Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 konu için en uygun forum başlığı burası olduğunu düşündüm. pc'de bulunan hd kalitesindeki filmleri izlemek için laptopu hd tv'ye bağlayarak izleme şansımın olup olmadığını merak ediyorum. eğer böyle bir şey mümkünse, nasıl yapıyoruz ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hdmi çıkışı var ise, hdmi kablosu alman gerekiyor. yoksa, olay hdtv nin girişlerine bakar. vga girişi varsa, kendi bilgisayarının vga girişinden kablo çekersin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ekran kartının hd filmleri desteklemesi gerekiyor öncelikle. eğer destekliyorsa hdmi girişi ile bağla analogla bağlasanda olur ama sanırım analogda veri kaybı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bilgisayarinin modeline gore giris/cikislar cesitlilik gosterir. egerki yeni bi bilgisayarsa hdmi cikisi olabilir, bu durumda zaten problem yok hd tv lerin hepsinde bu giris var tek kabloyla hallolur. Yoksa s video icin cevirici gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 laptop eski olduğundan hd çıkış olayı yok :) bu çevirici denen şey tam olarak ne ve ne kadara mal olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hic oyle ucuz seyler degil,olay sadece kablolamayi farkli yapmakla bitmiyor. Ceviriciler sinyalide analogdan digitale karistirdigi icin birde ustune ses ekleniyor. Hatta bildigim kadariyla adaptorsuz cevirici bile yok. Yinede bi elektronikciye fiyat sormaktan zarar gelmez saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ha belki tvdeki girisler yuzunden hdmi kullanmak zorunda kalmayabilirsin. Vga>scart donusturuculerde var fiyatlari hdmilara gore daha makuldur. Tv nin ve notebook un modelini yazarsan daha detayli bilgi sahibi arkadaslarda belki bi yorum yaparlar. edit: Tarama hizi dolayisiyla turkiyede direk donusturucu bulabilsen bile duzgun goruntu elde etmek oldukca zahmetli ve zor bir ismis. Parasina degmedigi gibi memnuniyet garantisi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 e tabii ki vga dan scart a çevirebilir görüntüyü kolayca. ama hd film izlemenin bir mantığı olmayacak o halde. dvd kalitesinden daha iyi olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 direk vga ile bağlayabilirsin. muhtemelen tv üzerinde de vga girişi vardır. yani 'monitör kablosu' ile bağlanıyor. tabi görüntü kalitesinde düşüş oluyor. yine de .aviye göre .mkvler çok kral gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 full hd film izledim geçen VGA cıkışıyla hdmi a gerekyok üstüne kastıra kastıra Full HD TF2 kastım kötü bir fps idi ama görülmeye değerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oyun oynarken falan refresh rate sorun olmuo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hd desteklemeyen bi ekran kartından hd tv ye cıkıs versen nolur vermesen nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hdtv devasa büyüklükte olabilir mesela? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Biraz bekleyip Blu-ray writer edinirim. ps3 aracılığı ile filmleri izlerim o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ucuncu ceyrekte yeni nesil islemciler cikartiyor intel. onlarin hd icin islemci uzerinde bazi iyilestirmeleri var diye okumustum ama teknik detay hatirlamiyorum. normal laptoplardan hd'yi de desteklemiyorsa zorluk cekersin baya. biz arkadasin yeni aldigi asus'u ile deneik hatta spif cikisindan 5+1 ses'e filan bagladik baya keyifli idi izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 internetten çektiğim hd videolar az kassa da çalıştırıyor, günümüz güncel makinalarının HD videolarda zorlanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar