Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Haziran 2008]

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Kendimi bildim bileli babam sigara icerdi. Kucukken Bolu'da `Tabibler Odasi`ni lokale cevirmis surekli `king` oynarken bir yandan da sigara icilirdi. Ben de `Tabibler Odasi`nin karsisindaki parkta top oynadiktan sonra eve gitmeden once[Tek basima girersem annem `lan bu ter ne, neden dizini kanattin, hede hodo!` seklinde yaklasiyordu, babamla girersem kayniyordum.] yanina giderdim. Masada 4 kisi oynar, 2-3 kisi izlerdi. Hepsi sigara icerdi. Iclerinde oturup izlerdim. Sigara dumani o zamanlardan beri rahatsiz etmez... Zaten dedigim gibi annem ve babam evde surekli iciyorlardi.
Sonra Istanbul'a geldim. Ortaokulda sigara icenlere `iii ezik` deniyordu 1. 2. sinifta. 3. sinifta herkes icmeye basladi. Ben icmiyordum da rahatsiz da etmiyordu. Lise 1. sinifi lise 2'ye baglayan yaz dersane falan ortaminda bir iki derken[off yalan ya cok tatli bir kiz vardi, o iciyordu, beraber takilirken basladik iste haha..] icer oldum... Babam duysa kizardi tabii. Bir de boyle `dream son` bir insan oldugumdan imajima yapacagi zarar daha buyuk dert. Ama anlamiyordu kendisi ictiginden surekli. Zaten evde icmiyorum falan...

... Neyse sonra bir gun babam eve geldi `sigarayi biraktim ve bir daha hic icmeyecegim.` dedi. Ben de bir daha icmedim. =]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...