Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu yaz neler yapacaksınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eylül'ün ilk haftasına kadar Beden Eğitimi ve Spor Bölümleri'ne Hazırlık Kursu'nda çalışacağım. Onun dışında Haziran'ın 18'inde 4 günlüğüne Kuşadası'na gidiyorum.
Temmuz'da 10 günlük bir buz hokeyi kampım var. Tatil olarak baktığımda pek bir şey göremiyorum ama gezi ve eğlence adına dolu bir yaz olacak. :)
Mesaj tarihi:
öss bitsin. sonra ne idüğü belirsiz bir hal içine girerim. belki bi kaç şehir gezerim belki gezmem. takılırım antalyamda. arada olymposa giderim. klasik yaz aktiviteleri işte.
Mesaj tarihi:
ben bir ay çalışıcam. ondan sonra yurt dışından 2 arkadaşım gelicek onlara istanbul'u gezdiricem falan. ağustos'ta da Japonya'ya gidicem :) arada da belki bi güneye inerim.
Mesaj tarihi:
13 ünden sonra izmire dönüş sonra aydın da staj yapıcam inşallah. abimin düğün var onun için bi ton koşturmaca mevcut. yazlığa fln giderim bi ara eylül gibi de otele fln gitme planım var ama sanırım yatıcak tek başıma gidesim yok.
Mesaj tarihi:
İlk 1 hafta bursaya gidecem inşallah.İstanbula dönüncede alırlarsa geçen sene çalıştığım kebabpçıda 2 ay falan çalışmayı düşünüyorum :D eylülde de sınavlarlarım var ..(de ayrı mı yazılıyodu burda? :D )
  • Yeni Oluştur...