PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi korkuttun insanları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sevimli bir ifade yok suratımda,dogru.ama gorunus aldatır bazen hatta cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi ifade değil konuşmuyosun ki, hitman gibi adamsın sdfhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evt abi ilk kez bi ortamda benden daha suskun birini gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 PrudenT said: itiraf et sen köftecinin kiralık katilisin. kesinlikle o gözlüklerle kim bilir kimleri kurban ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 -Neiloth- said: evt abi ilk kez bi ortamda benden daha suskun birini gördüm :) en gevezede bizdik herhal durmadan cır cır cır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eeeh eytere beah hepinizin esgalini aldım olm nıhahahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Llama said: -Neiloth- said: evt abi ilk kez bi ortamda benden daha suskun birini gördüm :) en gevezede bizdik herhal durmadan cır cır cır olsun abi iyi eğlendik ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Llama ve cerebralis ile yolun kenarına oturup gecen ilginc tipler hakkında yorum yapmak gercekten eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahah ikinci gün ben de yapmıştım, kendimi ekşi sözlük yazarı gibi hissetmeye başlamıştım halbuki kaldırımda oturup poğaça yiyen bir deliden başkası değildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sözlüğe recm diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Usta ben de pazar günü glebildim anca. Gittim akçay otogarda evine dönmek için otobüs bekleyen elemanlardan kamp bilekliği istedim, attım 5 lira aldım bilekliği. arkadaşlar kamptaydı zaten. benim geldiğim gün nev, yüksek sadakat, kurban vardı. ses sistemi gerçekten çok boktandı. nev konserinde adamın sesi gelmiyordu resmen, hiç bir şey anlamadım, çok yazık oldu. yüksek sadakat en baba şarkısını ufak bi kız çocuğuna söyletti, dünyanın küfürünü yedi alçak sadakat diye (bu arada solist yanıma çok güzel bi kız istiyorum deyince ben de ben de diye bağıran mal da bendim) sonracıma kurban harbi iyiydi, onlar da ses sisteminin kötülüğünden bayağı şikayet ettiler. sabahladık orada. yalnız ortalığı gerçekten bok götürüyordu. kız arkadaşım vardı gelmeyi düşündüğüm kız rakçılar çok pis oluyo caner ben gelemiiciim dedi, hadi len ok ben gidiyom o zaman al aala dedim gittim, kız haklı çıktı. bu ne pisliktir arhadaş yauv. emo tayfa da tiksindirdi gerçekten, arada gelip para falan istediler, vurucam kafalarına o olcak en sonunda. ne gıcık tipler bunlar ya. bir sürü fahişe tipli kadın ve apaçi gördüm. apaçiler çok fenaydı hele, altta kot üstte hiç bişi yok dayılana dayılana grup halinde milleti kesiyorlardı. arkadaşlar kamp alanında bir tecavüz olduğundan bahsettiler, olayın sanığı herif te ağzı yüzü kırılarak dışarı atılmış sanırım ama kesin değil bilmiyom. organizasyon pek iyi değildi ama 20 liraya bu kadar tabii. "caneeğr rahçılar çok piss be canm ben gelmek istemiorm vallaa" diyen kız haklıydı. prudent ilen de buluştuk, sağolsun festivalin ilk gününden itibaren cep telefonundan ilgisini mesajını eksik etmedi sonudna görüşebildik sonra yazıcam bunu da ayrıntılı bi biçimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paticik Zeytinli Fest Buluşması hakkında da buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar