Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 5

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

hayir anlamiyorum, iyi giden serilerin bazi yerlerde sicma olasiligi falan yok gibi geliyo galiba sana mumu ? guzel bi seri yakalanmis olabilir eyvallah ama bazen olmuyo, yenilik getirecez diye orjinalinden uzaklasiyolar. resident evilligi falan yok bu oyunun yani, afrika gunesi altinda kuduz olmus 50 tane zombi bana resident evil gibi gelmiyo. pes serisininde hastasiydim 2 den beri oynardim ama pes 2009 oynadigim en kotu futbol oyunlarindan biri cikti. star warsun her filmine hastayimdir ama phantom menace seriye yakisan bi film degildir. fallout 1-2 super oyundur ama 3 fallout olarak guzel bir oyun degildir. yani illa eskilerine olan saygidan yenisine elestri getiremicezmi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ha disappear, oyuna kötü falan dedin eyvallah.

peki oyunu yanına bi arkadaşını alıp co-op olarak oynamayı bitirmeyi denedin mi?

benim hayatımda oynadığım en güzel oyunlar listesine ilk 5ten girer çünkü bu oyun. single değil, co-op olarak. single sıkıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi ai konusunda sonuna kadar haklısın ama ciddiyim bu oyun co-op için yaratılmış zaten

yani yanındaki yapay zeka değil de bir adet insan olduğunda oyun bambaşka bir hal alıyor ki boss savaşları bile co-op için tasarlanmış direk. ben bu yüzden çok beğendim. ki zaten oyunun RE ile alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3 oturuşta bitirdik alexiyle. Baya beğendik ayrıca, gerilimli bir atmosfere her yerde sahip olmasa da heryeri gezdiriyor oyun, yerin altıydı, üstüydü, denizdi, karaydı ne ararsan var. Ayrıca geriliminden biraz ödün vermesi normal oyunun, sonuçta artık zekasız zombiler yok, onların o mal mal gezmeleri de biraz gererdi insanı da artık öyle değiller, o yüzden pek germiyor yani. Görsel açıdan da baya iyi oyun, ben beğendim yani almalı oynanmalı, özellikle yanınızda sizinle oynayacak biri varsa şu saniye kalkıp gidin alın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...