aynı yerleri buluyorsun gene ama fazladan 1 saatin bos bos ekrana bakmakla geciyor :S edit:wow daki butun questleri butun bolgeleri ezberledikten sonra kimi zaman keyifli kimi zaman sinir bozucu ama inanılmaz zor geliyor yeni yerler kesfetmek :P
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yeni yerler keşfetmek her zaman zevkli olmuştur :)
jungle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 suan lvl 43 un ortalarındayım ve quest logum full dolu şimdilik hiç bir problem yok , bir çok yere daha hiç gitmedim hiç bir gathering skill queste almadım ve hiç grind yapmadım şimdilik hiçte öyle quest eksikliği göremedim suan old tar. da noble districte takılıyorum burda çok rahat lvl45 görücem gibi
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sleeper said: eline saglık dun deli olmustum Wild Lands of Zelata daki questler bittikten sonra nerde kasıcam diye aynı yerleri buluyorsun gene ama fazladan 1 saatin bos bos ekrana bakmakla geciyor :S edit:wow daki butun questleri butun bolgeleri ezberledikten sonra kimi zaman keyifli kimi zaman sinir bozucu ama inanılmaz zor geliyor yeni yerler kesfetmek :P uleennnn dun 9 da uyuyakalmısım 24.30 da hanım uyandırdı yataga gec dıe nıe aramadın deyyuz ılerlemeyın fazla tek basına kasamam bırakırım bak oyunu ha tehdıt de ederım bole
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Quest olayı avantajlı olsa da AoC'da çekilecek dert değil yani. Ömrümüz loadingle geçiyor. Şöyle geniş ferah bi alan bulup orda takılmak en güzeli gibi.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Haha hanım kesin uyanırsan oyuna oturursun diye uyandırmamıştır iyice geç olana kadar beklemiştirki tek seçenek yatak olsun :) Bende yaşıyorum benzer sorunu :P 28de The Maze kasar mı? Assasin oynuyorum yani öyle 3 tane mobu kesme lüksüm pek olmuyor genelde 2 tanesi geldi mi %15HP falanla kesebiliyorum ona göre :) dieevil said: Sleeper said: eline saglık dun deli olmustum Wild Lands of Zelata daki questler bittikten sonra nerde kasıcam diye aynı yerleri buluyorsun gene ama fazladan 1 saatin bos bos ekrana bakmakla geciyor :S edit:wow daki butun questleri butun bolgeleri ezberledikten sonra kimi zaman keyifli kimi zaman sinir bozucu ama inanılmaz zor geliyor yeni yerler kesfetmek :P uleennnn dun 9 da uyuyakalmısım 24.30 da hanım uyandırdı yataga gec dıe nıe aramadın deyyuz ılerlemeyın fazla tek basına kasamam bırakırım bak oyunu ha tehdıt de ederım bole
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kesın ole zaten abso zaten su sleep e dedım daha baslamadan . Olm karılar bısı bosıycak dıe .. beklıyoz bakalım :D
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben 3 ay önceden başının etini yemeye başladığım için rahatım.. oyun başlamadan önce benim kadar heyecanlanıyodu :D
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 8 senedir bu çileyi çekiyor eşim o yüzden karşılıklı uzlaşma metodları geliştirdik :)
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Level 45'e geldim. Kendi levelımdaki bütün field of the dead questlerini yaptım. Gruplar dahil. En güzel lootu sanctum verdi şu ana kadar. Kendi levelımda güzel loot veren bir grup quest veya solo yer biliyor musunuz? Şu an 6 level önce sanctumdan loot ettiğim 3 eşyayı kullanıyorum ve sanctum gibi bi yer bulursam benim için muazzam olucak.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 death forest ı yaptın ve lootunu beğenmedin yani
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 biz de ogrensek o metotlari. bir haftadir oyuna giremiyorum. her seferinde bir sey cikartiyor.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Absolut said: 8 senedir bu çileyi çekiyor eşim o yüzden karşılıklı uzlaşma metodları geliştirdik :) senden bi tutorial bekliyoruz o zaman abso "mmolar ve eşler? zorlu seçim!"
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Uykudan feragat edeceksin başka yolu yok. 8 senedir gece 2.30-3te yatıp sabah 8-815te uyanıyorum bu oyun sevdası yüzünden :) Hanımı uyutup ondan sonra ancak bilgisayara geçiyorum yani herşeyin zamanı ayrı olayı :) Birde sen erkenden kuş gibi yatınca ben sıkılıyorum napıyımda guzel bahane ama oturacağı tutarsa o gece yatar oyun :)
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dieevil said: uleennnn dun 9 da uyuyakalmısım 24.30 da hanım uyandırdı yataga gec dıe nıe aramadın deyyuz ılerlemeyın fazla tek basına kasamam bırakırım bak oyunu ha tehdıt de ederım bole noobsun ne diim euhuehueheue erken yatan erken yolalır die bir soz bilmiyodum zaten kfhalsd Absolut said: 8 senedir bu çileyi çekiyor eşim o yüzden karşılıklı uzlaşma metodları geliştirdik :) hehe ben de 1 senelik evli olsam da esimle 8 senedir tanısıyoruz sanırım sifre 8 senede gizli :P
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Absolut said: Hanımı uyutup ondan sonra ancak bilgisayara geçiyorum yani herşeyin zamanı ayrı olayı :) Birde sen erkenden kuş gibi yatınca ben sıkılıyorum napıyımda guzel bahane ama oturacağı tutarsa o gece yatar oyun :) ooo siz asıl taktiği bilmionuz.. olay şöle gelişir; hayatım gel bak sana ne göstercemle başlar --> Mario--> NFS serisi --> GTA serisi --> Sims --> AOC anahtar budur.. kişiden kişiye basamakların süreleri değişebilir ama mutlaka yarar..
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 said: razzRaziel hayatım gel bak sana ne göstercemle başlar --> Mario--> NFS serisi --> GTA serisi --> Sims --> AOC anahtar budur.. kişiden kişiye basamakların süreleri değişebilir ama mutlaka yarar.. heh onlar ancak oyun olayına hic bulasmamıslarla olur bizimkiler bu islere diablo2 ile basladı onları kandıramassın bu numaralarla :P
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Aynen benım hanımada Wow da verdım 70 mage ı oynasın dıe .sadece yaptıgı bg lere gırmekdı. oda dedımki 3 4 dakıka da bı yuru ıste baska bısı yapma dıe hanım merak sardı Ab de bs ye bıle gıdıyodu ama dumur lafı ettı ve bıraktı Su yerden bıtmeler benı hep olduruyor goremıyorum onları ( gnomeler ) sıttınız lan onlıne oyun oynama mevzumu pıs gnomeler ..
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Detaylı Bir Harita Nereden Bulabilirim Su Uo Zamanında Onun İçin Bir Tane Vardı Ya Nerden Nereye Geçildigini Söyleyen Kafamızda Rota Bile Planlıyamıyoruz Harita Çok Büyük :(
hunty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben benim hanimi hic bulastirmiyorum. Evde bir tane bilgisayar-oyun bagimlisi yeter. O da otursa oynun basina evi kim cekip cevirecek. O bana soyluyor bey sunu yap bunu yap diye ben otomatik gidip yapiyorum robot gibi sonra gene oturuyorum ekranin basina.(:P)
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hunty said: O bana soyluyor bey sunu yap bunu yap diye ben otomatik gidip yapiyorum robot gibi sonra gene oturuyorum ekranin basina.(:P) hehe guzel taktiktir o ben de uygularım ama isi yaparken cok konusmamak lazım bi konusmaya baslarsan oyle de esir alınabiliyorsun :P ColorDead said: Kafamızda Rota Bile Planlıyamıyoruz Harita Çok Büyük :( neyimizde planlıyamıyoruz neyimizde dfjskdfhsdfhskf :P
Öne çıkan mesajlar