Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Venator said:
Böhü ATI beta driver'ı hicbi ise yaramıyo hep aynı FPS :(

catalyst control center a girin
ordan 3d kısmına girip quality gördüğünüz her şeyi performans olarak değiştirin birde bu şekilde deneyin bakalım
Mesaj tarihi:
daverc said:
Evet dungeonlarda laptopla 50 60 fps gorebildigime gore yapimda ve yayında emegi gecen herkeze tesekkuru bir borc bilirim :) gerçi shader 2 ve medium ayarlar yinede super

daverc rica etsem 8600m için driver linki koyabilirmisin?
Mesaj tarihi:
driver + rivatuner

+ desktop'a şu aocfpsboost launcher koydum...

hiç takılmadan mediumda shader 3 AA x4 oynuyorum (15-20 fps)
shadow off, water reflection off

laptoptayım ekran kartı 8600M'le

not: yardımcı olan arkadaşların gözlerinden öperim heh =)
Mesaj tarihi:
benim eklediğimse xpde çalışıyor. çalıştırması için bi kısa yolu var mı bilmiyorum otomatik olarak command line ekleyen ama cmd'dan çalıştırırken AoC dizinini de yanına yazman gerekiyor.

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:Documents and Settingsknoxville>"D:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPS
BoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan
Age of Conan FPS Boost launcher by Marco 'sOLARiZ' Goetze (www.solariz.de) v1.0
--
Using Path: D:Program FilesFuncomAge of Conan
- Checking for ConanPatcher.exe: OK
- Calling winmm.dll timeBeginPeriod(1);
- Launching Age of Conan...
Press RETURN to exit

Mesaj tarihi:
eğer gerçekten bu yöntemlerle performans gözle görülür oranda artıyorsa, funcom daha da iyisini yapacaktır diye düşünüyorum gelecek patchler ile.
Beklemedeyim
Mesaj tarihi:
knoxville said:
benim eklediğimse xpde çalışıyor. çalıştırması için bi kısa yolu var mı bilmiyorum otomatik olarak command line ekleyen ama cmd'dan çalıştırırken AoC dizinini de yanına yazman gerekiyor.

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:Documents and Settingsknoxville>"D:Program
FilesFuncomAge of ConanAoCFPS
BoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan
Age of Conan FPS Boost launcher by Marco 'sOLARiZ' Goetze (www.solariz.de) v1.0
--
Using Path: D:Program FilesFuncomAge of Conan
- Checking for ConanPatcher.exe: OK
- Calling winmm.dll timeBeginPeriod(1);
- Launching Age of Conan...
Press RETURN to exit

bunu anlayamadım ?
Mesaj tarihi:
boosterlauncher'ı çalıştırdığın zaman aoc dizini bulunamıyor diye hata veriyor. o yüzden properties > target bölümüne "D:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPSBoostLauncher.exe" D:Program FilesFuncomAge of Conan yazman lazım kendi pc'ne göre editleyerek.
Mesaj tarihi:
xfastest.com un driverlarını ındırdım ve gercekten surunen fpsm 30-40a cıktı. ama ne hıkmetse gece acık bıraktıgım bılgısayar bugun ev dondugumde ucmustu. repair vs bi turlu cozulmedı. ve ısın garibi kurulumu da daha yenı dun yapmıstım. sonuc olarak xfastestın nvidia driverları ıse yarıor ama dıkkatlı olun
Mesaj tarihi:
bende de demin böyle birşey oldu ama cd'den repair seçeneği kurtardı. sürücü kaynaklı mı bilmiyorum çünkü geçen hafta bir vista yaması neden olmuştu benzerine.
Mesaj tarihi:
ani dönüşlerde bende de takılıyor, anladığım kadarıyla view distance ve high quality view % yüksek olduğunda ekran kartı hafızasının yetersiz kalmasından ötürü. high texture ayarıyla şikayet edemiyorum sonuçta 320mb.
Mesaj tarihi:
8800gt o/c ile medium otomatik ayarlarda 50 civarı fps alıyorum ama arada ani dönüşlerde veya bina içiçılgınca koşularda 20-25 fpsye düşüyor. PvP anında 5-10 fps kaybı oluyor 50 olan fpsde eğer ekranda 3-4 kiş varsa. Daha fazlası için önce bi durup alanı inceleyip yüklemesini bekleyip sonra aksiyona girmek faydalı olur yani 1-2 saniye yeterde artar :)
Mesaj tarihi:
target:
"C:Program FilesFuncomAge of ConanAoCFPSBoostLauncher.exe" C:Program FilesFuncomAge of Conan

yapmama rağmen, "the application failed to initialize properly" diyen hatayı veriyor amcalar bana. knoxville in eklediini çektim
Mesaj tarihi:
Sam said:
bende de demin böyle birşey oldu ama cd'den repair seçeneği kurtardı. sürücü kaynaklı mı bilmiyorum çünkü geçen hafta bir vista yaması neden olmuştu benzerine.

bende repair sonuç vermedi. ama xp sp3 vardı belkide xpsp3-xforces driver şu anda birbirlerine uyuz oluyorlardır..:D
  • Yeni Oluştur...