Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben Akçaylıyım. Giderseniz iyi eğlenirsiniz, denize girersiniz. Ortam güzeldir. Şimdiden iyi eğlenceler herkeze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Tiamat ne alaka harbi iyki takip ettiğim sevdiğim bi grup değil boşuna üzülcektim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oha, Tiamat geliyor. gidilmezmi şimdi süper oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu dalyan hangi dalyan ya karettalar filan var iztuzu plajı var o dalyanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yav said: raider said: Edremitte ev var. istiyene kiralarız :) Baluu said: valla güzel olabilir yeterli katılım sağlanırsa. alt alta güzel duruyolar :D Paticik tatil köyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 umarım iyi olur yaa.boşa gitmemiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yazokulu şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu kadar mı şimdi başka kimse çıkmıcak mı? bulutsuzluk özlemi? mor ve ötesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tiamat versek? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kaç kişi var ki ? ben ve 2 arkadaşım geliyoruz sanırım. ( pati'den değiller ) orda patiden birileriyle buluşuruz sanırım, toplu aksiyon felan olur. Bi liste yazın bakem, kim geliyor.. Hade herkes bi check in yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 check me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Oha ! Fiyatlara baktım da şimdi, 2 katına çekmişler direk sanki :S Ama olsun halen ucuz bir festival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 biraz daha gölge yer ve gün içinde yatabilecek yer olarak bize döncekse o fark hiç sorun değil :) öyle olmasa bile festival alanı projesinden fark olcağı belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gitmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Heh, şimdi festival alanında pek gölge yer yok aslında.. En azından geçen sene yoktu. Tuvaletler olarak da sayı yetersizdi. Bu sene tuvaletleri arttıracaklarmış, ne güzel. Bunun dışında festival alanında değil de, 1-2 kilometre uzaklıktaki sahil bölgesinde, kahveler, restoranlar vs.. bulunmakta. Hani gölge'de tavla, nargile, çay vb keyiflerin yapılabileceği. Zaten muhtemelen festival saatine kadar sağda solda ya da denizde geçirsin vaktini, bir de öğlene kadar yattığını hesap edersek.. Hmm.. Pek öyle gölge yer arayacağını da zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla ben 50 faktör nivea mı almadan gitmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben bir arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum festivale. Yıllar önce Zaugna Khaldun, Babacum Mostors falan bir arada kurmuştuk çadırları, keyifli oluyordu. Bu seferde yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cadır olayına girecez patiden cute ile ama ufuck bi sorunumuz var henuz cadırımız yok :P patiden katılım olcaksa ev kiralama isine de girilebilir aslında.her turlu cadırı ezer ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 fikir güzel de kim 4 geceliğine evini kiraya vericek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bence aramızda para toplayalım tent alalım büyük. dikelim üstüne paticik flamamızı asalım. altına dizelim armutları oturalım biramızı yudumlayalım. pf. keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben de orda olabilirim ev arkadasimin yazligi var, davet etti bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Çadır fikri güzel ama problemli. Ben sıcaktan aşırı nefret eden bir adamım ve gece geç bir saatte uyunulduğu için, gündüz de haliyle 11-12 civarı uyanılıyor. 6 kişi olsa bir çatırdı, o çatır saat 9 itibari ile dayanılmaz bir sıcaklığa ulaşır. Gece de zaten sıcak olabilir. +hırsızlar için, abi gel bu çadıra girersen malın büyüğünü kaldırabilirsin daveti. Ev önerisi çok iyi, bulursanız bir ev tutarız 4 günlüğüne :) Ama çok zor bir ihtimal, eş dost belki. Muhtemelen yapılacak olan ve mantıklı olan, max 3 kişilik çadırlar ile yan yana kurulum yapmak, yani komşuluk hesabı, hem herkesin özeli özelinde kalır, malum baylar bayanlar şeklinde : ) Gerçi çözüm üretilebilecek bir konu ama, herkes tek çadır çok imkansız geldi bana :( Yani şöyleki, 1, 2 ya da 3 kişilik çadırlar ile kare, dikdörtgen, daire, prizma felan şekillerini almaya çalışmak ve mümkünse sahile olabildiğince yakın, bunun yanı sıra konser alanına da yakın bir noktaya kurulmak :) Velhasıl kelam, agustos ola hayrola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ağustos başı olsaydı giderdim o derece ama staj tarihlerime gelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gündüz 10 11 i bul zeytinlide uyumak için.. en kötü 7de ayaktasın o cadırın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet arkadaslar evi ya da cadırı olupta kiralamak isteyen varsa bi öm kadar yakınım.diger konaklama sekilleri hakkında bilgi vermek isteyen deneyimli patilerin degerli goruslerine de acıgım bizzatihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar