razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hoş olmuş gidip bi tane kapayım hemen Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Okuduğum en kötü levellerden biri sayı olarak.Duvar kağıdını yapıştır 2 sayfaya sadece adını yaz olsun sana dergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 levelin bütün mmoprg takımı oyungezere geçti(tugbek v.s.).cem şancı kaldı geriye.oda yeterli olamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 level çöp artık. her ay 2 tane tam sürümle devam etmeye calısıyolar ama patlarlar inşallah yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Evet level da birşey kalmadı artık ama oyungezer den önce çıkıyorlar.Ama tam sürüm diye insanları kandırmaları hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 said: Lombak Dergisi’nden tanıdığınız Kaan -namıdiğer Sadece Kaan- sağ olsun, bizle irtibata geçti. Kafasında LEVEL için bir şeyler yapmak varmış. “Tamam” dedik, “Mutlu oluruz.” Kaan, tam tek sayfalık bir köşe çizmeye hazırlanırken Age of Conan çıktı ortaya. Dedik ki “Bizim için kapağı tekrar çizer misin?”. Kabul etti ve Conan’ın üç parçadan oluşan ve 1997 yılında yayınlanan özel çizgi roman serisinin ilk sayısını tekrar çizdi; Conan’a tekrar hayat verdi. Yine Lombak Dergisi’nden Serdar, çizimi renklendirdi. Görsel Yönetmeni’miz Murat, kapağı düzenledi. Ben de kapağın haklarını satın alıp dergiye bastılar zannettim. Adamlar lombaktan birine çizdirmiş lol. E copyright? Bunu da paket yaptım evde gülersiniz. said: Günlerce kapak üstüne kafa patlattık ve uykusuz kaldık. Hatta bir ara, bizden habersiz ofise gelen Kaan, kafasını girişten uzatır uzatmaz Faruk onu zombi sanıp headshot’la indirdi. Neyse ki o bir zombiydi. Ya da, hayır; o, gelmiş geçmiş en kötü kelime esprisine adını veren Kaan the Barbarian’dı. http://www.level.com.tr/level/kapak-haziran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu cizgi eserin sahibine ihbar edilirse level tazmina cezası alabilir.sanırım orjinalinden ilustrasyon olmuş.işallah telif hakkını almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 said: level çöp artık. ne zaman değildi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kapak güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 eee noldu şimdi topic içimde mi patladı asfsafzxvz X( dergi muhabbeti açtırmayın huleyn.. gameshow rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi tamam level'da adam kalmadı, yok copyright'ı aldılar mı falan da, kapagı niye begenmediniz, cok guzel olmus bence =)... edit: gameshow'a laf yok tabii, super bi dergiydi ya =)... sırf geyik bolumleri yetiyodu eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aah ah nerede eski Level'lar........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ne leveli arkadaşım GAMESHOW EN İYİSİYDİ LAF EDENİ DÖVERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 la her level topiğinde aynı geyiği yapmayın artık. Gameshow en iyisiydi eyvallah ama olan oldu. Bak level bu; aha bu da Oyungezer. Beğendiğini al. Dergi alıp almama konusunda bile iki kutuba ayrılıp birbirimle mi tartışacağız ya? Hangi dergi daha iyi tartışması mı olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 level cok yalan olmuş ya, geçen fallout3 ve sc2 önizlemelerini içeren sayısını aldım, hiç tat vermedi 2 yazı da. sc2 de mal gibi unitleri açıklamışlar, yok terran şu kadar vurur antisi şudur falan, oyunun teknik analizini yapmak yerine oyun cıkana kadar nerdeyse tüm özellikleri değişecek olan unitlerin gücünü falan yazmışlar, yok protossun unitleri şunlardır, şunlar çok güçlü falan... ulan salak herif onların hepsi değişecek, bidaha almam level falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Lancelion said: ne leveli arkadaşım GAMESHOW EN İYİSİYDİ LAF EDENİ DÖVERİM. Katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fenris said: said: level çöp artık. ne zaman değildi ki? 2000'den önce iyiydi. 98-2006 arası sürekli aldım artık sonlara doğru alışkanlıktan olmuştu okumuyordum bile ama fena da değildi. artık tamamen gazete kağdı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2000 den öncesini çok hatırlamıyorum yalan olmasın.ama benim hatırladığım level gameshow a özenip inanılmaz kötü espriler yapan, torment e "herkese hitap etmiyor" deyip 86 vermiş, her sayıda "bizim işimiz çok zor" geyiğinden adamı bunaltmış bi dergiydi. torment olayı aklımda öyle kalmış.yanlış hatırlıyo olabilirim.bilen varsa düzeltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bir avuç oyun dergisi var zaten tamam eski Level yok ama destekliyorum umarım patlamazlar.Alalım bu sayıyı madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çizerin adını da ben söyleyeyim. Claudia Castellini. Lombaktan çizer elemanın aynı çizime aynı çiniyi atıp altına da imzasını atması bambaşkaymış. oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 son 3-4 aydır level almıyordum bu ay alayım dedim ama cok pişman oldum okuduğum en kötü level lerden birisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aydın dogan yaktın dergiyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar