Xærø Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Cocukken koleksiyon yaptığım ve gene cocukken aşırı derecede biriktirmemden ötürü annemin gazabına uğrayan Looney Tunes Tasolarından arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 vay be ne günlerdi cocukluğuma döndüm resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kalın taso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şu fırlatmalıları hiç sevmemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 üzerine tanıdık matbaa da pikachu resmi bastırıp ince pokemon tasolarına karıştırıp kullandıgım tasolar hmm yok ya benimkiler de annemin gazabına uğramıştı yıllar önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1 poset var. normal taso 5 ytl süper taso 10 ytl mega taso 25 ytl den vereyim.yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mega taso vardı bide pembe. aynen annemin gazabına uğradım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2k falan,anne evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Elimde mevcut bulunanlar Delikli Taso Televizyonlu Taso Kabartmalı Taso Ülke Amblemli Taso Tam olarak sayılarını bilmiyorum ama 50 civarı var. Al sana özel resim de ekledim, elimde olan şey de onları saklama kabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of bisürü vardı, nasıl özlemişim görünce farkettim ulan anne :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oha 14 - 15 yıl öncesine götürdü beni resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bunları kaflik yapmak yasaktı ya, bende yosemite sam durur hala gerçi. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 off ulan dolu vardı bunlardan, pokemon tasoları falan. geçen sene temizlik sırasında hepsini atmış annem :(:( hatıra idi lan onlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oha tazmanyalıyı gördüm içim pırpır oldu ne günlerdi be :) o ortasında çıkıntı olup dönenler çıktı mertlik bozuldu o dönemler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bazen 2 tane çıkardı dünyanın en mutlu insanı olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 vay bea. bunları "kapış kapış" denilen etkinlikle dağıtmıştım. çoluk çocuk toplandı, ben de büyümüşüm tabi, orta birdeyim hey yavrum hey. atıyorum balkondan, biribinin üstüne çıkan ilkokul bebeleri kapışıolar. 200 küsür tasoyu bitirdim öyle. sonra pokemon falan çıktı, değerliyken dağıttım, lojmanda karizmamı yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahah benim annem "sakla hatıra kalır" demişti ama ben "ne hatırası yaaa" diye atmıştım. ama duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 annem okuldaki öğrencileri yüzünden cinnet geçirip benimkileri de atmıştı. baya sonra bu pokemon tasoları çıktı. okulda öğrencilerden topladıklarını bana getiriyodu ama looney tunes tasolarının yerini tutmadı tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 televizyonlu tasolar vardı bide. ulan arkadaşın biri "olum bi taso var atv çıkıyo lan" diye yemişti beni. çocukluk işte, şimdiki aklım olsa döverdim iti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Zamanında ne oynardık be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ginaly said: televizyonlu tasolar vardı bide. ulan arkadaşın biri "olum bi taso var atv çıkıyo lan" diye yemişti beni. çocukluk işte, şimdiki aklım olsa döverdim iti. uf sağlam yemiş seni çocuk :) çocukluk aklı işte kanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hahfdasf bi de niye atv abi tek kanalı mı çekiyor oafdof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bi de 6 yaşımdan beri metal dinlerim. nasıl inandım anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahah tv olayı süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Silphatos said: hahfdasf bi de niye atv abi tek kanalı mı çekiyor oafdof ahaha o zamanlar "süper baba" vardı atv'de ondandır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar