Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yalandır o bence, sokağa çıkıp iki kamyon gözlemleyip aksini iddia edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben sınava girdiğim gün aynı yerde otobüsler içinde sınav vardı. Adamı bindirdiler. Yürü dediler. Herif dann diye arkadaki otobüse geçirdi daha kaldırırken. Anında indirip yolladılar evine. Onlarda daha sıkı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Yalandır o bence, sokağa çıkıp iki kamyon gözlemleyip aksini iddia edebilirim. Yola çıkınca kral sanıyorlar kendilerini, o yüzden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Beni de geçen gün öyle ikna etmeye çalıştılar aynen, mantıklı geldi. "Bize bir şey falan olur, lazım olur" argümanıyla yendiler beni, bir ara alacağım. acil bişey olursa zaten binip kullanıyosun sorun olmuyor :) tabi araba kullanmayı bildiğini ama benim gibi kursa gitmekle falan uğraşmak istemediğini varsaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yok gayet bilmiyorum, sürücü koltuğuna iki kere falan oturmuşumdur. Biri ailem İstanbul dışındayken arabayı çekmek zorunda kaldığımdan, öbürü de 7-8 yaşındayken babamın kucağında işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şöyle bi sürücü kursu bulamadık ki gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Beni de geçen gün öyle ikna etmeye çalıştılar aynen, mantıklı geldi. "Bize bir şey falan olur, lazım olur" argümanıyla yendiler beni, bir ara alacağım. ahahah +1 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 valla ben de 22 yaşımda aldım dursun kenarda diye, rekor yapmıştım 90 üstü hepsinden direksiyon da dahil, ama sürmeyi bilmiyorum hevesim de yok açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben 18 de almıştım duruyor bir kenarda. ihtiyacım oldukça kullanıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hahah efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 26 yaşındayım ve ehliyetim yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 21 yaşındayım, geçen sene aldım ehliyeti :) bu yaz-kış okul / iş-güç kasabilirsem bi Honda Crx alıcam.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bir gün buna benzer bi ilan görebiliriz gazetede, "oğlum yavuz ekim 2007 ayında kazandığı ehliyetini hala gidip almadı" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yuh! dur ben veriim ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar