endless_night Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 drops : Bulwark of Azzinoth --- http://www.wowhead.com/?item=32375 Shroud of the Highborne--- http://www.wowhead.com/?item=32524 x2 Chestguard of the Forgotten Protector Chestguard of the Forgotten Conqueror Aynı zamanda oyuncu alımı devam etmektedir...T5 gear seviyesinde bu classlara ihtiyaç vardır p.s :yazın oyuna aktif olarak devam etmenizde tercih sebepidir Warrior--Kapalı Priest--Açık (1 Holy, 1-2 Shadow) Shaman--Açık (1-2 Resto, max 1 ele) Rogue--Açık (max 1) Mage--Kapalı Druid--Açık (1-2 resto) Paladin--Açık (1-2 holy) Hunter--Açık (max 1) Warlock--Açık (1-2 desto,affli) http://www.guild-denovo.info/forum/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oyuna giremiyoruz,siz ilidian kesiosunuz ayıp walla. tebrikler ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tebrikler eski guildime.(Cressida) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tebrikler size(bize(bana da ama ben yoktum :P )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uselessrogue Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 raspy said: Tebrikler eski guildime.(Cressida) way yigit seni burlarda görmek ne kadar güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 teşekkürler bu arada rogue alımı kapandı konu güncelleme yapılmadığından burdan yazdım ..diğer classlardan alım devam etmekde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Oha tebrikler. Kardeşimin msnden ''Abi'' spamını şimdi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Stormraiden baya mutluydu bugün :D tekrardan tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gz lan arda. ayrıca paganooba ayrıca selamlar fdssrsdf :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Harbiden yaa biz oyuna gircez die bi tarafımızı yırtıyoz adamlar Illidan kesiyo. Şaka bi yana gz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 GZ, harbi pagana /wave xD Şu warrior'u 70'liyim de SW önünde gankleriz sizi Xo'yla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 dünyanın en mutlu insanı benim :))) walla her keze o güzel oyunculukları için tebrikler.dewamının gelmesi dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 storm baya mutlu ona süpriz oldu loot biraz (:D teşekkürler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 zuaa, denovoya bak be. bi msnden söyler biriniz, burda görmek garip geldi baya. HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 deadwoll said: GZ, harbi pagana /wave xD Şu warrior'u 70'liyim de SW önünde gankleriz sizi Xo'yla. inv me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gz world last kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 -Wissy said: gz world last kill Eheh cok komik. Gz Denovo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bugun gordum el salladım enchant yaptılar bana ehehhehe =)) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi gereksiz yere laf dalaşı yapmanın lüzumu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 boss kesildi sadece insanların duyması için topic açılıyo gelip gereksiz yere tartışmada çıkarmayın kimseyide ilgilendirmez first kill olur last kill olur topici kirletmeyin uzak durun topicden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kaçan şey şu, burası düzgün seviyeli bir forum insanları rencide etmeye hakkın yok, yoksa git adamların server forumlarında istediğini de beni bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar