Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ginaly said: all your bases are belong to us (td) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 area mastersz sanofabiç neydi lan bi türlü ısınamadım ben o topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 i taught i taw a puddy tat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bir kedi gördüm sanki. tiviti erkekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ufacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 matrix candır bize verdikleri yetmedi yazın alabilirsem matematikçilere verdikleri lineer cebiri alcam bi de hocayla konuştum hoca çok iyi heh. özellikle son projede molekül modellemesi ile falan uğraşırken çok işime yaradı elipsi birim daireye götüren dönüşümler, euler rotasyonları falan filan. eğlenceli şey valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fistan said: ginaly said: all your bases are belong to us (td) (tu) (td) .(:P) (tu) sdasd deneme manyaa oldu post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 determinant nasıl alınıyor keşke derslere gitseydim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 birazdan sınava gidiceeem, garbage da karşıma çıkan konuya bak peehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 madalyan gitti conscum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iyi oldu alışamadımdı dfgdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: çok ufak ondan buraya açtım. şimdi mesela elimde 3x3 bi matris var. bunun determinantını istediğim sütun veya istediğim satırdan alabiliyormuyum, yoksa illaki ilk sütun mu olacak? önemli olan 2 elemanı sıfır yakalayabilmek. bir sütunu ya da satırı k ile çarpıp bir başka sütuna ya da satıra ( satırı satıra ama satırı sütuna değil ya da tersi değil ) ekleme ya da çıkarma yolu ile iki elemanı sıfırlayıp tek elemandan efsane şekillerde sonuca ulaşabilirsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 benim de madalyam gitti of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 matris reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 b s g w t f a m k şeklindeki 3*3 matrisin determinantı b s g w t f a m k b s g w t f şekline getirilerek bulunuyo bildiğim kadarıyla. ilk iki satır yani. (b*t*k)+(w*m*g)+(a*s*f)-[(g*t*a)+(w*m*g)+(a*s*f)] şeklinde bulunuyor tabi dipnot ahaha ttek bildiğim bu galiba matrislerden :P harfler özenle seçilmiştir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 merhaba saurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet sarus mu neydi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3 3 ü salla, herhangi bir matrisin mesela ? n-1 satır çoğaltıp aynısını yapsak söker mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 söker heralde yanlış hatırlamıyorsam :D lan bide öss ye girecez bu yıl :D saurus kullanıyorum hala ben alanda böyle yapıyorduk biz kordinat düzleminde ama n-1 çoğaltmıyordum hep ilk 2 yi yazardım çıkardı yada denk gelmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 saurus sadece 3x3te oluyo. sınavda 4x4e denedim yapamadım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 össci birileri yok mu bilen ? göya bilgisayar mühendisliği okuyorum ya allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fly said: 3 3 ü salla, herhangi bir matrisin mesela ? n-1 satır çoğaltıp aynısını yapsak söker mi ? sökmez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 what is matrix ulahn!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar