Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızılırmak suyundaki korkunç gerçek

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ben şeyi anlamıyorum. "bu kadar temizlenemez" diye atıp tutmak yerine ne yapmaya ankaranın dört bir yanından su örneği alıp yurt dışında ya da işte bir şekilde tarafsızlığından emin olunabilecek bir yerde test yapmıyorlar?

niye afedersiniz osuruktan argümanlarla uğraşacaklarına kapı gibin rapor almıyorlar? "ankara suyundan alınan örnekte %X arsenik bulundu" diye raporu sunduktan sonra adamı ez geç.

ama niye yok bu rapor anlamıyorum ben niye?

edik; yok ezip geçemezsin aslında. eblek halk 2 nohut alır arsenik soslu haşlar yine bu adama oy verir. sonra birileri zehirli su istemiyoruz diye protesto yapar onlara da akape düşmanı ilan edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
ben şeyi anlamıyorum. "bu kadar temizlenemez" diye atıp tutmak yerine ne yapmaya ankaranın dört bir yanından su örneği alıp yurt dışında ya da işte bir şekilde tarafsızlığından emin olunabilecek bir yerde test yapmıyorlar?

niye afedersiniz osuruktan argümanlarla uğraşacaklarına kapı gibin rapor almıyorlar? "ankara suyundan alınan örnekte %X arsenik bulundu" diye raporu sunduktan sonra adamı ez geç.

abi kapı gibi raporlar var, ama İ. Melih Gökçek iplemiyor ki onları.
İstediğin kadar uğraş, Sultanın dediği olur ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
abi su musluktan icilir mi zaten ya oggg.

içilir tabi.isveçteyim ben,herifler denizden su çekiyolar arıtma falan filan.Erikli gibi su geliyo musluktan.Madem o ırmağı çekmiş ordan oraya getirmiş,ırmağı oraya getirmeden önce suyu alıp test edip,suyuda getirene kadar ona göre bitane arıtma tesisi kursa falan negüzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

önce "ne arsenik mi? yahu yalan bunlar.. içiriyoruz heç bişi olmadı işte!"

sonra "baba biraz arsenik var ammma normal değerlerinde altında. dokunmuyor yani"

ve hemen ardından "izmirin suyu çok kötü çook!"*

yıldızlı kısma biz "cambaza bak" taktiği diyoruz. türk halkı bunu çook güzel yutar senelerdir. suyu, analizi bırakır "izmirin suyu öle değildir hede hödö" diye bırbır eder anca..

he istabulunda izmirinde ankaranında suyu kötüdür ancak apartmanda alalım bi ters osmos desen, önceden "bebeleri bu suyla yıkıyooos, çocuklara yemek yapıyoooos" diye ağlayan analar ve "çocuklarımın sağlığı benim için önemlidir" ve "yahu bi çay zevkimiz vardı ona da arsenik sıkmışlar" diyen babalar bir anda "yok canım! biz içme suyunu zaten damacana alıyoruz.. ehehe" ayağı çekerler..

nihayetinde almanın ingilizin yunanın yapamadığını yapmaya ant içmiştir türk halkı;
suda arsenik, kadmiyum var.. ses yok, tepki yok
gıdada hormon, ilaç kalıntısı var.. ses yok, tepki yok
yani:

self destruction mode on!
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
bi bu
http://www.ntvmsnbc.com/news/449660.asp
bi de bu;
http://www.ntvmsnbc.com/news/449819.asp

had bakalım. umarım odtü hatalı çıkar da bu absürd adamlar milleti zehirlemez.

Melik gökçek malın önde gideni. Geçen gün televizyona çıkmış, bu beyanatı yapan kurum hakkında (tıp kurumumu ne) "böyle bir kurum zaten resmi bir tıp kurumu değil, yaptıkları tamamen politik ve gerçeklikten uzak. verdikleri rapor doğru değildir" tarzı bir şeyler saçmaladı ortaya.

Hadi al bakalım aynı şeyi odtü için söyle de görelim. Bu AKPli bakanlardan, milletvekillerinden dansözden başka bir şey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...