Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli Rock Fest 2008

amentian

Öne çıkan mesajlar

3 senedir gidiyorum. konsere diil sırf çadır olsun tatil olsun diye. bu seneki resmen iğrençti.
cumartesiden döndüm zaten. rezildi rezil. tam sefillik.

bi kere deli kalabalıktı. aşırı. eskiden oturabildiğimiz yerler bu sene tamamen işportacılar tarafından işgal edilmişti. böyle işportacı görmemiştim ben doluşmuşlar resmen duyuldukça. daha da kötüsü kalabalığın yüzde 30u tamam kalanı ise 14-15 yaşlarında saçını boyayıp, dikleştirip soluğu festivalde almış gudik gençlerdi. nedir bu emo dalgası anlamadım. sorsan hepsi punktır ha. o da ayrı. aptal aptal hareketler, garip tavırlar falan. hepsini denizde boğmamak için zor tuttum kendimi.

en önemlisi de organizasyon çok fenaydı. geçen seneki o gölgeliklerden eser yoktu. bi tane gölgelik vardı o da yarı saydam. bütün gün gölgelikte durduk ama nedense gece yine bepantensiz uyuyamadık. şaka gibiydi. zaten yer bulması ayrı dert. altına tahta zemin yaparlardı o da yoktu tabi. bütün gün donumuzdan kum ayıklayıp, oramıza buramıza yapışan o küçük dikenlerle uğraştık. eskiden bunlar zevkli bile gelirdi ama bu sefillikte tek yaptıkları hayatımızı daha kötü yapmaktan başka birşey değildi.

sonuç olarak nerdeydi o eski zeytinliler. organizasyonu yapanlara allah belanızı versin diyorum ve yazımı sonlandırıyorum. iyi günler.

bir de şu uludağın limonatasından satıyorlar deli gibi. bu kadar iğrenç bi içecek olamaz. denemeyin bile.
Sosyal ağlarda paylaş

black-ice said:
4-15 yaşlarında saçını boyayıp, dikleştirip soluğu festivalde almış gudik gençler

acaba niye her festival ve konserde bunlardan oluyor. fotoğraf makinası ve çeşitli yanıcı maddelerin yanında bence bunlarıda almamaları lazım festival ve konserlere. metallica'da da vardı, herkes coşarken bunlar yerde oturup sigara içmişlerdi, mesajlaşmışlardı falan. dövecektim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende anlam veremedim o emolara saat 16da başlıyorlardı yüzlerini boyamaya saatt sekiz hala boyuyorlardı yüzlerini
sonra hurraaa konsere konser alanı zati toz duman rahat nefes alınmıyor
artislik yapan arabalar
işportacılar zati hiç bişekilde antılmaz geçen senelerde izin verilmiyordu böyle bişeye ama neden bu sene böyle yapmışlar anlam veremedim halk isyan etti herhal
bi daha adım atmam zeytinliye
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle organizasyon şirketine kafam girsin!sayılabilecek bir dünya eksiklik, yanlışlık vardı ama en basitinden amatör gruplar çıkana kadar insan müzik yayını yapmayı akıl edemez mi yav.sadece makineyi sahne önünde dinledim o da teenage mutant concert audience arasında kaldığım için korka korkaydı, çok az vakit ayrılmış ona bozuldum biraz ama fena değillerdi yine de.vaktimizin çoğu gölgelikte ve duvarda içerek geçti.patiden sadece prudent i görebildim o da kuzeninin giydiği tişört sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama ya +1 deyip kendi gozlemlerime geciyorum.
daha giriste organizsyonun dandikligi ortaya cıktı.10ytl bulundurmak akıllarına gelmedigi icin rahat bi 15-20dk kapıda bilet alamadan bekledim sabahın korunde.bilekligimi bile dogru durust sıkamamıslardı.iceri girdigimde cadırı kurmaya yardımcı olacagını soyleyen adam yer gosterdikten sonra resmen yanımdan sıvıstı.neyseki yan cadırdaki bagyan yardım etti de kurabildim cadırı.öyle gölgelik neyim de yoktu.bi tane dandirik bi yer vardı o kadar.ilk gun her standdan SU alabiliyorken nedense daha sonra sadece EFES standlarından alabilecegimiz soylendi-pek de anlam veremedim.ortamdaki zavallı emolardan bahsetmeme gereng bile yok.festival cevresinde satıs yapanlar ise resmen yıldırdı beni.
konser alanı da kamp alanından farklı degildi.herkesin elinde bi telsiz ama koordinasyon 0.her grubun soundcheck i rahat bi 30dk surdu.acıkcası ben daha derli toplu bi festival bekliyordum 4.yılındaki bir organizayon icin kesinlikle FAİL.

not:cutebutphyscho bunu okuyosan topsun olm.
Sosyal ağlarda paylaş

burdan sadece prudent ile görüşebildik, bir toplaşma ayarlandı o sırada da benim şarjım bitti toplaşma yerini bulamadım.

