Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopu hd tv ye bağlamak

Xo

Öne çıkan mesajlar

konu için en uygun forum başlığı burası olduğunu düşündüm. pc'de bulunan hd kalitesindeki filmleri izlemek için laptopu hd tv'ye bağlayarak izleme şansımın olup olmadığını merak ediyorum. eğer böyle bir şey mümkünse, nasıl yapıyoruz ? teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha belki tvdeki girisler yuzunden hdmi kullanmak zorunda kalmayabilirsin. Vga>scart donusturuculerde var fiyatlari hdmilara gore daha makuldur.
Tv nin ve notebook un modelini yazarsan daha detayli bilgi sahibi arkadaslarda belki bi yorum yaparlar.

edit: Tarama hizi dolayisiyla turkiyede direk donusturucu bulabilsen bile duzgun goruntu elde etmek oldukca zahmetli ve zor bir ismis. Parasina degmedigi gibi memnuniyet garantisi de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ucuncu ceyrekte yeni nesil islemciler cikartiyor intel. onlarin hd icin islemci uzerinde bazi iyilestirmeleri var diye okumustum ama teknik detay hatirlamiyorum. normal laptoplardan hd'yi de desteklemiyorsa zorluk cekersin baya. biz arkadasin yeni aldigi asus'u ile deneik hatta spif cikisindan 5+1 ses'e filan bagladik baya keyifli idi izlemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...