Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 konusu geçmişken brown applied mathematicse başvurucam ben sanırım seneye. master olabilir, master için burs veren kurum kuruluşlar nedir, tübitak verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 amerikada mastera burs verilmiyo gibisinden bişiler okudum nasıl yani mesela penth falan para mı vercek okula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ardeth said: konusu geçmişken brown applied mathematicse başvurucam ben sanırım seneye. master olabilir, master için burs veren kurum kuruluşlar nedir, tübitak verir mi? Math'e tubitak veriyor burs. Ama geri odemeli diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 fizik için falan da veriyor mu? başvuracağım master/doktora bölümlerin yarısı fizikten ya da matematikten bi kaçı da computational biophysics, scientific computing gibi onları da temel bilimden sayıyorlardır inşallah bana bildiğiniz bursların isimlerini versenize ben googledan bakayım tşk :p yavaş yavaş başlasam bunları araştırmaya artık iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Evet Science'in her turu icin veriyor olmasi lazim. Bir telefonla arayip sor istersen Tubitak'i. Economics e falan vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bulgaristan Balkan Üniversitesi varmış. Şimdi radyoda duydum. Belki işinize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 International University of Sarajevo da var. Türkiye'yle arası baya iyi. Zaten Türkler kurmuştu galiba. ps: eski siteleri daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 zaten sabancıya benziyo orası :) fakülte isimleri, sistemi filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şöyle bi derslerine bakayım dedim said: PHYS 303 Quantum Mechanics I The crucial experiments showing the failure of classical physics in explaining the properties of matter and radiation. The postulates of quantum mechanics. Wave particle duality and the uncertainty relation.The time dependent and time independent Schrödinger equation. Symmetry and conservation laws. Basic features of the quantum mechanical world explored through one-dimensional problems: the harmonic oscillator, the square well and barrier, free and bound states. Energy quantization. Tunnelling. One dimensional periodic potentials, energy bands and band gaps. Fail olmuş bu baya. Quantum mechanics for social sciences. Bizim okulda asıl quantum mekaniği öncesi alınan daha konseptsel quantum fiziği dersinin 1 maksimum 2 chapterına denk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ODTÜde de herhalde 1 günde falan anlatıyolardır o zaman bunu hehe edit: gerçi baktım da orda fizik bölümü yokmuş zaten o zaman çok da anormal değil heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sabancı'da Koç'ta ve Bilgi'de okuyan birer kişi öm ile msnlerini atabilirse hangi okulda okuduklarını da yazarak okullar hakkında bilgi almak istiyorum. Lütfen ilgi gösterin okul seçmem lazım :D Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sabancı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Zorlanmaya gelirim diyorsan Sabancı ya da Koç seç. Ben o kadar zorlanmaya gelemem diyorsan Bilgi'ye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sabancı seç, 1 de kasıl bol bol. ama seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Koçta bilgide okuyan yok mu yahu sizden de bekliyorum hadi :D Yoksa kapacak Sabancı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben koç'ta ekonomi okuyorum, sen sor ben söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok soru sorcaksan mgkose[at]gmail.com eklersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bi de Bilgi'den lazım arkadaşlar konu dışında gördüm sanki bilgili vardı yardım bekliyorum reklam yapın biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 benim var tanıdıgım msn e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yav muhabbetiniz neyse ne öğrenmek istiyorsan burada tartışın ki herkes faydalansın. He paylaşılmayacak bir şeyse, ben söyleyeyim direkt, evet kızlar teklif ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahah yok be tanıdıgım tipe ulastırıcam burdan mı telefonunu msn ini yazıyım dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ya çok sorum var 3 kişiyle kaç sayfa log oldu kim bilir şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 benden tecrübeli benim bildiğim patiden kertenkel var o da yazar buraya bişiler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nilep begenmedi benim önericegim adamı kendi kaybeder pati halkı da nilep yüzünden yararlanamıyıcak /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ahahahhaa bana ne bana ne. Ben patilerden bekliyorum ilgi. Gördüm var bilgide okuyan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar