fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ibreti alem yapmış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benimde adım öle olsa bende kalırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sınavda adını kodlayana kadar sınav biter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roflz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roket adam said: sınavda adını kodlayana kadar sınav biter ya kodlanmış geliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben olsam çocuk yerinde babama çekmişim die ilan yapardım onun yanına sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 OF İPTALİM SDLFSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 giremedi ya sınava bilmez baluu asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 muauhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 DarKRideR said: giremedi ya sınava bilmez baluu asdfsda aha fail. hata verdik milletin diline düştük iyi mi :) doğru lan. valla ezikliğini çekiyorum bunun. ağustosa kadar da çekicem. allah belaanı bilimkur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Niye dalga geçiyorsunuz ki, ben de 21 yaşına geldim mesela daha ehliyet alma teşebbüsünde bile bulunmadım =) Bazen babam diyor "Evladım gidip bir sürücü kursuna yazılsana" diye. Nedense hiç araba kullanmak gibi bir hevesim olmadı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benimde yokta işte babam tutturdu gideceksin diye,bende bulunsun bari dedim,birde bu roket adam falan da birlikte gidelim diyince gittim aldım ilk seferde dsafsda lazım olur ya evdekilere birşey falan olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 önemli bişi abi ehliyet, dediği gibi en kötü ihtimal acil bi durum olsa lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Beni de geçen gün öyle ikna etmeye çalıştılar aynen, mantıklı geldi. "Bize bir şey falan olur, lazım olur" argümanıyla yendiler beni, bir ara alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ama doğru söylemişler, araba iyidir güzeldir. Al dursun bi köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ailene bişey olsa hastaneye yetiştirme derdindeyken emin ol düşünmezsin ehliyetim var mı diye basar gaza gidersin. İçgüdünle kullanırsın az çok biliosan bişey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ehliyeti düşünmezsin tabii, arabayı nasıl kullanacağını düşünürsün. Hastayı hareket ettirmenin bile riskli olacağı yaralanmalarda mesela araabanın stop edip aniden durduğunu düşünsene. Düzgün kullanabilmek için bi kursa gitmek lazım. He tabii kursa gitmeden de öğrenilebiliyor. Sonra işte her gün böle görüyoruz gazetelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bisürü insan kursa gitmeden direk parayı verip ehliyeti alıp çatır çatır da kullanıyor. Baba amca dayı öğretiyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ben araba kullanmayı bilmiyorum, hem de hiç yani. 100 metre düz zor giderim. Ama ehliyetim var 5 senedir. Yaşasın sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 efsaneymiş. ehliyet sınavları çok kolay, hatta fazla kolay. korkuyorum yani kamyonlara da öyle veriyorlarsa ehliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Niye geçemediği babasının cinsliğinden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ardeth said: efsaneymiş. ehliyet sınavları çok kolay, hatta fazla kolay. korkuyorum yani kamyonlara da öyle veriyorlarsa ehliyetikamyon otobus falan bu tip insalıgı tehtid eden aracların ehliyetlerini daha zor veriyolarmıs..en azından surus sınavında hatada direk bırakıyolarmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar