Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden sigara içeriz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir insan kendisine neden bile bile zarar verir?

Biliyorum çok klasik bir muhabbet oldu ama. 1 Ocak'tan beri sigara içmiyordum. Bugun 1 dal acayip bir marka -bir kısmını içemedim- , bir dal ise Marlboro içtim. Midem bulandı, başım feci ağrıyor. Daha da tiksindim sigaradan. Nefret ediyorum. Allah belasını versin bu sigaranın. Ben bunca sene nasıl o kadar sigara içtim :(
Mesaj tarihi:
cogu insan bu soylediklerime "hadi ordan" dese de, yalnizlik ve sorunlar en buyuk etmen oldu benim icin.
ve birakicam dedigim sigaradan hala kurtulamadim.
i failed yani, kendime verdigim sozu tutamadim.
cünkü, oyle zamanlar geldi ki bu zarari kabul edip o ani atlatmak istedim.
bi de ortam oldugu zaman, içki+arkadas+muhabbet
o zaman insanin cani ister istemez cekiyor
Mesaj tarihi:
bi de klasik kendini kandırma :)

üniversite bitsin bırakırım ya...

olm askerlik geçer mi,askerden sonra...

iş güç çok stresli başka türlü geçmez...

s...r 40 yaşına gelmişim lan...neyse bu saatten sonra bıraksam da bişey farketmez
Mesaj tarihi:
Babam 47 yasindayken bir gun eve geldi ve `Ben bir daha sigara icmeyecegim.` dedi. O gunden sonra hic icmedi. Sanirim oyle birakiliyor.[30 yildir sigara iciyordu. Babasi sigara kaynakli kalp krizinden oldugunde bile birakmamisti.]
Mesaj tarihi:
belki sigara içen adam tribindendir bilmiyorum, fakat sigara içmeyi seviyorum. zaten yaşama biçimi gibi bir şey oluyor bi vakitden sonra. zaten sigara içip bırakmaya çalışmayanların çoğu, muhtemelen neden içtiğini bilmiyordur, sadece öyle yaşamayı seviyordur.

ha bu arada uzun yıllar daha sigara içmeye devam edersem sonum feci olacak farkındayım.
Mesaj tarihi:
Ya işte pat diye bırakıyorum deyince bırakılabilir sigara. Çok içtim, 10 kez bıraktım ama hiçbirinde 1 Ocak'taki gibi ciddi değildim. Ogun bugündür içmiyorum sigara. Kokusundan bile tiksiniyorum. Bugün daha da tiksindim. Psikolojik olarak iğrendirmeye çalışın bence ken

Ortam hiçbir şekilde bahane olamaz. O kadar içki masasında bulundum, o kadar etler mangallar yedim çatlayana kadar ama üzerlerine hiç içesim gelmedi. Yani zaten nette nasil kanser olacağınıza dair filmleri izleyin üst üste psikolojiniz bozuluyor. Ha olmadı, içmeye devam edin, bir gün akciğer kanseri olun da hayatınızın değerini anlayın. Ben anladım.
Mesaj tarihi:
benim valide hanım günde 2 paket içerdi,sonra başka bi eve taşındık 4. katta asansör yok taşındığımız ilk gün sigara içmiyecem bidaha dedi.Evet o günden beri içmiyo hatta nefret ediyo hatta banada içirmemeye çalışıyo.
  • Yeni Oluştur...