eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 link essienle drogbayı almaya calısacaklarmıs
chesterfield Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Essien'i bilmemde, Drogba koşar gelir.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlk tercihler Drogba-Lampard-Carvalho Bu adamlar olmazsa; Eto'o-Deco-Vidic denenecek. 3 tane adamla gelicem demişti,forvet-orta saha-stoper.Bakalım hangileri gelebilecek. Bence Drogba ve Deco'yu kesin alırlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bunları neden transfer topici altına yazmıyorsunuz onu anlamadım hala :( oraya ben 1 hafta önce yazdım :(
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fifanın yeni kararıyla bence italyanlara yönelirler.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 drogba deco carvalho diyorum ben :)
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fifanın karar gerçekleşince bu büyük takımlara nolacak ya full yabancı ahah
nocom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 chesterfield said: Essien'i bilmemde, Drogba koşar gelir. +1
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Drogba ve Lampard başkanım beni aldır diye haber yollamış. Bunlar zaten kesin gelecek gibi duruyor.Defansa takviye lazım,bu arada Zlatan - Drogba ikilisi uyum sağlarsa,fena ovnajlar yaşatırlar. Maxwell ve Chivu'yu yollarım falan diyormuş da bu 2 adamı değil,Materrrazzi ve Stankovic'i falan yollasın.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi stankovic te iyi be yaw.. yaşlandı mı yoksa :p
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Stankovic çok kötü PES'te, kendi kendine taca çıkıyo top sürerken ehehe :)
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mourinho dolduracak eski Chelsea'lileri;Portekizlileri...Eğer Chelsea'nin başında kalsaydı en çok istediği adamlardandı Portolu bek Bosingwa ama o da rekor bedelle Chelsea'nin oldu.Ferreria da biraz yol gözüktü Chelsea'den,onu da alabilir rotasyona. Bu arada Stankovic çok loser son senelerde.Bence de gitsin.
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 inter avrupada CL'ye mi gidiyor bu sene italya ligini takip etmedim de
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kertenkel said: inter avrupada CL'ye mi gidiyor bu sene italya ligini takip etmedim de şampiyon oldu inter. milan uefa da oynayacak, 5. oldular.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 pes dolayısı ile ikinci takımım inter. sevindim valla. zaten çok güçlüydü.. gücüne güç katmiş. çok başarili çok.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Inter çok güçlü değildi ki,bazı pozisyonlara yığılma vardı ama kimi pozisyonda adam yoktu Chivu falan saçma yerlerde oynuyordu,keza Maxwell de öyle. Kadroya isim olarak bakmamak lazım,Inter'e mutlaka 3-4 nokta atışı transfer lazım.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 isim olarak çok güçlüydü, beyni geldi diyeyim o zaman?
Öne çıkan mesajlar