Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu yaz neler yapacaksınız?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
Bella said:
tüpraşta ben de staj yapcaktım ama stajım zorunlu olmadığı için kabul etmediler yıkıldım :( çok şanslısın.

tüpraşta staj ne ya

nası ne? baba bi staj.kaçırdım lanet okuldan zorunluluk belgesi alamadığım için mis gibi fırsatı.derin keder içindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
kabul ederlerse feza gürsey enstitüsünde diferansiyel geometrisi dersine gideceğim. sonra şirincede masterda yanında çalışmayı düşündüğüm matematik hocasının morse theory dersine gireceğim. geri kalan boş vaktimde orta kantinde ders çalışacağım sdf

bunun üstüne bir de fizikte matematiksel metodlar dersine asistanlık yapma ihtimalim var bir miktar, düşük de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Ardeth said:
kabul ederlerse feza gürsey enstitüsünde diferansiyel geometrisi dersine gideceğim. sonra şirincede masterda yanında çalışmayı düşündüğüm matematik hocasının morse theory dersine gireceğim. geri kalan boş vaktimde orta kantinde ders çalışacağım sdf

bunun üstüne bir de fizikte matematiksel metodlar dersine asistanlık yapma ihtimalim var bir miktar, düşük de olsa.

şöyle inanılmaz bi icat yapıp tarihin gidişatı değiştiremezsen çok dalga geçeriz yanlız.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
Hasbro'da staj yapmıcam.
Evimi özledim zira.
Gitçem yatçam evimde.
Yemişim stajını lan, ben sizden daha çok şey biliom hıyarlar.
gerçi gitsem kesin beleşe tabu monopoly trivial pursuit falan kapatırdım lan.
gitsem mi lan.
aman sie.
andalya bekle beni.
ooh yatayım bi.

eklemeler yapayım, olimposa giderim belki arkadaşlarımla.

business plan yazabilirim bir-iki, kenarda bulunsun.

bir çok inovasyon grubundan teklif var, hangisine girsem bilmiyom. havamdan geçilmiyor. o dersle uğraşabilir miyim onu da bilmiyom. sağlam bir fikir ve ürün bulursam olabilir ama. sunumunu da steve jobs gibi ışıksız ortamda yaptım mı gözünü boyarım hocaların.

şu grafikler mevzusunu kitapçık haline getirip toplayım diyorum bi de. yapayım mı lan ne dersiniz?

dayanamayıp fritolay'e staj başvurusu yaptım, şimdi pişmanım, kabul etmezler inşallah. evimi istiyom ben.

çakırlara gidip tereyağlı bazlama yiycem bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
abov valla mı lan.
gaza geldim.

valla lan. ama biraz yazı falan da yazman lazım grafik ve açıklamarıyla olmaz sadece. yazarsan bi iki paragraf buraya koyup tepkileri ölç. gerçi bir de tabi senin o grafikleri buraya koymanın konuya cuk oturma etkisi de çok önemli, o etkiyi kaybedecek kitaba koyarsan sdf ama kitap gibi büyük bir işe girişmesen bile ilerde siten olursa oraya koyarsın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...