adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kul hakkı için Allah'ın karışmadığı tek şey derler siz aranızda halledin valla diyip aradan çekilmiştir tanrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Lancelion said: fakir almalı lan tabi, devleti sömür sömür nereye kadar. kul hakkı çok pis kaçıyodu sanırsam, cehennemde görüşürüz sdf öptüm. erhanın bursunu yerken öyle değşl ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben ayakta sıçıyorum pülop pülop dökülüyo aşşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 amuda kal sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Zheld said: ben ayakta sıçıyorum pülop pülop dökülüyo aşşağı luciferdan bizzat kırbaç yiycen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tırnagıda etrafta bırakmayın,gece cinler yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yesin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bide sabah kalkınca yüzünü yıkamadan sofraya oturursan yüzüne şiytenlar işermiş babanem şiytan diyo canım babanem yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Zheld said: ben ayakta sıçıyorum pülop pülop dökülüyo aşşağı yapma bana numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ayakta işersen prostat olursun oturarak işemek daha sağlıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adamınbiri said: bide sabah kalkınca yüzünü yıkamadan sofraya oturursan yüzüne şiytenlar işermiş babanem şiytan diyo canım babanem yaa aynı yalanı bana da söylediler ama bana gece şeytan yüzüne işiyo sabah kalkınca yıka gibi bişey diyolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Apache said: tırnagıda etrafta bırakmayın,gece cinler yer. niye aç mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ayakta işeme muhabbetinin aynısını lisedeki şeriatcı çocuk söylüyordu. Sonra sol elle yemek yemek de günah diyordu. Hurilerden filan bahsediyordu. Sonra öbür tarafta Hırıstiyanlarla dalga geçicem filan diye hayaller kuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 senin gibi cok akilli adamin yaninda ne isi varmis o elemanin ilginc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 GwindonSurion said: bana ayakta işiyorum diye cehennemde cayır cayır yanacaksın demişti... ben olabılırım belkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ayakta işemek en rahatı yahu. Birde oturarak sabahları işemek zordur muhtemelen. Sabah ereksiyonu falan oluncada zorlanırsın oturduktan sonra. Dışarı falan taştırırsın olmaz pis olur. ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar