Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evet, arkadaşlar bu yaz para kazanayım diyorum biraz. Öyle biriktirme gibi bir amacım yok. Boş boş geçen günler yerine en azından kendi harçlığımı çıkarayım gibi bir amacım var. Şimdi yazın eğlenceli olabilecek işleri sizden bekliyorum arkadaşlar. Şehir dışı olabilir, onun dışında şehir içi hele beyoğlu/taksim tarafında olursa kışında part time olarak devam edebilirim. Benim özelliklerime gelecek olursak =) -Çok akıcı bir ingilizce -Üniversitede hukuk öğrencisi -Daha önce garsonluk yapmışlığım var yani günde 15 saat çalışmanın anlamını bilen -Presentable bir yüz ve yüksek konuşma yeteneği -Bilgisayardan iyi anlarım. Yani görüldüğü üzere bir bok şeyim yok aslında =) Benim aklıma gelen ilk iş animatörlük oldu bu arada. Sizler neler tavsiye edersiniz? 7 Haziranda finallerim bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yazlık beldelere akın et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 animatörlük tabiki. dünyanın en kıyak işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Peki, animatörlüğe nereden başvuracağım? Birde çok küçük bir otel olursa sıkar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 said: -Presentable bir yüz ve yüksek konuşma yeteneği Yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 animatorluk basit iş değil.tecrube lazım.ben sana barman olmanı tavsiye ederim.tam yazlık işi işte.hem para kazan hem tatil yap hemde sevişirsin bol bol.turistlerde barman hastalıgı var.ben staj olarak yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dregoth said: Peki, animatörlüğe nereden başvuracağım? Birde çok küçük bir otel olursa sıkar gibi geliyor. bizim kuzen tek tek otelleri gezmişti. sonra alibeyköy almıştı bunu. heralde yaygın prosedürü budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Diablo said: animatorluk basit iş değil.tecrube lazım.ben sana barman olmanı tavsiye ederim.tam yazlık işi işte.hem para kazan hem tatil yap hemde sevişirsin bol bol.turistlerde barman hastalıgı var.ben staj olarak yaptıydım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 animatörlük için belli kriterleri var adamların. eğitimini alanları alıyorlar mesela bizim burda. sen en iyisi barmen olmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bir tatil yerinde(istanbul da olabilir) resepsiyon,turist rehberliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ya şöyle birşey var animasyonu öylesine attım ortaya, herhangi bir iş olabilir, sadece çok bayık olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu banana paraşüt jetski gibi şeyler kiralayan yerlerde çalışabilirsin mesela? deniz kenarı oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Muzlara falan binip ooff süpermiş bu siz de gelin hadi diye müşteri çeken gizli reklam elemanı ol mesela. Hem eğlenirsin hem para kazanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eğlenceli iş yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 neden adamın hevesini kırıyosun şimdi?? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bi tane var da müşterilerin genç ve güzel olmalı yoksa o da eğlenceli olmaz tabi. Film yıldızlığının spesifik bir boyutu da çok eğlenceli olabilir. Ve tabii sevdiğin sporu yapıyorsan sporculuk çok zevkli bir iştir. Tiyatroculuk falan da. Sevdiğin meslek zevklidir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nille ye katılıyorum burada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Tanidik bir seyler ayarlaman lazim. Yoksa kimse daha once barmenlik tecrubesi almayan birini sezon icin oteline/barina barmen yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konu dışında bir haber vardı, Antalya'da kaplumbağaları gözlemliyorsun. Konaklama, yemek herşey onlardan üstüne 350 € gibi birşey veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama konuyu bulmakla uğraşamayacağım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Plajdan kaplumbaga kaldirdim diye dolasirsin sonra =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tüpçülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Pyro said: Konu dışında bir haber vardı, Antalya'da kaplumbağaları gözlemliyorsun. Konaklama, yemek herşey onlardan üstüne 350 € gibi birşey veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama konuyu bulmakla uğraşamayacağım açıkçası.çook eskiden 2000 de falan dı galiba böle başka ülke üniversiteden gelen tiplerinde oluşturduğu kamplar vardı ( benim bildiğim mesela fethiye çalışa yakın bir plaj) ama sölediğin gibi para veriyorlarmıydı hatırlamıyorum, carettalara bakıyordun, yumurtlama zamnaları çevre dünelemesi yuvalar kontrolü falan filan.. Ama nesillerinin tükneme tehlikesi kaltı galiba o işler de yalan olmuş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 git bi su park'ında çalış yada git hukuk stajı yap çok eğlenceli olur:P gir bi ceza avukatının yanına hergün katillerle tanış falan çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Cons said: tüpçülük fütursuzca gülmekten kendimi alamadım sdf. ya sezonluk barmen olayında deneyim evet önemli. böyle ne iş olsa yaparım tarzı yaklaşman lazım turizme biraz, biz kaliteli iş bulurken zorlanıyoruz gelip yerimize mi konacaksın Yüce, sdf. Geç de kaldın biraz; ama aranman lazım. Dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nileppezdel said: Muzlara falan binip ooff süpermiş bu siz de gelin hadi diye müşteri çeken gizli reklam elemanı ol mesela. Hem eğlenirsin hem para kazanırsın :Dya ben jazz festivalinde o işi yapıcam galiba gizli eleman,bizm cokegleniorz hadi gelinCİ pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar