_TaYFo_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Evet benim henüz belli bir planım yok.Çalışabilirim bile bir dönem.. Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konu Dışı topiği gibi geldi bana. : ) Valla muhtemelen evde otururum, tatile felan gideriz. Bi değişiklik olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Eylül'ün ilk haftasına kadar Beden Eğitimi ve Spor Bölümleri'ne Hazırlık Kursu'nda çalışacağım. Onun dışında Haziran'ın 18'inde 4 günlüğüne Kuşadası'na gidiyorum. Temmuz'da 10 günlük bir buz hokeyi kampım var. Tatil olarak baktığımda pek bir şey göremiyorum ama gezi ve eğlence adına dolu bir yaz olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ayın 21 inde altınovaya gidiorm.20 temmuz gibi dönüorm ondan sonra istanbulda çürümeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 planlarım arasında 1.5 ay yaz okulu ve 1 ay staj var geri kalan 3-4 haftayı da stres yaparak geçirmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 İşe giriyorum danalar gibi çalışacağım. Arada belki 1 hafta filan Akçay'a giderim. Ha bir de boş vakitlerimde Age of Conan oynayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ağustos ayında istanbuldan kurtulmak için yapcak bişey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 6 saat tuvalet 18 saat bilgisayar x 3 ay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Radical said: 6 saat tuvalet 18 saat bilgisayar x 3 ay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 uyuyacağım. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 1.5 ay Turkcell'de staj (uzaktan ama oooh, yazlikta bilgisayarim ve ben yeterliyiz :D), 19 Agustos'ta da ABD'ye tasinma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 izmirde yaz okulunda sıcaktan sandalyeyle bütünleşmeyi planlıyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yaz okulu, mangal, yaz okulu, mangal, yaz okulu, mangal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yaz okulu var, sonra bir yere staj için gidebilirim, ya da birkaç firmada part time konser mevzusunda çalışabilirim; iş olaylarım hala kesinleşmedi. Arada wow oynamayı ve diyet yapmayı da planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 iş arıycam, bulursam çalışacam. no tatil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 öss bitsin. sonra ne idüğü belirsiz bir hal içine girerim. belki bi kaç şehir gezerim belki gezmem. takılırım antalyamda. arada olymposa giderim. klasik yaz aktiviteleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mangal dediniz de valla bi mangal istediki canım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben bir ay çalışıcam. ondan sonra yurt dışından 2 arkadaşım gelicek onlara istanbul'u gezdiricem falan. ağustos'ta da Japonya'ya gidicem :) arada da belki bi güneye inerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bayansa tarih ver istanbula gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sesu antalyaya gelicen sözün var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 6 ay önceden kapadılar beni, fethiye'de çalışıcam. beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 13 ünden sonra izmire dönüş sonra aydın da staj yapıcam inşallah. abimin düğün var onun için bi ton koşturmaca mevcut. yazlığa fln giderim bi ara eylül gibi de otele fln gitme planım var ama sanırım yatıcak tek başıma gidesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yeiçsıçyüzeğlensevişuyukalkyeiçsı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @ Baluu bağyan değil üzgünüm :P @urmesque evet conem unutmuşum ilk iş geliyorum Antalya'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 İlk 1 hafta bursaya gidecem inşallah.İstanbula dönüncede alırlarsa geçen sene çalıştığım kebabpçıda 2 ay falan çalışmayı düşünüyorum :D eylülde de sınavlarlarım var ..(de ayrı mı yazılıyodu burda? :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar