Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 User Interface ve Addonlar ile ilgili konuları bu başlıkta konuşalım. İzlenmesi ve bulunması daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aloft Bartender3 ClassTimer ClearFont2 CooldownCount cyCircled DiscoDice eePanels2 ElkBuffBars ErrorMonster FuBar ItemRack switch between the presets OneBag PitBull Prat Quartz RatingBuster sct sct_options sctd - Scrolling Combat Text sctd_options SharedMedia simpleMinimap SLTimex TinyTip TinyTipOptions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iyi oldu bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ui3.jpg Bartender 3 XPerl Omen 2 Quartz (gorunmuyor gerci SS'te) Cartographer (Haritayi imba yapiyor) Gatherer (Gas ve Mining icin) Grid Ve SS'te active olmayan Questhelper :) Damagemeters guzeldi, Recount cok ram yiyormus ondan istemiyorum kurmak. Bir de guzel bir chat addonuna ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ChatMOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çokta sevmedim bu UI yi,daha minimal ui'leri sevdiğim için ama şu varkı, O PITBULL NEDIR ALLAHIM,günlerdir uraşıyorum ona yakın birşey yapmaya,daha yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 CLean UI diye ben buna derim. Varmı addonlarını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sharedmedia güzeldir. her türlü ace addonu için birsürü extra texture font vs sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Grid Bartender3 aUF Unit Frames Simple Minimap Elk Buffbars Prat Fubar Yata Omen SCT SCTD Quartz Ora2 Decursive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 @toggie chat için kullandıgının ismi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Prat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 FPS'de iyimiş 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 pc dandik benim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 toggie said: pc dandik benim ondan benim pc bu kadar bile görmez :D 3 5 de kalır addon cok olunca fps dusuo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 benim de bazen cok dusuyo bazen idare ediyo. bilmiyorum neye gore oldugunu, ugrasmıyorum da acıkcası. raide katkım degismiyo ama fps 8 de olsa hayvan gibi oynuyorum yani. sadece bana iskence cektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 said: Damagemeters guzeldi, Recount cok ram yiyormus ondan istemiyorum kurmak. Bir de guzel bir chat addonuna ihtiyacim var. recount ram yiyor ama raidde kimin ne yaptıgını en ince ayrıntısına kadar gösteriyor. geçen mesela za da paladine deli kaydım, adam koca fight boyunca 1 kez holy light kullanmış. flash bot musun bilader dedim. tankı yatırdı herif. recount çok acayip bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 chat'in yazı fontunu degiştiren addon varmı? Boyutunu degilde Yazının şeklini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Clearfont 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gangren said: Clearfont 2 o oyundaki bütün fontları degiştiriyor ben sadece Chat'i değiştirmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya bu arada herkes soruyo gorunce (genelde arena pvp videolari). hani bir skillin cd doldugunda ekrana icon flash oluyor cd bittigini hatirlatmak icin. heh iste o addon JIM's Cooldown Pulse http://wow.curse.com/downloads/details/2235/ budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 4Ever : prat'in ayarlarında font değiştirme seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Innuendo said: ya bu arada herkes soruyo gorunce (genelde arena pvp videolari). hani bir skillin cd doldugunda ekrana icon flash oluyor cd bittigini hatirlatmak icin. heh iste o addon JIM's Cooldown Pulse http://wow.curse.com/downloads/details/2235/ budur. Alternativi de var: http://www.wowinterface.com/downloads/info8418-GhostPulse2.html Daha denemedim ama jim's cooldown pulsedan daha çok işlevi var gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 wow'un orjinal buff barlarını bozmadan yer degiştirmemi saglıcak bir addon varmı ? orjinal hali ile durcak ama yer değiştircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Buffalo2 işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Gangren said: Buffalo2 işini görür. hiç bir yerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar