jungle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Venator said: Böhü ATI beta driver'ı hicbi ise yaramıyo hep aynı FPS :( catalyst control center a girin ordan 3d kısmına girip quality gördüğünüz her şeyi performans olarak değiştirin birde bu şekilde deneyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 daverc said: Evet dungeonlarda laptopla 50 60 fps gorebildigime gore yapimda ve yayında emegi gecen herkeze tesekkuru bir borc bilirim :) gerçi shader 2 ve medium ayarlar yinede super daverc rica etsem 8600m için driver linki koyabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Glatheros, Sam in verdiği linkteki 32bit vista driveri yükledim sadece. 8600m icin ayrica baska bisi yuklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende de 8600M'de baya faydası oldu önceden 10 fps alıp etrafa bakarken takılıyordu.. şimdi 20-25 fps alıyorum hem med. detail hem de takılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 driver + rivatuner + desktop'a şu aocfpsboost launcher koydum... hiç takılmadan mediumda shader 3 AA x4 oynuyorum (15-20 fps) shadow off, water reflection off laptoptayım ekran kartı 8600M'le not: yardımcı olan arkadaşların gözlerinden öperim heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 launcher vista için mi ? xp de çalışmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benim eklediğimse xpde çalışıyor. çalıştırması için bi kısa yolu var mı bilmiyorum otomatik olarak command line ekleyen ama cmd'dan çalıştırırken AoC dizinini de yanına yazman gerekiyor. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:Documents and Settingsknoxville>"D:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPS BoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan Age of Conan FPS Boost launcher by Marco 'sOLARiZ' Goetze (www.solariz.de) v1.0 -- Using Path: D:Program FilesFuncomAge of Conan - Checking for ConanPatcher.exe: OK - Calling winmm.dll timeBeginPeriod(1); - Launching Age of Conan... Press RETURN to exit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 shortcut (kısayol) yaratıp shorcut right click > conan klasörünü yaz Hedef yazan yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eğer gerçekten bu yöntemlerle performans gözle görülür oranda artıyorsa, funcom daha da iyisini yapacaktır diye düşünüyorum gelecek patchler ile. Beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 knoxville said: benim eklediğimse xpde çalışıyor. çalıştırması için bi kısa yolu var mı bilmiyorum otomatik olarak command line ekleyen ama cmd'dan çalıştırırken AoC dizinini de yanına yazman gerekiyor. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:Documents and Settingsknoxville>"D:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPS BoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan Age of Conan FPS Boost launcher by Marco 'sOLARiZ' Goetze (www.solariz.de) v1.0 -- Using Path: D:Program FilesFuncomAge of Conan - Checking for ConanPatcher.exe: OK - Calling winmm.dll timeBeginPeriod(1); - Launching Age of Conan... Press RETURN to exit bunu anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 boosterlauncher'ı çalıştırdığın zaman aoc dizini bulunamıyor diye hata veriyor. o yüzden properties > target bölümüne "D:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPSBoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan yazman lazım kendi pc'ne göre editleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 xfastest.com un driverlarını ındırdım ve gercekten surunen fpsm 30-40a cıktı. ama ne hıkmetse gece acık bıraktıgım bılgısayar bugun ev dondugumde ucmustu. repair vs bi turlu cozulmedı. ve ısın garibi kurulumu da daha yenı dun yapmıstım. sonuc olarak xfastestın nvidia driverları ıse yarıor ama dıkkatlı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende de demin böyle birşey oldu ama cd'den repair seçeneği kurtardı. sürücü kaynaklı mı bilmiyorum çünkü geçen hafta bir vista yaması neden olmuştu benzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ewt direk ise yaradi. 20 fps civari oynuodum, suan 35-50 arasi degisiyor, ort 40 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 8800gt olan 2 farklı bilgisayarda denedik hiçbir işe yaramadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Kevinromeo said: 8800gt olan 2 farklı bilgisayarda denedik hiçbir işe yaramadı... bende de bi ise yaramadi 8800 gt de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Driver çakışması yok ise ise yaramaması lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende şöyle oldu, şhir dışıdna 60 70 ler çıkıyor ama hareketli şehirlerde dönüşler koşular vs de 20 lere iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ani dönüşlerde bende de takılıyor, anladığım kadarıyla view distance ve high quality view % yüksek olduğunda ekran kartı hafızasının yetersiz kalmasından ötürü. high texture ayarıyla şikayet edemiyorum sonuçta 320mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 8800gt 512 mb ram sam bu tavsiye edilen kartlardan oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 768 veya üstü öneriyordu hardware rehberi yazan adam, 768 x 2 sli ile çalıştırmış kendisi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 8800gt o/c ile medium otomatik ayarlarda 50 civarı fps alıyorum ama arada ani dönüşlerde veya bina içiçılgınca koşularda 20-25 fpsye düşüyor. PvP anında 5-10 fps kaybı oluyor 50 olan fpsde eğer ekranda 3-4 kiş varsa. Daha fazlası için önce bi durup alanı inceleyip yüklemesini bekleyip sonra aksiyona girmek faydalı olur yani 1-2 saniye yeterde artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 target: "C:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPSBoostLauncher.exe" C:Program FilesFuncomAge of Conan yapmama rağmen, "the application failed to initialize properly" diyen hatayı veriyor amcalar bana. knoxville in eklediini çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Sam said: bende de demin böyle birşey oldu ama cd'den repair seçeneği kurtardı. sürücü kaynaklı mı bilmiyorum çünkü geçen hafta bir vista yaması neden olmuştu benzerine. bende repair sonuç vermedi. ama xp sp3 vardı belkide xpsp3-xforces driver şu anda birbirlerine uyuz oluyorlardır..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 işe yarayan arkadaşlara hayırlı olsun işe yaramayanları anlamadım enterasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar