Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hayatımda ağzıma sürmedim sigara, mutluyum huzurluyum, havamı da atarım sdfsdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 en rahatı o zaten, sonra millet kıvranıyo bırakıcam bırakamıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aa, dori konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tadından dolayı içen varmıki?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sigarayı bıraktığından almıyondur kilo, sabah sekiz akşam 12 wow oynadığındandır =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 xD ehuheu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 eneee aklıma gedi hadi güzelim bekar gezelim mi ne öyle bi şarkı vardı onu çalsanaaa bianda aşerdim resmen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kendimi bildim bileli babam sigara icerdi. Kucukken Bolu'da `Tabibler Odasi`ni lokale cevirmis surekli `king` oynarken bir yandan da sigara icilirdi. Ben de `Tabibler Odasi`nin karsisindaki parkta top oynadiktan sonra eve gitmeden once[Tek basima girersem annem `lan bu ter ne, neden dizini kanattin, hede hodo!` seklinde yaklasiyordu, babamla girersem kayniyordum.] yanina giderdim. Masada 4 kisi oynar, 2-3 kisi izlerdi. Hepsi sigara icerdi. Iclerinde oturup izlerdim. Sigara dumani o zamanlardan beri rahatsiz etmez... Zaten dedigim gibi annem ve babam evde surekli iciyorlardi. Sonra Istanbul'a geldim. Ortaokulda sigara icenlere `iii ezik` deniyordu 1. 2. sinifta. 3. sinifta herkes icmeye basladi. Ben icmiyordum da rahatsiz da etmiyordu. Lise 1. sinifi lise 2'ye baglayan yaz dersane falan ortaminda bir iki derken[off yalan ya cok tatli bir kiz vardi, o iciyordu, beraber takilirken basladik iste haha..] icer oldum... Babam duysa kizardi tabii. Bir de boyle `dream son` bir insan oldugumdan imajima yapacagi zarar daha buyuk dert. Ama anlamiyordu kendisi ictiginden surekli. Zaten evde icmiyorum falan... ... Neyse sonra bir gun babam eve geldi `sigarayi biraktim ve bir daha hic icmeyecegim.` dedi. Ben de bir daha icmedim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çökeleği dişle heyecana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ayrica evet 1 yildir terapilerimi biraktim ve su an da calismakta oldugumdan bu saatlerde inanilmaz canim sikiliyor Cesme-Alacati'da. =] Topicin de enasini yargilamis oldum. Sorry. Keep goin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 baya bi dertlenmişsin sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rezil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çekirdek çekti canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bekar Gezelim - Grup Laçin buldum şarkının adını, liste aşırı kalabalıklaşmadıysa bunuda listeye alabilirmisin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben burak kut - yaşandı bitti istedim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ümit Sayın - Gül Beyaz Gül gief! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 böyle şeyler harddiskinde yer kapladığı için utanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 thelegbra said: böyle şeyler harddiskinde yer kapladığı için utanmalısın. seni kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 thelegbra said: böyle şeyler harddiskinde yer kapladığı için utanmalısın. fo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mortis said: Ümit Sayın - Gül Beyaz Gül gief! aynen evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 urmesque said: ben burak kut - yaşandı bitti istedim yaaa aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 maymun gözünü açtı eklenebilitesi olan başka bi şarkı listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o bir kişi düztabanmış peşinden sürüklemiş ahaliyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Reklam annene degil, babana yonelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar