Cheater Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Kimler oynamayı planlıor ve merakla beklior, bi poll gibi bisi olsun istedim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Çok karışık olucak ama alıcam ben. Yeni proflar ne merak ettim iyice.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 oynamaya devam edeceklerden almayan olacağını sanmıyorum aramızda level 220 olmayı istemeyecek level 200 olduğunu da sanmıyorum ;)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Hele bir 200 olayım 220yi düşünürüz :) Ben 220 olurum highlands çıkar 250 olur lvl cap. :([hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bilgisayarım düzeldi update oluyor cici oyunum sonra 200 olup cıkar cıkmaz alıcam sonra allah ne getirirse onuda alıcam :) AO oldum burda ben :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 gene 5'li paket şeklindemi olucak acaba gene bir sistem uydurup alalım bu durumda.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Cheater Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 eh bu threadde bisiler gorseydim onu bende dusundum cunku sanırım bı yerde pre-order gordum yanılmısta olabılırım baska bısıde olabılır o işte (rose alicaksa bizede bi gusellik yapar mi acaba gene :pp)[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Grafikleri deli olmus oyunun, bide kar koymuslar oyuna :) Kesin almayi dusunuyorum. SWG tarihi ertelenmis, eger Summer 2003'e sarkarsa SWG, SLyi 2004te anca goruruz. Sitelerine pre-order koymuslar simdiden ama ordan kesin almayin, Digital River sicmik bi firma NW dagitiminda yikildi elemanlar. Summer 2003 diyor cikis tarihine, ben o siralar hala US'de olursam alirim size, reg codelari soylerim.
Invulon Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ben kesin alicagim su okulun dertleri bitse :)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bu sefer kesinlikle PreOrder yapmıcam , paşa paşa DW edicem :)
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 walla en mantiklisi Chrysaor'un dedigi gibi geldi bana durduk yere bir ton kargo parası girmez ama summer 2003'te cooook ileri bir tarih 1 yıldan fazla bi sn biz 2003'temiyiz yoksa LoL neyse işte öyle bir şeyler. bu durumda Chrysaor'un hala türkiye'de faaliyet gösteren hatta antalya'da faaliyet gösteren bankalarda hesabı olması dileğiyle :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Cheater Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 heh abso downloadi kesinlikle olucaktir gene ama herkes SL oynarken bi kac ay onu bekleyebilecegimi sanmiorum notum wars gibi NW si olmayan towerlari korur towerlara saldirir olayi olucagini da sanmiorum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Marketingden dolayi oyun gene buyuk ihtimalle 1-2 ay boyunca download edilemez diye dusunuyorum. SLnin linear bir yapisi var diye duydum, ornegin bir playfielddan digerine gecmek icin bile belli bazi asamalardan gecmek lazimmis. Questleri en once yapmakta acaip zevkli bisiy bence, bir sure sonra pek anlami kalmiyor zaten. Yeni zonelarda ucmakta olmayacagi icin oyun daha zevkli olucak gibi. Fixerlari patlatacak gibi SL ama hadi hayirlisi. Eger Betasina girebilirsem gizli sakli shotlar/bilgiler alirim sizin icin :)
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bende isterem ;D 220 olcem tradeskillerim yetcek sonunda lol 20 levda cok ip birikebilirse tabe...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 O 20 fazla level RKda calismicak galiba. Sadece SL icerisinde gecerli olucak, onun icin "shadowlevels" deniyor :)
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tradeskill de bişi yapmak için sl yemi girmem lazım olcak be lol ne biçim mantık o ;p görcez bakalım ne halt etcekler ;D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 takmatin o kadar o 20 lvli ben jobe impleri taktiktan sonra onu zor düşürürler bir daha jobe implerlede nasıl bir mcye sahip olucagımı tahmin edersiniz :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 o kadar MC bişeye yarasa keşke yeni nanolar eklenecek demişlerdi ama bu ne derecede etkili şeyler olur bilemiyoruz şu anda belki de elimizde patlayacak o yüksek skiller
Cheater Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hehe 190-200 arasinda bence baya iyi birikmisti ama ben senin yerinde olsam tradeskilleri resetlerdim ooh mis gibi ama tabi full ipr gelirse[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
canjovi Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 200 220 cikariliyosa ben account umu silerim yani ben 200 olarak 220 olmak istemiyorum[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 SL e gitmezsin olur biter =) rubikada herkes yine 200 olacak çünkü en fazla
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Yeni 200+ moblarin xp leriyle çok zor olacağını zannetmiyorum zira silahlar felan nası olcak merak ediyorum.SL de kullanılabilen normalde kullanılmıcakmı felan lol! Notum wars da almayanları hiç etkilemicek dediler gördük nası etkilemediğini.Nası palavra ya hepsi...2-3 tane daha booster yaparlarsa şaşırmayın yani...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Darksun, 21 Mart 2003 03:06 tarihinde demiş ki: 2-3 tane daha booster yaparlarsa şaşırmayın yani... SL'den sonraki booster aciklandi zaten; housing, gardening vs olucakmis hehe [ciddiyim]
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Uo o mu bu be? evinde lambası olana Electrical engineering +5 buzdolabına Mechanical eng. +5 felan verirslerse hiç şaşmam...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Öne çıkan mesajlar