SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Lancelion said: gören de sosyal sanacak, hayallamsus laN SEN! sosyalim tabi sdf, SUS LAN, SUS AĞLARIM BAK asdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Xhunarion said: Benim de girsin arkadaş, hiç çalışmadım iyi mi ya. Kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 xkender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nileppezdel said: Yooo, git iki gün çalış bi büfede. Sonra karaköye git memeye sahip olursun işte meme için çalışmak odur.. hayır öyle değil işte. üniversitede kızlar teklif ediyormuş. o yüzden o meme harflerden geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Üniversiteye zaten girerim iyi bi yere merak etme. Hatta gider ABD'de bile okurum :D Meme senin eline oturuyomuş orda elini atman bile gerekmiyomuş. Ama derdim dışarı çıkma isteği ve yalnız olmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roket adam said: hayır öyle değil işte. üniversitede kızlar teklif ediyormuş. o yüzden o meme harflerden geçiyo. sdasda ne geyiktir bu da ha fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Xo said: roket adam said: hayır öyle değil işte. üniversitede kızlar teklif ediyormuş. o yüzden o meme harflerden geçiyo. sdasda ne geyiktir bu da ha fsd lisede değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sddfsaa bazılarına ortaokul sınavına iyi motive olsunlar diye taa ortaokulda sıkmışlar bu yalanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok lisede olanı; üniversiteliyle çıkan liseli kız karizmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Seneye de arkadaşların gezerken sen öss ye çalışıyor olacaksın böyle giderse. -Bir anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O >>>>> Ö K >>>>> L U >>>>> Ü L >>>>> M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 anneler her şeyin iyisini bilir ders konusu hariç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 "Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım..." ıı. öö. üü. öğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yaşasın öss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Xaenin said: Seneye de arkadaşların gezerken sen öss ye çalışıyor olacaksın böyle giderse. o gerçek yalnız. geçen sene paso gezen elemanlar bu sene dışarı çıkamıyor. geçen sene hafiften kasan elemanlar bu sene gününü gün ediyor. harbi yani, bu da olayın acı tarafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet gerçek de bu maalesef. hadi ders başına marş marş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roket adam said: Xaenin said: Seneye de arkadaşların gezerken sen öss ye çalışıyor olacaksın böyle giderse. o gerçek yalnız. geçen sene paso gezen elemanlar bu sene dışarı çıkamıyor. geçen sene hafiften kasan elemanlar bu sene gününü gün ediyor. harbi yani, bu da olayın acı tarafı :) yalana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yalan tabii muahhaha :D En kötü ihtimalle Bilgi'de okuyor olurum yani seneye. Ayrıca yemeğe çıkıyorum bee ooohhh :D Kurtuldum evden yihuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 OOOM88OOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMOOMMM ___________MOOOOOOOOOOOO8888888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMOOMM ___________MOOOOOOOOOOOOO88888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMM ___________MOOOOOOOOOOOOOO888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMM ___________MOOOOOOOOOOOOOOO88888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOMM ___________MOOOOOOOOOOOOOOOOO88MOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fail ha bi de en kötü ihtimal falan diye yaklaşma olaya, ne olacağı belli olmuyor. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 son iki hafta çalıştım kapak attım herneyse; finaller başladı benimde kafam finallere girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Chastise said: Xhunarion said: Benim de girsin arkadaş, hiç çalışmadım iyi mi ya. Kralsın. Batu bu sene de giremezsem Odium'la Eskişehir'de giriyorum bir yere, eve falan çıkıcam onunla, oradan ver elini gay conventionlar. Total downfall. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar