Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player Loot/Yağmalama


ConneX

Öne çıkan mesajlar

Ben başlarken bazı sivri zekalı arkadaşlar bana loot yani player kesip üstündekileri giydikleride dahil alabilirim demişti 24 lvl oldum hala öyle birşey olmadı bu konuda beni aydınlatabilir misiniz, benim için en önemli şey bu olaydı. UO cu olarak loot konusunda ısrar eden biriyim öldürdüğüm birnin üstündeki itemleri niye almayayım ki , bu kadar anlamsız olamaz bu oyunlar. ah şu Ultima Online verecekler Blizzard ya da fun coma gör sen bak ozaman nasıl oyun oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyle bir sey yemisler seni =)... player loot olayı yok bu oyunda, warhammer online'da olacak, ama onda da direk adamın ustundeki bir item dusmeyecek, adamın level'ına gore random bi item dusecek diye biliyorum, mob kesmissin gibi... ayrıca ultima online'ı blizzard'a falan verseler, o da ultima online olmaktan cıkardı blizz'in elinde =)...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun yapimi esnsinda Player loot olacak hatta oyunun ekonomisi buna dayanacak demislerdi. Olunce silahin gidecek gidip bi BS oyuncudan satin alican, sen baskasina satican surekli donen ekonomik iliski olacak denmisti.
Ama bu oyunda raidler oldugundan olen oyuncunun kaybi cok buyuk olcaktir. Bi kere oluceksin t6 setini lootlayacaklar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte haftada 2-3 kez ölürsün dahha o kadar bile ölmezsin.

ölünce kayettiklerin 2-3 saatte geri kazanılabilri şeyler olur (kryss+spear+bronze full plate set+reg + at) işte o zaman player loot koyarsın oyuna.

ama o zaman deli gibi 30 kişinin arasına daldığın etarfa koştuğun kalelere hucum ettiğin combatları unut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha güzel olur bencede action lar unicorn a binip +15 le dolasmazsın epic savaşlar icin saklarsın öle her önüne gelen item yapınca zevki kalmıyor .. o item ın gitcegini hissetmeli 3.5 atarak savaşa girememeli giriyosa dagıtmalı ortalıgı farkı olmalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...