organizasyon kötüydü, işportacılar dışarıdaki gölgelik alanları işgal etmişti, tesisat kötüydü, yaş ortalaması düşüktü fakat yine de eğlenceliydi. eziyet çektim, omuzlarım hala acıyor fakat ben seneye tekrar giderim diyebiliyorum. çok beklentim yoktu zaten zeytinli'den. hatta beklediğimden daha iyi bir festival oldu diyebilirim. 10 dk yürüyerek gidilen antik cafe'yi festivalin son günü keşfetmiş olmasaydım daha iyi olacaktı her şey.
5 gün boyunca saat 5-6 arası yatıp 8-9 arası kalktığım halde yorgunluk hissetmemem de ayrı bir olay.
medeniyetten uzak 1 hafta, değişikti.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gidişimdi, zaten aşşağı yukarı böyle bişi bekliyodum.
bence konserler gayet güzeldi.özellikle hiç beklemediim ogün şanlısoy efsane bi performans gösterdi bence.
bi kaç patiyle selamlaştık sadece keşke daha güzel bi organizasyon yapabilseydik.
son olarak burdan her cümlesinde küfreden haykoya selamlarımı iletiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tiamat günü ayvalıktan aktım zeytinlie arkadaşla. Tiamatı gördük sevindim ama ses sistemi rezaleth di ortam güzeldi her şey ucuzdu . Fakat gece ayvalığa servis kalmadıından artık sabahlamak zorunda kaldık ve götümüz dondu. Hayatımın en zor saatlerini geçirdim çünküsadece üstüme t shirt vardı ne havlu ne bişey getirmiştm. hiç bi yere sığınamadık . Zaten hasta oldum ondan sonra. NEyse öle bi macera oldu bize de
Sosyal ağlarda paylaş

ferrero'ya +1 çekiyorum yine de eğlendim ben.

dün geldim ancak gelir gelmez pc'yi bozduğum için hemen yazamadım.

organizasyon rezaletti ama yine de eğlenebildim. herkes şişelere veya denize işedi sdf. bi ara hatta bu olay yüzünden kavga çekti bizim oralarda, çocuğun biri çadırın üstüne işemişti, adam da yandaki çadırdan izliyomuş, çadır arkadaşının çadırıymış, adam sırayla üç çocuğu dövdükten sonra güvenlik geldi, çocukları yaka paça attılar. çok renkli bi çadır ortmamım vardı zaten, solda normal görünümlü gayler, arkada hap satan eleman, sağda jandarmalar, onların yanında emolar ve onları döven sert abiler vardı.

gruplar hakkında konuşmak gerekirse, express sahnede çıkan grupların çoğu baya baya kötüydü, unleash ve enkaz ise ana sahnede çıkan birkaç gereksiz grubun (isimlerini hatırlayamadım şimdi) yerine çok çok rahat sahne alabilirlerdi. ana sahnede çıkan gruplardan seyirciyle etkileşim olarak en beğendiklerim marsis ve badem oldu, marsis çok eğlendirdi horon falan teptik =p badem de çok iyi anlaştı seyirciyle, uzaktan dinledim ama iyilerdi yani, hiç tarzım olmamasına rağmen takdir ettim. pentagram her zamanki pentagram. soul sacrifice baya iyidi, onun dışında tiamat tabii ki iyidi. hayko'ya kılım zaten o yüzden konser başlamadan önceki şişe yağmurundan büyük zevk aldım. nev çok alakasızdı. yüksek sadakat de bira isteyip durdu, adamın ağzına vidanjör dayıcaktım sinirden. sonracıma ogun sanlısoy'u beğenmedim pek. kurban iyiydi, ama şarkıların ortasında orasında burasında lök diye çalarak sıktılar biraz, bi de yosma çalmadılar ağır küfür yediler.

pati'nin organizasyon işini bana yıktınız ama bi türlü toplaşamadık, ben elimden geleni bırak fazlasını bile yaptım llama ve cerebralis şahittir =p sadece ikinci gün llama, cerebralis, pascalnouman ve neiloth buluşabildik ulaştığımız maksimum sayı buydu, ferrero'nun şarjı bittiği için bizi bulamadı o gün. ayrıca hepiniz hayırsızsınız adiler, llama ve cerebralis hariç hayırlı pati çıkmadı, gelmediniz lan =p ferrero'yu ilk günden sonra göremedim zaten. roket adam'la son gün konuştum biraz, sonra tekrar bulamadım. ama llama ve cerebralis'le baya eğlendik valla, millete "noluyo len burda" diyerek insanları korkuttuk sdfsdf. ha bi de dikkatimi çeken pascalnouman'ın suskunluğuydu, seri katil şüphesiyle yaşıyoruz hala, endişeliyiz.

llama'da bikaç foto vardı ama koymasın çok iğrenç çıkmıştım sdjhfs

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

c.tesi günü festivaldeydim , zaten yorgun gittim. Ogün sanlısoya kadar dayandıktan sonra tiamatı beklerken uyuyakalmışım(aklımı seveyim) Çadır da kalmadığım için kamp alanı nasıldı bilemem ama işportacılar gerçekten çok fazlaydı geçen seneye göre. Prudentle bi doğru düzgün iletişime geçemedik. Şarjım bitio arıcam ben seni dedi aramadı baktım telefonu kapanmış. Harbiden de şarjı bitmiş. Ama eğlendim yani Tibet Ağırtan da baya eğlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, aynen öyle oldu.bir yandan da çekinmedim değil ha "ya o pati tişörtü değilse, lan adamın yanındaki kız sırtında pati olan bi tişört giyiyor ve arkadan bir adam pati pati diye bağırıyor.ben olsam kesin dalardım" gibi düşünceleri kafamdan geçirdikten sonra gözgöze geldik zaten :)
bu arada sabahat teyzenin yanındaki balkonadn 1 yetaleye çeyrek ekmek nefis köfte servisi yapan, sabah kahvaltısı gayet kaliteli ve yalnızca 1.5 yetale olan, ayranı imba olan ev 1 yetaleye telefonları da şarj ediyordu.hem benim şarj aletim yanımda değildi, kendi şarj aletleriyle şarj ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...