icphedia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 konu mediaplayer trick ten nerelere gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sam said: NVIDIA KULLANICILARI İÇİN POTANSİYEL 3 (YAZIYLA ÜÇ!) KATI FPS ARTIŞI!!! resmi forumlardan alınmıştır: said: 1: download/install newest driver from www.nvidia.com, reboot 2: download/install Rivatuner 2.09 from www.guru3d.com, reboot 3: reset the drivers in RivaTuner,On the main screen, look for "forceware detected" and a small button next to where it says "customize". The far right option when clicking it will offer to reset the drivers. Do so and reboot. If you do all of the above, you will see all the buuuutifully rendered graphics that you have missed out , and personally i upped my framrate from 11-15 in tortage to an asswoopin' 70fps !!!! ......so it's worth a try, amen! (I had to put some more graphics on so i landed on 35 fps, but hey now we are talking 1680x1050, 16xAAQ, high detail,3500 view dist,all shadows, all everything....is it beutiful? BOYACHAKKA!) ŞOK! ŞOK! ŞOK! NVIDIA'NIN KENDİ SİTESİNDE BULUNAMAYAN EN SON BETA SÜRÜCÜSÜ!!! abartmam yok, şöyle diyeyim: 10fps filan aldığım ayarlarda 35-40fps filan gördüm. eskiden view distance 100 filan oynarken şimdi herşey köklenmiş halde 2-3 katı daha iyi fps alıyorum. sıkıntınız varsa mutlaka deneyin. apıştım kaldım kelimenin tam anlamıyla. ayrıca büyü & su efekti görememe durumu yaşayan arkadaşlar varsa o sorunu da çözüyor, test edip onayladım. 32 xp mi var sende? öle ise çekelim bakalım. bi de ekran kartın ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 WTB ATI boost :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 32 bit vista da ise yararmı acaba laptopta 8600m var denemeli bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 laptop dan pek anlamam ama mobile sürücüleri ben ayrı biliyorum destekliyorsa sorun yok ama dikkat et bu konuda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende 32 bit vista var, 8800gtx ekran kartı... her sey en yuksekte 2800m view distance, 4x aa 25-32fps arası alıyordum, bunu yaptıktan sonra 35-45 arasına cıktı fps aralıgı, yalnız bi saniyelik 1-2 fps ye dusme olayları arttı gibi geldi bana nedense, performans genel olarak arttıgı icin daha cok goze batıyor da olabilir tabii =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sabonis said: 32 xp mi var sende? öle ise çekelim bakalım. bi de ekran kartın ney? 32-bit vista var ama işletim sistemleri için geçerli bu çözüm. (xp sonrası elbette) daverc said: 32 bit vista da ise yararmı acaba laptopta 8600m var denemeli bir. bende yaradı, ağzım kulaklarıma vardı böyle. bambaşka bir oyun oldu resmen. ama bende zaten problemli olduğu belliydi, özellikle performansını makinesiyle bağdaştıramayan arkadaşlarda işe yarayacaktır tahminimce. bende particle effect'ler çalışmıyordu, hem onu çözdü hem de deiğim gibi performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evet dungeonlarda laptopla 50 60 fps gorebildigime gore yapimda ve yayında emegi gecen herkeze tesekkuru bir borc bilirim :) gerçi shader 2 ve medium ayarlar yinede super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Glatheros said: bende bi işe yaramadı. 8600m gt var. Hms. Bende şimdi NX 8600 GT ile deniyeceğim, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 trilinear texture + shader 2 ile laptopta medium ayarlarda 20-30 fps alıyorum =) 5 fps'den sonra çok iyi 8600M ekran kartlı laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bir ben mi beceremedim bu olayı ya fark olmadı bende ? önce linkteki sürücüyü kurdum reboot sonra programı kurdum reboot çalıştırıp 3. adımda dediklerini yapıp reboot girfim oyuna hala 15 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 büyü değil sonuçta, eski sürücülerin çakışmalarını düzeltiyor anladığım kadarıyla. makinenizin gücüyle alakalı ondan sonrası. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Birşey olmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sesden feda edin system sound'u kapatın +10 fps system sound'un kapatılması ile veri yoluları boşalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 25 fps civarında oynuyorum oyunu , beta driverları indiriyor şu anda yükledikten sonra oyuna girip yorumu yapıcam palit 8600 gt var , bakalım ne yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 30 lardan 45 lere çıktı nayss oldu saolunuz efendim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Media player metodu ise yaradı, 15fpslerden 22lere cıktım :) Yalnız takılmalar arttı gibi, dönerken falan daha çok takılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 media player yöntemi de böyle ev hanımlarına tavsiyelerden seçmece bişey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tunch said: 25 fps civarında oynuyorum oyunu , beta driverları indiriyor şu anda yükledikten sonra oyuna girip yorumu yapıcam palit 8600 gt var , bakalım ne yapacak :) 2 kat arttı en azından performans.. beta driverları muhakkak yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2 katı oha ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://www.solariz.de/aoc/aoc-fps-boost-launcher yukardaki sitede wm11'in yaptığı işi ram harcamadan yapmanın yolu var. wm11 işe yarıyo diyosanız size göre of çalıştırması uzunmuş sdf, wm11 aç daha iyi her defasında aoc path yaz diyo ya program. command line bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tunch said: tunch said: 25 fps civarında oynuyorum oyunu , beta driverları indiriyor şu anda yükledikten sonra oyuna girip yorumu yapıcam palit 8600 gt var , bakalım ne yapacak :) 2 kat arttı en azından performans.. beta driverları muhakkak yükleyin. Site adresini linklermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilk sayfadaki mesajlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Böhü ATI beta driver'ı hicbi ise yaramıyo hep aynı FPS :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sam said: ilk sayfadaki mesajlara bakın. çıkmadı link. Araştırıp bulayım. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar