eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 link essienle drogbayı almaya calısacaklarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Essien'i bilmemde, Drogba koşar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlk tercihler Drogba-Lampard-Carvalho Bu adamlar olmazsa; Eto'o-Deco-Vidic denenecek. 3 tane adamla gelicem demişti,forvet-orta saha-stoper.Bakalım hangileri gelebilecek. Bence Drogba ve Deco'yu kesin alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bunları neden transfer topici altına yazmıyorsunuz onu anlamadım hala :( oraya ben 1 hafta önce yazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 vidici zor alır manutd dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fifanın yeni kararıyla bence italyanlara yönelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 drogba lampard quaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 drogba deco carvalho diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fifanın karar gerçekleşince bu büyük takımlara nolacak ya full yabancı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ardayıda alır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 chesterfield said: Essien'i bilmemde, Drogba koşar gelir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Drogba ve Lampard başkanım beni aldır diye haber yollamış. Bunlar zaten kesin gelecek gibi duruyor.Defansa takviye lazım,bu arada Zlatan - Drogba ikilisi uyum sağlarsa,fena ovnajlar yaşatırlar. Maxwell ve Chivu'yu yollarım falan diyormuş da bu 2 adamı değil,Materrrazzi ve Stankovic'i falan yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi stankovic te iyi be yaw.. yaşlandı mı yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Stankovic çok kötü PES'te, kendi kendine taca çıkıyo top sürerken ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mourinho dolduracak eski Chelsea'lileri;Portekizlileri...Eğer Chelsea'nin başında kalsaydı en çok istediği adamlardandı Portolu bek Bosingwa ama o da rekor bedelle Chelsea'nin oldu.Ferreria da biraz yol gözüktü Chelsea'den,onu da alabilir rotasyona. Bu arada Stankovic çok loser son senelerde.Bence de gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 inter yalan olacak bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 inter avrupada CL'ye mi gidiyor bu sene italya ligini takip etmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kertenkel said: inter avrupada CL'ye mi gidiyor bu sene italya ligini takip etmedim de şampiyon oldu inter. milan uefa da oynayacak, 5. oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 pes dolayısı ile ikinci takımım inter. sevindim valla. zaten çok güçlüydü.. gücüne güç katmiş. çok başarili çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Inter çok güçlü değildi ki,bazı pozisyonlara yığılma vardı ama kimi pozisyonda adam yoktu Chivu falan saçma yerlerde oynuyordu,keza Maxwell de öyle. Kadroya isim olarak bakmamak lazım,Inter'e mutlaka 3-4 nokta atışı transfer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 isim olarak çok güçlüydü, beyni geldi diyeyim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar