Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 shadow of chernobyl bu hafta sonu 4.99 dolar steamde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oo iyiymiş ama Steam'dekine şimdi OL falan yüklenmez. düz oyun berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 10.dakikada hiç bir hata vcermeden, hiçbirşey olmadan kapanıp masaüstüne düşüyor, nabacam ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Steam'den 15 euro'ya aldım. 5GB iniyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Grafikleri orta düzeye getirmeme rağmen fps çok düşük kaldı. Sistem şöyle: Q6600 quad core 512MB 8800GT 4GB 800MHz ram Vista 64 bit Nvidia sitesinden en son ekran kartı sürücülerini kurtum. Ayarlar medium seviyede, static lightning ile ortalama 25 fps falan alıyorum. Ani hareketlerde 10-15 civarına falan düşüyor ki o fps ile nişan almak falan zevk vermez bana. Şöyle sabit fps en az 30 falan olacak ki zevk alayım. O yüzden hiç zevkini kaçırmadan rafa kaldırcam oyunu. Steam versiyonu bu arada. Patch falan yapmadım sanırım kendi yaptı bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bence Shadow of Chernobyl + Oblivion Lost 2.2, Clear Sky'dan çok çok daha iyi. Gerçi Clear Sky'ı bitirmedim, birkaç gün oynadım sadece ama oyun ilerledikçe de bir şey değişdiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 evet Oblivion Lost 2.2 mod gercekte cok harika yapan adam taske yeni versuon yapip clear sky daki haritalarida eklese... stalker in mmosunu yapsa ruslar cok iyi olur yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ruslar S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat resmen duyruldu harbi iyi oyun yapiyo yav bu ruslar bu yilin son ceyreginde cikacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Arkadaşlar, oyunun 4 zorluk seviyesinden 2.sinde başladım. Buna rağmen hayvan gibi zorlanıyorum? Hele Cordon sanırım, 2. Harita. Daha girişinde bir askeri üs var birde kulede makineli tüfek. Geçirtmiyor hiçbir yere. Gece zifiri karanlıkta dahi denedim, ben 1 metre önümü göremezken o beni 150m. den 1 saniyede indiriyor? Bu normal midir? Artı o kadar Accuary upgrade fln yaptırdım. Ona rağmen dağı taşı tarıyorum. O askeri üsten çıkan bir askere 10 m. den 30 mermi boşalttım ölmedi vs. Bütün bunlar normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 onu oldurmenin tek yolu sniper. dragunov falan veya su ilk videodaki tufek. birtakim modlar var bence onlarla oyna onlarla oynarken ilk basladigin yerde millet agir taramali tufek veya sniper tufeyi kulaniyor oyle tabanca kulanan yok sende direk ilk video daki tufekle basliyosun. oyun biraz daha zor oluyor gerci mesela artik onune cikan herkeze saldiramiyosun cunku ellerinde rpg roketi oluyo firlatiyolar uzaga duse bile olduruyor. cozume gelicek olursak ayarlara gel easy yap sonra ilk once az ilerdeki tasa kos sonra dinlen zik zak cizerek kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yok bir giriş daha varmış kuzeyde, sanırım oradan gidince sorun olmuyor ama henüz deneyemedim. dx10.1 uyumlu yaması çıkmış bu arada oyunun, onunla oynuyorum şahane oldu atmosfer. ama fps bayağı dibe vurdu. :/ tamir, upgrade olayı filan iyi olmuş da stash peşinde yalınayak koşma cidden deli etti iki saatte. bu arada gold olmuş call of pripat geçen hafta rusya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Silphatos said: Bence Shadow of Chernobyl + Oblivion Lost 2.2, Clear Sky'dan çok çok daha iyi. Gerçi Clear Sky'ı bitirmedim, birkaç gün oynadım sadece ama oyun ilerledikçe de bir şey değişdiğini sanmıyorum. yahu nasil kuruyoruz bu modu? bir türlü anlamadim. birisi anlatırsa sevinirim. ( ve modun kurulu olduğunu nasil anliyoruz) ben de 1.006 kurulu sileyip tekrardan 1.005 yapmama da gerek olur mu? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya bende ne oyun ne de mod var suan ama modun zipinin icindeki readmede anlatiyordu olayi. 1005 kuruluyken her seyi oyunun klasore extract ediyorduk sanirim. kuruldugunda loading ekraninda oblivion lost yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya bişi sorucam. ben oynuyorum bunu bi yerde işte army warehouse'a git freedom outpostuyla konus dedi bana, herşeyim hasarlıydı geri dönüp repair oldum ama oraya giden butun yollar kapalı su anda... gidemiyorum o bölgeye, varmı boyle bişeyle karşılaşan? guide'larda götürmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yol kapanması gibi bir olaya hiç rastlamadım. haritadaki geçiş noktasına gidince geçebiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 red foresttan bı army warehouse'a gecmem gerekiyodu, gecmedim repair olmak için geri döndüm, freedom'a katıldım. şu anda army warehouse'a giden yollar kapalı, haritada ok olarak gözükmüyorlar, oraya gidincede bu yok kapalı diyo... cözemedim durumu bi türlü. freedom'da duty'nın bölgesine ilerlemiyo nedense anlamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ilk stalker steam'de 5dolar, oynamayan varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yeni başladım. güzel modlarda ekledim. iyi gidiyor gibi. buglar çoktu yamalar modlarla halloldu. atmosfer stalker işte. harika. ana hikaye kısa gibi ama neyseki call of pripyat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi stalkerlar main quest işi değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 prequel olduğu için main quest takılıyorum. zaten stalker 2 de gelecekmiş yakında. bunun main i bitince cop başlarım. onuda main bitiririm o zamana 2 çıkmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar