FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o kadar da fail diil bence. sağ taraflarda bi sürü şey açıkken tıklanabilitesi var. gerçi tabi hızlı başlat daha mantıklı ama bu da epic ötesi diildir heralde?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Epic fail ötesi legendary Fail olur heralde.
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayır masaüstünü gösteriyor ok çıkartıp oy oy
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kız bilgisayarı diye dolaşıyodu bu tarz bi resim internette
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aha roket adam critledi topiğe :D
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -Cleglaw- said: ince espri geldi hanııım
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 suyu döken adamın surat ifadesi direkt - Win >:D<
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ehueh, tüm mesajları silin veyr10'un mesajı kalsın plz.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 orçun bu saçma sapan topici kilitleyip arkadasları 3 gün banlamanı istiyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fail deil. Yanlışlıkla quick starttaki masaüstünü göster kısayolu silinebilir, yaptım, yapanı da çok gördüm; o yüzden yedekte öyle bir şey olması oldukça mantıklı. Saçmalamışsınız yani
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bence fail olan masaüstü..o renkler o resmimsi şey nedir
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ss laptop dan alınmıs belkı adam L.A.N kurdu kendıne masaustude desktopa acı..bı dakka laan bura garbıcdı demı
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ZaugnaKhaldun said: Fail deil. Yanlışlıkla quick starttaki masaüstünü göster kısayolu silinebilir, yaptım, yapanı da çok gördüm; o yüzden yedekte öyle bir şey olması oldukça mantıklı. e o tekrar konulabiliyo. "masaüstünde masaüstünü göster şeysinin yedeğini tutayım belki silerim yanlışlıkla lo" çok saçma bi düşünce değil mi sevgili dostlar. hadi yedek olcaksa da c ye falan atar insan. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tabii, belki masaüstünün kalabalık olmasından hoşlanıyorlardır.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yüksek Fail Mahkemesi ne karar verecek peki şimdi
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 quick launchtan alıp masaüstüne atarsan epic fail olması normal zaten. bu fail lafını bulanın kafasını kesmek istiyorum orası ayrı. bence onu alıp masaüstüne atan insan evladı epic fail. muza sürülücek aklı olmaması lazım.
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 FAil böle bişedir işte :D OHA WTF! +18 Lütfen 18 yaşından küçükleri ekrandan uzaklaştırın FAİL? teknoji kullanımı =) Artık yeni moda böyle
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 HAHAHAHAH SON FOTODA AĞZIMDAKİ KOLAYI KLAVYE YE PÜSKÜRTTÜM AHAHAHAHAHAHAHAHAH O NE LAHN ÖYLE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA OOOF BOBİLER AHAHAHAHAHAHAH
Öne çıkan mesajlar