Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Öss var bu sene. 2 hafta sonra olan olay. çok zor geçirdim bu seneyi, lgs sorası -hatta öncesi- zerre kadar ders çalışmamış SALAKÖTESİ ve tembel bir insan olarak son sene bir şeyler yapmaya çalıştım. ders çalışma alışkanlığı sıfır olduğundan deli gibi zorlandım. elimden geldiğince belli etmedim ama eve geldiğimde kendi kendimi yedim ders çalışmalıyım falan diye. ders çalışamadıkça üzüldüm daha da yedim kendimi. son 1,5 aydır artık patladım diyeyim iyice saldım gitti dersleri. hadi evde fazla çalışmıyordum, dersleri falan bile dinlemez, dinleyemez oldum. şimdi sınava 2 haftadan daha kısa bir süre kalmışken son 1 aydır düştüğüm boşluktan çıktım. ama çok fena bir şeye tutunarak çıktım. aşık oldum resmen göz göre göre; hem de hiç de olmamam gereken bir kişiye. hayır samimi arkadaşım, kankim falan değil. 6 aydır aynı sınıftayız, sadece hoş kız deyip geçmekteydim. kaderde varmış diyim, bir gün denk geldi beraber oturduk(geçen hafta). çok eğlendim onun yanında deli gibi eğlendim. gene kader deyim: o şerefsiz ders blok ders haline geldi 2 saat sürdü 10 dk arayla. beni ona bağlayan bir şey var. ben ona hiç uygun değilim ama hiç. ben onla olamam yani ki onu benim için çekici yapan da bu sanırım. ama şunu biliyorum ki resmen kız msnde bir şey yazar mı falan diye bekliyorum, her dakika düşünüyorum vs. mezuniyetindeki arkadaşça sarılmada bile çok uzun zamandır yaşamadığım tatlı bir mutluluk yaşadım. sonra biraz da kızdım kendime nedensizce, neyse. ne halt yicem bilmiyorum. çözüm falan da aramıyorum aslında ama birileriyle, bir şeylerle paylaşmak istedim bunları. çok uzun olmuş zaten okur musunuz bilemiyorum. ama tek bildiğim b*ku yemiş batık bir durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 öss yi bekle geçsin sonra takılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlk paragraf aynı ben gerisi değil gerçi de sakat durum. Ben de pek bi saldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kendini esas bunları son 2 haftanda düşünerek sınava girersen kaybedersin açık konuşayım. çok açığını kapatabilirsin bu süre içerisinde. biraz akıllı ol,bekle 2 hafta daha. sonra takılırsın kafana göre. abartmayın şu duygularınızı,aşkmış meşkmiş. biz yaşadık pek bir şey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bence de konsantrasyon bilgi kadar olmasa da önemli yeri var sınavda ben de okadar ineklemedim lisede falan hep kolpaladım ama az da olsa eski çıkanları falan çözdüm bi de sözelime baya güveniyodum (80net yapmıştım zaten zamanında inanmışım baya) bi de matematikte falan geometriye gelince komple boş bıraktım falan ama yinede sınavdan bi çıktım bi elimde su bi elimde sigara , tanıdıkların ailesi "bu çocuk baya iyi yapmış heralde çıkışa tavırlara bak" vs demiş :D tabi bendeki bu inanılmaz rahat davranışlar sınavda sıfır heyecana karşılığında 235 ham puana yol açtı biliyorum efsane değil ama 180e falan hertürlü kodum nerdeyse çalışmadan :) sen de zaten pek çalışmamışsın ama çalışmadığın kadarını da kaybetmemek için bildiğin kadarına inancın tam olsun,yaptığını tam yap yapamadını koyver gitsin bu saatten sonra yapcak bişey yok. kız konusu da bence bu son zamanlarda kendinde yol açtığın stres sonunda ister istemez tutuncak bişey aramandan kaynaklanıyor.sen önce bi sınavına kitlen kız biyere kaçmıyo derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kız işi bozar. onu hiç düşünme. 2 hafta lan bir şey değil. düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 "hayatın en hüzünlü anı; mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 OSS'de sicacagini hissedip ders calismak istemedigin anda asik oluyorsun. Canli ornekler verebilirim bir suru. Insan ilginc. Isler iyi gitmediginde zor asklari kovaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bence bu kız meselesini falan ertele. kaçmıyo ya kız. zaten cok az bi süre kaldı. elinden ne geliyosa yap. össden çık. o zaman ne düşünüceksen, ne yaşıyacaksan yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bekle öss bitsin. herşey güzel olacak, biliyorum ben de bekledim öss sonrasına kadar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 la 2 hafta kalmış bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kızı bırak össyi düşün öncelikle 2 hafta açılmasan bişey olmaz zaten okuldasınız görüşüyosunuzdur. bu arada ben onun tipi değilim gibi laflar etmişin.merak etme her topalın bi kör alıcısı vardır veya her körün bi topal alıcısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ardeth said: la 2 hafta kalmış bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bence de sabret....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Evet, ayrıca armut dalda sallanır, sallandıkça ballanır. Okumadım ama beklemen gerekiyo falan deniyo sanırım, konsepti düzgün kavradıysam yorumum yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Armudun iyisini ayılar yer derler ama Kaan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Xaenin said: Evet, ayrıca armut dalda sallanır, sallandıkça ballanır. Okumadım ama beklemen gerekiyo falan deniyo sanırım, konsepti düzgün kavradıysam yorumum yerinde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sadece boşluktan dolayı aşık olduğunu sanıyorsun, emin ol. Bu konuda tecrübeler sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ne kadar iyi olduğuna bağlı. Sapından kopan armut yenmezse ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öss boşver kıza sarıl :) karısık bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 İnsanlar içini döküyor burada, siz ise dalga geçiyorsunuz. Ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Xaenin said: Ne kadar iyi olduğuna bağlı. Sapından kopan armut yenmezse ayıp. Doğru dedin, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aşk maşk yok, kötü olan gidişat yüzünden ilgini o tarafa yollamışsın (bence)/bahane bulmuşsun. 2 hafta dediğin hemen geçiyor zaten, az düşünmeyiver onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Pek çoğunuz beklemem gerektiği konusunda hemfikir olmuşsunuz, ben de katılıyorum buna. ama resmen içimi kemiren bir şeyler var işte sorun orda, baya zor oluyor beklemek. bilmiyorum size hiç olmadı mı, bir şeyin yanlış olduğunu bile bile yapmak istemediniz mi? aynen öyle bir durumdayım. aşk meşk abartmayın denmiş. haklısın, son yaşadığımdan sonra ben de fazla önemsememek gerektiğini anlamıştım -bu yaşta :)- da bazı şeyler insanın elinde olmuyor işte. ben de istemezdim böyle olmasını, hem de hiç istemezdim. bu hafta dersane bitiyor. bilmiyorum, gidip son bir delilik yapabilirim. en azından rahatlarım diye düşünüyorum reddedilmek koymaz bana fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 hafta sonra yap o deliliği ? bekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar