Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 said: forumda msn tayfa olayı da var.msn den linkler yagıyor topice destek ya da köstek olunuyor. varsa kendi görüşün yazarsın niye kitleleri pesinden sürüklemek istiyorsun? ilkokul aklınla üniversite bahcesinde geziyorsun ayarı yiyince de aglıyorsun. sana ters bi görüs varsa onun yanlıs oldugunu savunuyorsan ispat etmelisin. komik resimler ve asagılayıcı cümlelerle susturmaya calısmazsın. ironinin bu kadarı fistancım. hiç yapmıyorsun ya kendin bir de dert yanmışsın. taş olacaksın taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sana cevap alıntı yaptıgın paragrafın sonunda gizli ironiye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Patide aslında olan herşeyin olması çok normal. Benim anlamakta gecikip gerçekten çok fazla kırılmama sebep olan bir gerçek var çünkü ortada: burası sanal bir ortam. Herkesin belli sınırlar içinde herşeyi söyleyebilme gücü var. yalnız paticikte dikkatimi çeken ve gerçekten önemli olduğuna inandığım bir sorun var ki(başka arkadaşlar da değinmiş) o da saygının olmaması. hepimiz birbirimizden farklı insanlarız ayrıldığımız ve birleştiğimiz noktalarımız var. dolayısıyla çatışmaların olması da çok normal. ama ne yazık ki çoğu zaman göz ardı edilen en önemli "kuralın" dışına çıkıldığına şahit oluyorum. Fikir söylemek, espiri yapmak, gerektiği yerde ayar vermek gülme belki biraz dalga geçmek bunlar zaten işin güzel olmasını sağlayan şeyler. ama keşke çoğu zaman bana da yapıldığı gibi saygısızlık yapılmasa diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 mADmaXimus said: HocaEfendi said: siyasetten öte artık pati dini olaylarıda yargılamaya başladı.paso din konusuluyor..feto-fethullah dır gidiyor sürekli..bazı şeyler kişiseldir..görüş meselesidir sana göre uygun olmayan şey başkasına göre uygundur.buranın amacı din-siyaset konusma yeri olmamalı..saygılarımla.. paticik kultur seviyesi ortalamanin ustunde olan genc yasta insanlarin takildigi bir forum, neden siyaset-din konusmayacakmisiz?ruhsal kültürü düşük olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bonecrusher' ın ban yemesi benim yüzümden olabilir overrrrrated bi mevzu olabilir gayet doğrudur. bi alıp veremediğim yok onunla küfür duyunca alttan alamadım alışkın değilim. boneC yazarken "dur lan şunu bi dürteyim" diye bişey gram aklımdan geçmemekle beraber halen küfür yiyecek bişey söylediğimi zannetmiyorum. Neyse Bone yokken tartışmanın bi anlamıda yok gereksiz kızdırdığım için özür dilerim isterse bi bira ısmarlayıp yüzyüzede özür dilerim bi sorun yok. ama şöyle bir şey var ki Fistanın serzenişine katılmakla (hepsi a) beraber bilmem kaç yıllık komünüz diyip adaptasyonun a sından haberi olmamak pati güruhunun en büyük hatası. farklı farklı(eet ban yedim ne var =P) isimlerle pepelek zamanından beri burdayım tek tük buluşmalara falan katıldım bura sayesinde birini buldum biri beni buldu aşk meşk oldu vs. ama ne olursa olsun sanal bi komün oldu/olarak kaldı burası. üyelik alımı serbest popüler bi forumu kabuk içinde tutacağınıza bırakın çatlasın. çünkü çok fena e-penis/e-klitoris/e-terlik kokuyo buralar buram buram.turuncu bi veritabanına gereksiz derecede duygusal yaklaşıyosunuz. yada kapatın üye alımını karakediyi çağırın siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 1)a 2)a 3)b 3. sune b deme sebebim su..cunku internet uzerinden o adamlara ne kadar kufretsem ben bilg basında bi okadar daha cok sinirlenirim..haa bulursam birebir tanısırsam orda kafasını ezerim hic dusunmem bile.. Ne kadar yeni bi uye olsam da garbage'daki 'mememe' tayfa forumları duzenli takip ettigim bi ay icinde beni de rahatsız etti.. @siyaset-din konusulması durumsalı sunu farketmek lazımki forumda olmanın yuzyuze olmanın getirdigi rahatlıkla insanlar soylediklerinin birbirlerini ne kadar incittigini ne kadar rahatsız ettigini dusunmeden, bilmeden atıp tutabilirler bu da ortamın gereksiz gerilmesine sebep olur..onun icin ben forumda din siyaset konusmaya -1 diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hmm kingpinin mesajı okuyana kadar anlamamıştım olayı bilmiyordum daha doğrusu.. pati paticik kardeşinmiş galiba kingpin yanlış yazmadıysa o profili taa x tarihinde ben bulup internetteki facebook topiğine böyle ablaları bekliyoruz gibisinden bir mesajla yazmıştım ordan görülüp açılmış olabilir.Ama paticik içinden biri olmadığı için koymuştum ben onu kedi resimleri falan vardı resim yorumlarında paticik geçiyordu kedisinin adı falan diye düşünmüştüm de koymuştum. neyse olayın geçişiyle ilgili olayım yokta baştaki işler için günah çıkardım kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şu msn trolcülüğü cidden çok belli oluyor bazı yerlerde. hayır yani besbelli msn den "www.paticik/topic260x gir hemen gül" "gel hemen destekle" tarzı mesajlarla gelmiş kişiler var bazı konularda. bir yandan saçma ve zavallı buluyorum bunları, bir yandan da eğer bu arkadaşlığı(?) burada edinmişlerse diye özeniyorum çünkü paticikten hiç devamlı arkadaşım olmadı. yani belli sebeplerden dolayı zaman zaman msn de 10-20-30-40-100 kişiyle konuştuğum oldu ama hiç arkadaş edinemedim sanırım bu da benim sanal beceriksizliğim olsa gerek zira gerçekte sürekli yeni çevreler edinen bir insanım.. yani buradan arkadaş edinme gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman ama kendi kendine böyle bir şeyin oluşmuş olmamasına şaşırıyorum =) yine de buraya girip yazmak, insanlar beni çok tanımasa bile araya girip tartışmalara katılmak, fikrimi belirtmek hoşuma gidiyor. aslında burada düşüncelerini çok yakın bulup tanışmak istediğim insanlar oldu ama yer mekan zaman kavramlarım sanal ortama uymadığı için yapamadım heralde. fazla kişisel oldu bu da benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 @CthuLhu, benim kız kardeşim yok.hiç olmadı. banı ya da olayı tartışma amacımın olmadıgını da en basta belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e ben boşa mı konuştum şimdi onca? kız kardeşin diye okudum. lol. o zaman tamamiyle farklı bir boyut alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 said: örnek 3: facebooktan kız kardesinizin linki forumda verilmiş.garbage lamerları yorumlarını yapıyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 konuyu bilmiyorum da, her hangi birisinin, kim olursa olsun, facebook profili üzerinden laf atma ( ki laf atma da ne boyutta bilmiyorum) olayı olsa tabii ki sadece sanal ortam da kalmaz sonuçları. bu yazdığımla da ilk verdiğim cevapla çeliştim kendimi tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 CthuLhu said: said: örnek 3: facebooktan kız kardesinizin linki forumda verilmiş.garbage lamerları yorumlarını yapıyor. :S örnek 1 le örnek 2 ye de gercek gözüyle mi baktın? örnek işte.önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fistan said: gectim herseyi.bu garbage nedir ya?paticik e getirisi nedir? benim bi teorim var yıllarca burlarda oldugum için. garbage'ı paticiğe yararı insanların orda rahat rahat sacmalıyıp sacalığı forumun geri kalanına taşımamasıdır. işe yarıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 garbegeye topic açmak yasaklanmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 her bir mesajı yazarken; - bu mesajla kendinizle ilgili bir mesaj verdiğinizi, - paticik forum kurallarını, - burayı seviyorsanız korumanız gerektiğini, - buranın kültürünü belirleyenlerin mesaj atanlar yani siz olduğunu hatırlayınız. gerisi fasa fiso, gerisi sunni tabir ettiğimiz önlemler. moderasyon ne kadar tepemize bassa ancak bizler kadar "kaliteli" olabilir burası (o da ne demekse :P). arada tatsız şeyler olabilir, kesin olur hatta, olmamasına imkan yok. herkes birbirine bayılacak diye bir şey yok, herkes her mesajını atarken aynı "normal" ruh halinde olacak diye bir şey yok, arada bir hata yapmayacağız diye bir şey yok, bunlar olur, biter. önemli olan sükuneti korumak, pire için yorgan yakmamak. hani vardır ya ekonomide de, inişler çıkışlar günlük hatta saatlik olarak olabilir ama önemli olan trenddir gibi, aynı şey. fistan'ı canını fazlasıyla sıktığını anladığım bir olay sonrasındaki sükuneti için tebrik ediyom ben şahsen. ciddi ciddi fikir belirten herkese de teşekkür ediyorum kendi adıma. paticik, siz onu önemsediğiniz için bu kadar badire atlattıktan sonra, bu kadar kan değişikliğinden sonra, bunca şeyden ve seneden sonra hala var. gerisi fasa fiso cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ayar meselesi enteresan ama. ben de herhangi bir bölümde birine ayar vermişsem/almışsam unutuyorum bile çoğu zaman. (böyle diyince ayar vermek amaçmış gibi oldu heh ama anladınız siz...) ama ben de aynı senin gibi 2-3 gün sonra unutuyorum, muhtemelen donanım yazılımda veya herhangi bi yerde veya çok daha öncesinde yardım etmişimdir/o etmiştir veya bi geyik dönmüştür vs. zaten duyguyu, ses tonunu bilmemneyi algılayamadığımız yerde neden kin tutalım. ayrıca ema'nın postundan anladığım kadarıyla sinir bi hadise olmuş forumda falan ve sinirlerine hakim olamamışın. eğer öyleyse şu anki tavrın takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Benim de soylemek istedigim bir kac sey var kisaca degineyim: 1)Msn yolu ile topik haraslama. Bunu sende yapıyordun fistan aynı şeyden hosnutsuz olman biraz garip,dota sonrası bir önder eşliğinde topik harasss layan bir sürü insan oldu msn de gönderilen linklerle. insanları aşağılayan mesajlar atıldı,gülündü,eğlenildi. Şimdi başka insanlar tarafından da yapılıyor,akşamları toplu konuşmalar da birbirimize şaka amaçlı verdiğimiz ayarları c/p liyip gülüyoruz(ben pek yapmadım da yapanlar genelde böyle yapıyor artık sadece gülmek için bir insanı aşağılamak için falan değil) 2)Bir insandan neden nefret edersin sorusu; sen koyu fenerbahçelisin,bende pek koyu olmasam da fenerbahceliyim ve sezon içinde açılan bütün rakip takım vs lerine beşiktaş maçı sonrası( 0-8 ) 9-0 falan yazman oldukca itici,ha ben her mac topiğinde senin o (bana göre komik) yorumlarını okumaktan hoşlanıyorum,ama o takımları tutan herkes eminim seni itici bulup nefret ediyordur, ki gayette haklılar yani. Bunun gibi bir sürü insanlardan nefret etme sebebi var. Msnde toplu konuşmalarda paticikte nefret edilen insanların nedense ortak olduğu anlaşılıyor bilmiyorum sen pek bu konuşmalarda değilsin ama eğer herkesin ortak olarak nefret ettiği bir x kişisi varsa ve herkesin kendince ondan nefret etmek için bir sebebi var bence bu gayet doğal. Fakat ayar yiyip,ulan ben bundan nefret ediyorum diyip yancı arkadaş toplama kadar lamer ce bir davranış yoktur heralde. 3)Garbage. Geceleri can sıkıntısında geyik yapılabilecek bir ortam olarak güzel fakat artik gercekten isin ucu kactı. Buraya mesaj yazanların arasında bile garbagedan çıkmayan,diğer konulara mesaj atmaktan çekinen insan topluluğu var ve bunlara hiç kimse birşey diyemez. Sen gelirsin siyaset konuşursun, hem kendi bilgini,hem karşıt düşünceleri kendi içinde yorumlamak istersin,birisi gelir bütün gün çalışmıştır yorgundur,garbageda 2-3 geyik yapmak ister onu da anlarım. Ama garbagedan çıkmayan insanları gördükçe gerçekten buna bir son verilmesini istiyor insan doğal olarak. son olarak kişisel tespit olarak seni hiç tanımasam da,seni sevmediğimi söyleyebilirim çünkü senin de dediğin gibi kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat nefret etmemeli,eh bende etmiyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İyi de ben bir GS'li olarak Fistan Ankaraspor maçı öncesi 9-1 Ankara dediği zaman falan gülebiliyorum yani. "Hobarey takımımla dalga geçti huleeeynn!" demiyorum ki. Yani kişiden kişiye değişir tabi de futbol bölümüne fanatikçe mesaj attı, yada bi yerde ayar verdi diye tanımadığın kişiden nefret edemezsin. Hiç tanımamama rağmen sevdiğim patiler vardır, vardılar bazıları uçtular, e tanımadığınız insanları sevin abi daha güzel birşey nefret dediğin boş gerginlik. Futboldakiler hoş gerginlik oluyor mesela, kardeşçe herkesin mutlu mutlu anlaştığı bir futbol bölümü çok gay geliyor kulağa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 @madcat, msn den link atılır bak ne yazdım, oha suna bak euhe diye arkadasa gosterilir ben de yapmısımdır da dedigim seyle alakası yok, link gondermekle linki gonderip 'destekle qanqa' demek ayrı. birde besiktasın liverpool'a 8-0 yenilmesiyle benim 9-0 yazmamın hiçbir alakası yok. 9-0 diye aratırsan 2-3 seneyi bulur mazisi.eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2-3 senelik mi? hmmm benim 8-0dan sonra oldu diye hatırlıodum ehehe neyse :) o dediğin msn zımbırtısında haklısın çok salakça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hepsine a dedim kopya çektim,yazan hiçbişeyi okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 al işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 komikti ama be : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar