BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bugun basladim oynamaya, attributelar cha 3 gerisi 9 seklinde olandan :P tutoriali bitirdim sonraki 10 gorevi falan yaptim simdi bos bos geziyorum, yol gosterin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 gorev bulamiyorum kafayi yicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hemen gidiyorsun Turkish Coffee kanalına giriyorsun sana yol gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kanala girmeyi de beceremedim ki ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oyundaki nickin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bende büyük bir hevesle 2 hafta önceden bugün oyuna başlamak için steam üzerinden trial hesap açmıştım. Büyük hata yapmışım 21 günlük trialdan sadece 10 gün kaldı ve yeni hesap açamıyorum. Bütün hevesim kaçtı. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nası açamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yeni hesap açarken, bu cd key kullanımda hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tmm abi o cd key kullanma o zmn yeni bi acc al trial olarak. Link wermemi istermisin yoksa eve in sitesinden bulurmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Belirtmeyi unuttum. 14 günlük deneme hesabını alırken sorun yaşamıyorum. Ben steam sayesinde gelen fazladan 7 günlük kayıp için üzülüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hehe :) abi yillarca oynayinca 7 gunu pek takmazsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 DareJedi said: oyundaki nickin nedir? "Alicanite" (oyunda alican ismi bile alinmis oldugundan boyle salak eklere ihtiyac duyabiliyo insan :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar