Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Peter

Öne çıkan mesajlar

Grafikleri orta düzeye getirmeme rağmen fps çok düşük kaldı.

Sistem şöyle:

Q6600 quad core
512MB 8800GT
4GB 800MHz ram
Vista 64 bit

Nvidia sitesinden en son ekran kartı sürücülerini kurtum. Ayarlar medium seviyede, static lightning ile ortalama 25 fps falan alıyorum. Ani hareketlerde 10-15 civarına falan düşüyor ki o fps ile nişan almak falan zevk vermez bana. Şöyle sabit fps en az 30 falan olacak ki zevk alayım. O yüzden hiç zevkini kaçırmadan rafa kaldırcam oyunu.

Steam versiyonu bu arada. Patch falan yapmadım sanırım kendi yaptı bir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Arkadaşlar,

oyunun 4 zorluk seviyesinden 2.sinde başladım.

Buna rağmen hayvan gibi zorlanıyorum?

Hele Cordon sanırım, 2. Harita. Daha girişinde bir askeri üs var birde kulede makineli tüfek. Geçirtmiyor hiçbir yere.

Gece zifiri karanlıkta dahi denedim, ben 1 metre önümü göremezken o beni 150m. den 1 saniyede indiriyor?

Bu normal midir?

Artı o kadar Accuary upgrade fln yaptırdım. Ona rağmen dağı taşı tarıyorum. O askeri üsten çıkan bir askere 10 m. den 30 mermi boşalttım ölmedi vs.

Bütün bunlar normal mi?
Sosyal ağlarda paylaş

onu oldurmenin tek yolu sniper. dragunov falan veya su ilk videodaki tufek.
birtakim modlar var bence onlarla oyna onlarla oynarken ilk basladigin yerde millet agir taramali tufek veya sniper tufeyi kulaniyor oyle tabanca kulanan yok sende direk ilk video daki tufekle basliyosun.
oyun biraz daha zor oluyor gerci mesela artik onune cikan herkeze saldiramiyosun cunku ellerinde rpg roketi oluyo firlatiyolar uzaga duse bile olduruyor.
cozume gelicek olursak ayarlara gel easy yap sonra ilk once az ilerdeki tasa kos sonra dinlen zik zak cizerek kac.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yok bir giriş daha varmış kuzeyde, sanırım oradan gidince sorun olmuyor ama henüz deneyemedim.

dx10.1 uyumlu yaması çıkmış bu arada oyunun, onunla oynuyorum şahane oldu atmosfer. ama fps bayağı dibe vurdu. :/ tamir, upgrade olayı filan iyi olmuş da stash peşinde yalınayak koşma cidden deli etti iki saatte.

bu arada gold olmuş call of pripat geçen hafta rusya'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Silphatos said:

Bence Shadow of Chernobyl + Oblivion Lost 2.2, Clear Sky'dan çok çok daha iyi. Gerçi Clear Sky'ı bitirmedim, birkaç gün oynadım sadece ama oyun ilerledikçe de bir şey değişdiğini sanmıyorum.

yahu nasil kuruyoruz bu modu? bir türlü anlamadim. birisi anlatırsa sevinirim. ( ve modun kurulu olduğunu nasil anliyoruz)

ben de 1.006 kurulu sileyip tekrardan 1.005 yapmama da gerek olur mu?

yardım pls
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya bişi sorucam.

ben oynuyorum bunu bi yerde işte army warehouse'a git freedom outpostuyla konus dedi bana, herşeyim hasarlıydı geri dönüp repair oldum ama oraya giden butun yollar kapalı su anda... gidemiyorum o bölgeye,

varmı boyle bişeyle karşılaşan? guide'larda götürmüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

red foresttan bı army warehouse'a gecmem gerekiyodu, gecmedim repair olmak için geri döndüm, freedom'a katıldım.

şu anda army warehouse'a giden yollar kapalı, haritada ok olarak gözükmüyorlar, oraya gidincede bu yok kapalı diyo... cözemedim durumu bi türlü. freedom'da duty'nın bölgesine ilerlemiyo nedense anlamadım bi türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...