Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.gametrailers.com/game/5178.html http://en.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L.K.E.R.:_Clear_Sky 29 ağustosu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 FPS bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sen dert etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Senaryo ve atmosfer bakımıdan 10 üzerinden 11.7'ye fln tekabül etmekte olan FPS dir kanımca (HL 1? O da 13.3 fln...) Henüz oynamayan bilmeyen varsa, çok ayıp. Soru: bunu oynamak için STALKER'ın kendiside gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hayır gerekmeyecek atmosfer bakımından falloutu andırıyor, perk trait skill muhabbeti de olsaymış direk fallout olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Rusçası çıkmış. İngilizceside yakında çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 zırhlar tamir edilebiliyordur umarım bu sefer, uğraştırmasınlar mod ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oyun çıkmış sanıırm. steam de gördüm. başka yerlere de bakayım çıkmış mı:P evet başka yerlerde de çıkmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben vitality yada razor bekliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de beklemedeyim :D gerçi ilk stalker i oynamadım burda okuduklarımdan dolayı soğudum ama bu sefer oynarım herhalde. umarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oyunu indirdip oynadım ilk oyunundan sadece grafikler gelişmiş başka fark göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oyun ilk oyunun geliştirilmiş hali eskisindeki yerlerde geçiyor ve olaylar da aynı Freedom yine Duty'le cebelleşiyor vs vs ama önerim 2 patch sonra başlamanız haritadan haritaya geçişlerde sorun var uofficial fix gerektiriyor ui ile ilgili basit birşey gerçi ve oyun belirli yerlerde göçebiliyor bazı bölgelere giremeyebiliyorsunuz ve bu oyunu bitirmenizi engelliyor yani baya gamebreaking buglar var ve patchlerin çoğu ya yeniden başlamanızı istiyor ya da bazı fixler yeniden başlamadan- questi aldıktan sonra çalışımıyor ilk oyundaki bug kadar bug var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oyunu Vista 64bit ile oynıyamıyorum fatal error veriyor, çözümünü bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çözümü yok sanırım onun, çok şikyatçi var o konuda benim gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yeni patch çıkmış, düzgün çalışıyo artık da ben bu oyunu hiç sevemicem galiba, ilkini de sevmezdim bu da rezalet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 genişleme pakedi bu, ikinci oyun değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet de orjinali gerekmiyo, standalone, ondan öyle dedim. ayrıca zone un varlığı ve oynadığımız karakter dışında ilk oyunla fazla bi bağlantısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bağlantısı yok demek yanlış olur da eklenti paketi olarak planlanmamış X-Ray Engine daha yeni ondan değiştirmemişler dolayısıyla farklar göze çarpmıyor ama ilerledikçe ilk Stalker'dan çok daha iyi olduğunu farkediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Beyler ben ilkini az oynadım 2-3 bölüm falan sonra tamamlayamadım. Acaba direk buna dalsam bir hikaye kopukluğu olmaz dimi? Birde acaba ek mod patch falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Oynanabilirlik güzel değil.Keşke call of duty deki oynanabilirlik olsa bu oyunda.O zaman efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 zaten efsane bi kere ama efsane olmasini sagliyan sey oyuncularin yaptiklari modlar modsuz tadi tuzu olmaz stalker pizaysa kepcabi ve mayonezi bilki modlaridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Nereden bulacağız o modları, ve hangileri güsel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 filefront.com dan butun oyunlar icin modlar bulabilrisin stalkerin ilki icin en iyi mod hadda clear sky dan iyimod Oblivion Lost 2.2 zaten clear sky daki herseyden daha fazlasi var ve clear sky dan cok once cikti hatta millet o mod a gore yaptilar diyolar clear sky i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar