Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ozel uni

di

Öne çıkan mesajlar

fizik için falan da veriyor mu? başvuracağım master/doktora bölümlerin yarısı fizikten ya da matematikten bi kaçı da computational biophysics, scientific computing gibi onları da temel bilimden sayıyorlardır inşallah

bana bildiğiniz bursların isimlerini versenize ben googledan bakayım tşk :p yavaş yavaş başlasam bunları araştırmaya artık iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi derslerine bakayım dedim

said:
PHYS 303 Quantum Mechanics I
The crucial experiments showing the failure of classical physics in explaining the properties of matter and radiation. The postulates of quantum mechanics. Wave particle duality and the uncertainty relation.The time dependent and time independent Schrödinger equation. Symmetry and conservation laws. Basic features of the quantum mechanical world explored through one-dimensional problems: the harmonic oscillator, the square well and barrier, free and bound states. Energy quantization. Tunnelling. One dimensional periodic potentials, energy bands and band gaps.

Fail olmuş bu baya. Quantum mechanics for social sciences. Bizim okulda asıl quantum mekaniği öncesi alınan daha konseptsel quantum fiziği dersinin 1 maksimum 2 chapterına denk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...