Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC Level - Bu Sayısı Kaçmaz

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

said:
Lombak Dergisi’nden tanıdığınız Kaan -namıdiğer Sadece Kaan- sağ olsun, bizle irtibata geçti. Kafasında LEVEL için bir şeyler yapmak varmış. “Tamam” dedik, “Mutlu oluruz.” Kaan, tam tek sayfalık bir köşe çizmeye hazırlanırken Age of Conan çıktı ortaya. Dedik ki “Bizim için kapağı tekrar çizer misin?”. Kabul etti ve Conan’ın üç parçadan oluşan ve 1997 yılında yayınlanan özel çizgi roman serisinin ilk sayısını tekrar çizdi; Conan’a tekrar hayat verdi. Yine Lombak Dergisi’nden Serdar, çizimi renklendirdi. Görsel Yönetmeni’miz Murat, kapağı düzenledi.

Ben de kapağın haklarını satın alıp dergiye bastılar zannettim. Adamlar lombaktan birine çizdirmiş lol. E copyright?

Bunu da paket yaptım evde gülersiniz.
said:
Günlerce kapak üstüne kafa patlattık ve uykusuz kaldık. Hatta bir ara, bizden habersiz ofise gelen Kaan, kafasını girişten uzatır uzatmaz Faruk onu zombi sanıp headshot’la indirdi. Neyse ki o bir zombiydi. Ya da, hayır; o, gelmiş geçmiş en kötü kelime esprisine adını veren Kaan the Barbarian’dı.

http://www.level.com.tr/level/kapak-haziran.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

level cok yalan olmuş ya, geçen fallout3 ve sc2 önizlemelerini içeren sayısını aldım, hiç tat vermedi 2 yazı da.

sc2 de mal gibi unitleri açıklamışlar, yok terran şu kadar vurur antisi şudur falan, oyunun teknik analizini yapmak yerine oyun cıkana kadar nerdeyse tüm özellikleri değişecek olan unitlerin gücünü falan yazmışlar, yok protossun unitleri şunlardır, şunlar çok güçlü falan... ulan salak herif onların hepsi değişecek,

bidaha almam level falan.
Sosyal ağlarda paylaş

2000 den öncesini çok hatırlamıyorum yalan olmasın.ama benim hatırladığım level gameshow a özenip inanılmaz kötü espriler yapan, torment e "herkese hitap etmiyor" deyip 86 vermiş, her sayıda "bizim işimiz çok zor" geyiğinden adamı bunaltmış bi dergiydi.

torment olayı aklımda öyle kalmış.yanlış hatırlıyo olabilirim.bilen varsa düzeltsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...