Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz için eğlenceli iş tavsiyeleri

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Evet, arkadaşlar bu yaz para kazanayım diyorum biraz. Öyle biriktirme gibi bir amacım yok. Boş boş geçen günler yerine en azından kendi harçlığımı çıkarayım gibi bir amacım var. Şimdi yazın eğlenceli olabilecek işleri sizden bekliyorum arkadaşlar. Şehir dışı olabilir, onun dışında şehir içi hele beyoğlu/taksim tarafında olursa kışında part time olarak devam edebilirim. Benim özelliklerime gelecek olursak =)

-Çok akıcı bir ingilizce
-Üniversitede hukuk öğrencisi
-Daha önce garsonluk yapmışlığım var yani günde 15 saat çalışmanın anlamını bilen
-Presentable bir yüz ve yüksek konuşma yeteneği
-Bilgisayardan iyi anlarım.

Yani görüldüğü üzere bir bok şeyim yok aslında =) Benim aklıma gelen ilk iş animatörlük oldu bu arada. Sizler neler tavsiye edersiniz? 7 Haziranda finallerim bitiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Konu dışında bir haber vardı, Antalya'da kaplumbağaları gözlemliyorsun. Konaklama, yemek herşey onlardan üstüne 350 € gibi birşey veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama konuyu bulmakla uğraşamayacağım açıkçası.
çook eskiden 2000 de falan dı galiba böle başka ülke üniversiteden gelen tiplerinde oluşturduğu kamplar vardı ( benim bildiğim mesela fethiye çalışa yakın bir plaj) ama sölediğin gibi para veriyorlarmıydı hatırlamıyorum, carettalara bakıyordun, yumurtlama zamnaları çevre dünelemesi yuvalar kontrolü falan filan.. Ama nesillerinin tükneme tehlikesi kaltı galiba o işler de yalan olmuş olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
tüpçülük

fütursuzca gülmekten kendimi alamadım sdf.

ya sezonluk barmen olayında deneyim evet önemli. böyle ne iş olsa yaparım tarzı yaklaşman lazım turizme biraz, biz kaliteli iş bulurken zorlanıyoruz gelip yerimize mi konacaksın Yüce, sdf.

Geç de kaldın biraz; ama aranman lazım. Dur bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...