Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valla oyun olarak güzel ama re olarak kötü bir oyun.100 tane aynı anda zombi gelsin.koşarak ateş etmek olmasın.ama karanlık bi oyun olsun isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hayir anlamiyorum, iyi giden serilerin bazi yerlerde sicma olasiligi falan yok gibi geliyo galiba sana mumu ? guzel bi seri yakalanmis olabilir eyvallah ama bazen olmuyo, yenilik getirecez diye orjinalinden uzaklasiyolar. resident evilligi falan yok bu oyunun yani, afrika gunesi altinda kuduz olmus 50 tane zombi bana resident evil gibi gelmiyo. pes serisininde hastasiydim 2 den beri oynardim ama pes 2009 oynadigim en kotu futbol oyunlarindan biri cikti. star warsun her filmine hastayimdir ama phantom menace seriye yakisan bi film degildir. fallout 1-2 super oyundur ama 3 fallout olarak guzel bir oyun degildir. yani illa eskilerine olan saygidan yenisine elestri getiremicezmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ha disappear, oyuna kötü falan dedin eyvallah. peki oyunu yanına bi arkadaşını alıp co-op olarak oynamayı bitirmeyi denedin mi? benim hayatımda oynadığım en güzel oyunlar listesine ilk 5ten girer çünkü bu oyun. single değil, co-op olarak. single sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 single'da sheeva'ya silah bile vermiyorum cunku heba ediyor zeka yok. ama Mumu'nun dedigi gibi daha cok co-op icin tasarlanmis bir oyun. bir de sonunu begenemedim bilmem yalniz miyim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abi eyvallah her oyunun co-op'u guzeldir ama benim etrafimda becerebilen adam az konsolda fps. re hastasi oldugum icin mecburen tek takiliyorum, ve o yanimdaki ai bozuntusu ayar ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet abi ai konusunda sonuna kadar haklısın ama ciddiyim bu oyun co-op için yaratılmış zaten yani yanındaki yapay zeka değil de bir adet insan olduğunda oyun bambaşka bir hal alıyor ki boss savaşları bile co-op için tasarlanmış direk. ben bu yüzden çok beğendim. ki zaten oyunun RE ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3 oturuşta bitirdik alexiyle. Baya beğendik ayrıca, gerilimli bir atmosfere her yerde sahip olmasa da heryeri gezdiriyor oyun, yerin altıydı, üstüydü, denizdi, karaydı ne ararsan var. Ayrıca geriliminden biraz ödün vermesi normal oyunun, sonuçta artık zekasız zombiler yok, onların o mal mal gezmeleri de biraz gererdi insanı da artık öyle değiller, o yüzden pek germiyor yani. Görsel açıdan da baya iyi oyun, ben beğendim yani almalı oynanmalı, özellikle yanınızda sizinle oynayacak biri varsa şu saniye kalkıp gidin alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yanyana co/op oynarken oynanış vs nasıl? teknik açıdan sıkıntı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Abi bi sıkıntı böyle ekranın yanlarında boşluk oluyor widescreen olduğu için, hani oralar da dolabilirmiş gibi gözüküyo ama, doldursalar oraları böyle enine büyüyecek adamlar. Bi teknik sıkıntı yok yani çok rahat oynanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 versus modu deneyen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELena Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya evet gercekten cok güzel bir oyun da beni ürkütüo o zombilerin goruntusu gercek gibi... kalp atislarimi sayamıorum valla oynarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 millet açlıktan ölüyor afrikada,her kutudan altın,yakut çıkıyor tamamen arcade yapmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 agahahahaghahagha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 S_h_a_D_o_W said: millet açlıktan ölüyor afrikada,her kutudan altın,yakut çıkıyor tamamen arcade yapmışlar oyunu asfasdfasdasdsq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 belki ilk başta co op oyunda ekranı alt üst ikiye bölme kötü gibi görünse de, oyuna kaptırınca hissetmiyosun bile :) oyun arcade olmuş ama süper olmuş. co-op dadından yenmiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tek kişi oynaması zevklimi.öyleyse alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 netten katılabiliyolar bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 arkadaş bitmiyo ya bu oyun :) tam aha artık bitti diyosun gene kaçıyor adam. bu arada oyun RE serisi ile alakası yok (bence... hatta bi bölüm indiana jones gibi) ama süper aksiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Red said: tek kişi oynaması zevklimi.öyleyse alcam bence tek kisi icin degmez yani orj aliyorsan. co-op zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Yaz gelse oynasam şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben alcıktım ama vazgeçtim nasıl olsa pc ye de çıkacak yazın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Hangi zorluk seviyesinde oynuyosunuz? Ben easy yaptım. Birinci Chapter'da çok yerde yürüyerek geçtim. Acaba Normal yapınca daha mı çok adam çıkacak. Yoksa öldürmek mi zorlaşacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Testereli herifin olduğu yere kadar co-op geldik. Geçemedik adamı. Ben dedim bi de tek deniyim. "Continue?" dediği yerde "No" dedik. Tekrar girdim oyun taa anasının gözünden başladı. Ne gıcık iştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hatırlayamadım testereli herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 youtube da bir kac video izledim sanki bu seride alısılmısın biraz dısına cıkmslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar