Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 haha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adam kişisel de kişisel görüşlerini yazmış işte.. daha ne.. uzun uzun yazmıştım ama dert değil, içerik şöle bişiydi: "standart bir 'ben oldum, gralım' tavrının sergilenmesi kişiler arası gerginliklerin yaşanmasına ve daimi sorunlara sebep oluyor" heh, uzun yazıma gerek kalmasın. kapsama alanı dar olsun ama kısa olsun dedim.. yemek yiyim şimdi gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 güzel yazmışsın baştan sona okudum. fakat özeleştiri pek göremedim. orda bahsettiğin çoğu şeyi senin yaptığına bizzat şahit oldum yine de güzel tespitler. ayar olayına gelince, ayar verilmesi zorunlu veya işe eğlence katan bir şey değil bence. ben birinin birine ayar verdiğini görünce mutlu olmuyorum aksine üzülüyorum hoşgörüsüzlüğe karşı. ha ben eğer ayar veriyorsam mutlaka biri bana ayar vermeye çalışmıştır nesfi müdafaa. ha o topicte yapılan olaya gelince; o topici açan bendim topic başlığı ve içeriği şu; bu kim? içerikte facebook linki var ve kişinin ismi "pati paticik" burda dikkat edilmesi gereken kişinin ismidir, eğer sen farklı şeylerle ilgileniyorsan bu senin düşünce sisteminle paralel tepkiler vermene sebep olur bence. orada "oçlarıııııııı" tepkisi vermene sebep olacak tek mesaj yoktu. ben o topici gerçekten o kişinin paticik kullanıcısı olduğunu düşünerek ve kim olduğunu merak ettiğim için sordum. ardından bir cevap geldi "güzel diye ayartacaksın değil mi? eheh" şeklinde bir ironi. bende "aheahasfsfh" gibi bir tepki verdim. -bu arada topicin olduğu yer tabiki garbage- ortada dönen bir geyik var ve kimse kimseye küfür etmedi, kimse kimseye laf atmadı veya hani derler ya serseriler gibi "offff ne yalarınnn bukarıyı" tepkisi veren bir insan çıkmadı. medeniyet dolu ironi topiğinde yapılmış -senin kardeşin olduğunu düşünerek yazıyorum- en dokunabilecek mesajı kim attı hatırlamıyorum ama; "iyiymiş ama eheeh" gibi bir mesajdı. sen bunun üzerine oraya gelip "oçlarııı belki birinin kardeşiiiii kimmiş buuu diyor oçlarııı" şeklinde bir post atarsan kusura bakma saygı duyamam. sana birinin nefret veya kin beslediğini düşünüyorsan da alenen söyle. olay benim açtığım topicte olduğu için üstüme alınıp böyle uzun mesajla açıklama gereği duyuyorum. ayrıca söylüyorum sana karşı zerre kin beslemedim haksız yere ağır küfürler etmene rağmen -gerçi küfürler topicte mesajı olan herkeseydi- ama kaybettiğin saygıyı benim açımdan baştan kazanman gerekecek. son olarak tekrar baştaki konuya dönmek gerekirse; yazında pek samimiyet bulamadım zira benim yaklaşık 1 ay önce kişisele açtığım "sinirden duvarlara yumruk atıyorum -ne yapmam lazım-" isimli başlığıma gelip sadece "beyin taktır" mesajını atarak egosunu bikaç haftalığına tavan yapmış bir insanın yazdığını biliyorum. kim bilir kaç kere gelip bakmışsındır "acaba altına neler yazdılar, postumu çok sevdiler mi? ekeke" diye. neyse. söylediğim gibi benim için o da önemli değil. ben kimseye hiç kin tutmam lakin hafızam kuvvetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben de post kasanlara çok üzülüyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 içimden bi ses yeni bi akım başlıcak diyor. "varsa kin tutan söylesin","hakkınızı hll edin gençler" diye topikler görürüz yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fistan çok iğrenç bi adamsın hepsine b dedim oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fistan said: bir kitle de uzun mesajlara tahammül edemeyenler var.zaten bu kisileri uzun mesajlı topiklerde göremediginizden anlarsınız. 10 satır gördü mü kacar topikten.bilgi ve görüsü kısıtlıdır ya da sıkılıyordur bilemeyecegim.ama gelipte uzun yazmıssın okuyamadım demek güzel birsey değil. aa 3. soruda daha kibar başlardım uyarmaya sonra o da sertleşirdi devam ederse. Quote ile ilgili:Kesinlikle katılıyorum.Adam Topic'e "Güzel yazmışsın ama çoook uzun okuyamadım." diye mesaj atıyor.Okumuyorsan neden böyle bir mesaj atma ihtiyacındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 TOO LONG, DIDNT READ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Wall of Text yapmaya lüzum yok. Paticik bir forum, bir komünite. Bu Komünite'de sap da var saman da. Sapı samandan ayırıp, ona göre muhabbete girmek lazım. Ben de bir çok şey yaşadım, daha 2 gün evvel selinden yedim kalayı. Ama durumu idrak edebilme yetisi lazım. Gerektiğinde özür de dilemesini bilmeli insan. Zaten sen bir çok konuya değinmişsin, ben başka bir şey üzerine konusayım. Ben buraya eğlenmeye geliyorum, bu çok açık ve net. Ben burdaki insanlar ile dünya'yı kurtarmak gibi bir amaca sahip değilim. Ben kendime düşeni, doğru olanı yapmaya gayret ediyorum. ne kadar saçma cevaplar alsam da, benim yaklaşımım değişmiyor. Onun da bu şekilde eğlendiğini düşünüyorum ya da onun öyle bir birey olduğunu kabul edip devam ediyorum. Bir çok örnek verebilirim sana burda yaşadıklarımdan, ama olayları en güzel şekliyle ele alıp yapıcı davranmak her zaman sizi 1 adım daha ileri götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 E güzel olmuş bu yazı zira kendimi çok içerde hissetmediğim için okuduğum yerde bitmiş oldu yazı devamındaki uzun mesajları okumadım mesela asdf Bütün bunların sebebi 'forumda yaşamak' fikrimce. Bi kaç saat forum atışmasından sonra 1 gün bilgisayardan uzak kalıp zamanı da iyi geçirince gelince o turuncu sayfaya ve karşındaki 'internet insanlarına' karşı hiç bişey hissetmeyebiliyosun. forumda yaşamayın yani, sağlığa da zararlı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1-a 2-a 3-a Dediklerinin coguna katiliyorum fistan guzel bir yazi yazmissin, banlanmanla ilgili birsey soylemek istiyorum: paticikte yaptigin yanlis harekete bakiyolar ceza verirken, neden yaptigina degil. Eger kufur ettiysen kufur ettin diye banlarlar, ama neden kufur ettigin ilgilendirmez (horas istisnasi var burda, evet). Ama insanlar forumda birbirinden nefret edebilir, sonucta bir cok fikir ayriligi, ayar vb. mevcut patide. Dogru diyorsun gerci tanimadigimiz insanlar sonucta, ben de bi patiden nefret ediyordum mesela, simdi ondan neden nefret ettigimi bile unuttum. Drama her yerde oldugu gibi internet ortaminda da var, unutulur gidilir olaylar zamanla. Msn tayfasi var evet insanlar arkadaslarini ayar vererek kolluyorlar bir nevi, bunun onune gecmek zor bence. Garbage'a gelince de, album kisisele tasinsin garbage kapatilsin, pati karakedi zamanindaki tolerans seviyesine gelsin, daha cok insan banlansin, bu banlar suresiz olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kırıcı olmak hoş değil.Hele ki hiç tanımadığın birine günlerce diş bileyip bunu yapmak daha da seviyesizce.Nedir yani?Adama ayarı verdin rahatlık mı geldi üstüne?Veya kuyruk acın vardı bir yerde de sen sıkıştırdın ne oldu?Alkışladık mı,takdir mi ettik?Pc yi kapatınca hepsi bitti gitti.Hayatı bu kadar foruma bağlamak...Hiç akıllıca değil. Fistanın tespitlerine de sonuna kadar katılıyorum.Tabii ki de yeri gelince bir şeyler söylenir.Ama mevzuyu dallandırıp budaklandırmak saçma yani.Bir konuda fikrin uyuşmamıştır ama bu bir başka konuda da aynı şeyin olacağını garanti etmez.İlla ki buluşulacak ortak bir payda,bulunacak orta bir yol vardır. Ve dolaylı yoldan fistanın tespitlerine çıkan bir şey daha var.Artık buna egomu demeli bencillik mi bilemiyorum.Özellikle son 1-1,5 senedir korkunç bir ben önder olayım,muhabbeti yöneteyim diye kasanların sayısı arttı.Ve ister istemez de bunların torbalarına yem koyuyoruz.Mesaj atıyoruz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ya beyler, arkadaş arkadaşı destekler ayaklarını bırakın ^^ kendi içimizde tiyatro çeviriyoruz adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hepsi a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 okudum, yazmayacaktım ama konuyla doğrudan ilgisi olan biri olarak bişeyler söylemenin daha mantıklı olacağını düşündüm. öncelikle o topic içersinde yer alan, benim de hoş olmayan bir mesajım vardı. ne kadar hoş olup olmadığı tartışılır edilir orası ayrı konu, kız kardeşin olduğunu bilmediğim için pek rahatsız olmadım açıkçası. ama kız kardeşin olduğunu bilip de üstüne öyle bir yorum yapsam üzülürdüm(ne salak bi cümle oldu lan, anladınız beni diye ümit ediyorum dfd) kaldı ki öyle bişey yapacak karakterde bir insan değilim. neyse gelelim ban mevzusuna, her ne kadar haklı da olsan gösterdiğin tepki seni haksız yere düşürdü benim gözümde. daha önce de bahsedildiği gibi patide ceza verilirken yaptığın yanlışa göre veriliyor. ne sebeple yaptın diye incelenmiyor. zaten doğrusu da bu başka türlü işin içinden çıkılamaz. daha ziyade senin olaya dan dun küfürle girmeden önce neden kardeşinin facebook accountunun ismi:pati soyadı:paticik olduğunu, zaten aktif olarak mesaj atılan facebook topiği olan bir forumda son zamanlarda sürekli dönen meme geyiklerini de düşünürsek ki kardeşin facebooktaki paticik grubuna üye olduğunu farz ediyorum, biraz da suçu kendimizde aramak gerekmiyor mu? ferrero açmasa x kişi açardı elbet? ha kardeşinin adı pati soyadı paticik ise kusura bakma. söyleyeceklerim bu kadar şimdilik, aklıma geldikçe yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 birkaç aydır giriyorum patiye. şöyle söylebilirim garbage'a bakmaya başlayana kadar vay bi derece kaliteli bir forum diyodum. şu son birkaç gündür birkaç şeyden resmen tiksinti geldi. birincisi garbage'da birinin koyduğu karı resmi adlı bir üyenin birkaç resmi. 2 kişi tepki göstermesine rağmen duruyo daha orda. diğeri radyoda şahin k çalması falan gereksiz direk. kaliteli yazan birkaç insan olmasa çokta değeri kalmamış gibi sanki patinin. 2005'te üye olmuşum ben okurdum bir ara hatırlıyorum ama yazmazdım birşeyler o zamanlar okumaktan keyif alırdım şimdi girip saçmalık görünce en azından keyfi azaltıyo diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hepsi a fistanın söylediklerine ek olarak..birde forumu sahiplenipte buralar benım der gibi hava ve yapı içerisinde olanlar var..konusmaları lakayıtlıklarıda böyle olunca artıyor tabiki..patinin temizlenmesi lazım..yada min 50 harf sınırı falan konulması lazım mesaj atılabılmesı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şimdi yine yazılanları okurken aklıma geldi birden, biri sanırsam yönetimdende kaynaklanıyor falan demiş sanırsam biraz etkisi olabilir gerçektende bu durumun. eskiden böyle maynun yaparlardı bonzi falan mor maymun valla utancımdan bi kere girememiştim yazmaya çekiniyordum maymun oldummu bu uygulama geri gelebilir. esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yeni gelenler hep garbagea takılıyor demeye getiriyorsunuz işi ama adamlar ne yapsın. Garbage fiili olarak konu dışı haline geldi. Konu dışına bakın 10 konudan 9'u haber sitelerinden kopyala yapıştır siyaset haberleri. O siyasetle alakası olmayan 1 konuda da alakasız ve sığ siyasi yorumlar dolu. Hayır farklı bir şey yazıldığı da yok hep akp böyle chp şöyle, aynı sözler hatta aynı kalıplarla tekrarlanıp duruyor. Bir ara siyaset bölümü açılsın diyorlardı gerek bile yok değiştirin konu dışının ismini, zaten konu dışı mı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Nosfe said: Yeni gelenler hep garbagea takılıyor demeye getiriyorsunuz işi ama adamlar ne yapsın. Garbage fiili olarak konu dışı haline geldi. Konu dışına bakın 10 konudan 9'u haber sitelerinden kopyala yapıştır siyaset haberleri. O siyasetle alakası olmayan 1 konuda da alakasız ve sığ siyasi yorumlar dolu. Hayır farklı bir şey yazıldığı da yok hep akp böyle chp şöyle, aynı sözler hatta aynı kalıplarla tekrarlanıp duruyor. Bir ara siyaset bölümü açılsın diyorlardı gerek bile yok değiştirin konu dışının ismini, zaten konu dışı mı kaldı. siyasetten öte artık pati dini olaylarıda yargılamaya başladı.paso din konusuluyor..feto-fethullah dır gidiyor sürekli..bazı şeyler kişiseldir..görüş meselesidir sana göre uygun olmayan şey başkasına göre uygundur.buranın amacı din-siyaset konusma yeri olmamalı..saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 okumaya üşenmem epic failler , ayarlarla dolu olmadıkça topic.bunu da okudum.baştaki şıklı sorulara cevap vermicem çünkü ruh hali kıl yün dolu etken var,neyse. benim kişisel tespitlerim 1-garbage'in paticiği nerdeyse ele geçirdiği 2-belli bir tayfanın verdiği cevaplarla ego kasma problemi olması ben karakedi tipi bir admin yada yönetime ihtiyaç olduğunu düşünüyorum uzun süredir ; bazılarının geldiği gibi gitmesi,bazılarının da koyun tipi güdülmeye ihtiyacı olduğunu düşündüğümden. btw bu nickle olmamış olsam da ultima trden pepelekten beri burdayım ne birine kin güttüm , ne biri bana güttü , ayar da yemedim yani bazılarının da dediği gibi forumda yaşamamak lazım okadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ban olayını bilmiyorum. Topicin içerigini kardeş olayını bilmiyorum. Ancak yazdıkların çok güzel ve %99 dogru tespitler Fistan'ıda sevmem, sempati duymam en azından ama kin deil, bu yazdıkları şeyler üslübü belkide fazla gs düşmanı olması bi antipati oluşturur o kadar. Ama Fistan'a veya yakınına kan lazım olsa varya acil kan grubu topici öle bişe mesela neden gidip kan vermeyim. Tanımadıgım insana kin falan duymam tanıdıgımada duymam da neyse. En son dediği şey çok ama çok dogru, bigün ayar veririsin bigün yardımcı olursun, bu kadar basit forum budur ya her zaman olumlu yada olumsuz olmamak lazım. Ben günluk hayatta görüştügüm samimi arkadaşlarımlada fikrim uymdıgında buraya yazarım güzel bi yer burası ya burdaki çoçuklarında hepsi(büyük çoğunugu) art niyetsiz ve iyi insanlar oldugu şüphesiz arada bokunu çıkartan mememme diyenler olcak yada kendini bugun ayar vermeye adamış kişiler çıkçak ama inanın oda forumda bi yer edinme cabası ben baya fırlamayım çabası içinde olunan boş kişilerin boş postları. Güzel biyer zaman zmana can sıkıcı aşağılıyıcı küstürücü olsada userlerin hiç birinin birbirine kin besleyeceğini düşünmedim. Kimi yeşil tema, kullanır kimi gri; ama herkesin içi turuncudur :P (ne kadar saçma bi söz , hani ortaokulda komposizyon yazarda atasözü ile bitirridk ya ona benzetmeye çalıştım ama becermedim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 okudum . sorun şu ki kibar değiliz. sana ters gelebilir,edebilir,eyleyebilir ama gördüğün gibi insanlar ayardan etkilenip kıl takılıyorsa,benim anlamadığım niye boşuna uğraşıyorsun.ayar veriyorsun ve düzelmiyorsa mesela.adamlar sana kıl güttüğüne görerek inat etmenin bi alemi yok yani. sonuçlara göre hareket edersin sen de. paticikte eskiden beri varsındır,çok iyi dost arkadaşlar edinmişsindir.ama buranın tadı mı kaçtı artık değişir o insanlara göre de ,karışık bir yer burası. her tad ve her karakter var artık. kişisel mevzun varsa ayrı bir de,onu bilemiyorum.ona hiç giremeyeceğim.ama bir saygısızlık olduysa da şaşırıcam bir şey değil, buraya yansıtmazsın , bir şey yansırsa da cevabını verirsin ban yersin geri gelirsin vs . garbage olayının getirisi yok .burası bir aile gibi,insanlarda geyik yapıyor bence ben garbage'a böyle bakıyorum.aile gibi derken samimiyet olarak değil,okuduğun okul ya da iş ortamı vs şeklinde algıla. her postun ayar için be abi.ya da ben hatırlamıyorum yani hani böyle elle tutulur şeyler. bir pati pet'te akvaryum bölümüne yazdığın yararlı bilgiler aklımda =) bonecrusher olayı içinse tamamen haklısın. çok üstüne gidiliyor. o bir karakter,bir insan.ve kişilere saygılı olmaya çalışıyor. ama bir tarafı kalkan kişiler var böyle lamer tipler,msn kitleleri de sürükleyen tipler bunlar. ben biraz otoriter rejim uygulanmasından yanayım . dediğim gibi kişisel bir meselen varsa da hiç girmiyorum. nezih ortamı bozacak en önemli unsur saygısızlıktır bence. kibar olmayan bir ortam,çoğu insan için sinir bozucudur. bence bu konuda bile çok katı durulmalı. bazı şeyler bu arada zamanla değişse bile paticikte bazı şeyler hiç bir zaman değişmez diye düşünüyorum. her görüşten ses duyarsınız mesela,insanlar fikirlerini özgürce alaya alınsa bile dile getirebilirler ve burayı bu güzel kılacaktır bu doğru. ama aşağılama,saygısızlık katı olunmadığı takdirde olur,ve bana göre de olacaktır gibi geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 a tamamen arkandanım fistan. ama ben uzunca şeyler yazmak istemiyorum. eskisi kadar yazasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 HocaEfendi said: siyasetten öte artık pati dini olaylarıda yargılamaya başladı.paso din konusuluyor..feto-fethullah dır gidiyor sürekli..bazı şeyler kişiseldir..görüş meselesidir sana göre uygun olmayan şey başkasına göre uygundur.buranın amacı din-siyaset konusma yeri olmamalı..saygılarımla.. paticik kultur seviyesi ortalamanin ustunde olan genc yasta insanlarin takildigi bir forum, neden siyaset-din konusmayacakmisiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar