Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne babalar var be

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
giremedi ya sınava bilmez baluu asdfsda

aha fail. hata verdik milletin diline düştük iyi mi :)
doğru lan. valla ezikliğini çekiyorum bunun. ağustosa kadar da çekicem. allah belaanı bilimkur..
Mesaj tarihi:
Niye dalga geçiyorsunuz ki, ben de 21 yaşına geldim mesela daha ehliyet alma teşebbüsünde bile bulunmadım =)

Bazen babam diyor "Evladım gidip bir sürücü kursuna yazılsana" diye. Nedense hiç araba kullanmak gibi bir hevesim olmadı valla.
Mesaj tarihi:
benimde yokta işte babam tutturdu gideceksin diye,bende bulunsun bari dedim,birde bu roket adam falan da birlikte gidelim diyince gittim aldım ilk seferde dsafsda

lazım olur ya evdekilere birşey falan olur vs.
Mesaj tarihi:
Beni de geçen gün öyle ikna etmeye çalıştılar aynen, mantıklı geldi. "Bize bir şey falan olur, lazım olur" argümanıyla yendiler beni, bir ara alacağım.
Mesaj tarihi:
Ehliyeti düşünmezsin tabii, arabayı nasıl kullanacağını düşünürsün. Hastayı hareket ettirmenin bile riskli olacağı yaralanmalarda mesela araabanın stop edip aniden durduğunu düşünsene. Düzgün kullanabilmek için bi kursa gitmek lazım.

He tabii kursa gitmeden de öğrenilebiliyor. Sonra işte her gün böle görüyoruz gazetelerde.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
efsaneymiş.

ehliyet sınavları çok kolay, hatta fazla kolay. korkuyorum yani kamyonlara da öyle veriyorlarsa ehliyeti
kamyon otobus falan bu tip insalıgı tehtid eden aracların ehliyetlerini daha zor veriyolarmıs..en azından surus sınavında hatada direk bırakıyolarmıs..
  • Yeni Oluştur...