tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 city of heroes 5 senedir oyuncu kitlesiyle götürüyor zaten işi.. temmuz aylarında baya bir oyuncu kaybedecekleri kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ertelendi :( yeni tarih 1 eylul 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 iyi oldu iyi daha cohdan sıkılmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.eurogamer.net/articles/champions-online-hands-on_9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Baya güzel olucak gibi duruyor ama hala sınıfların skiller nebileyim böyle oyundaki dengeyi ve derinliği veren şeyleri tanıtmadılar....başlamak istiyorum bu oyuna ama herhalde böyle giderse daha uzun sürücek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Minimum System Requirements * OS: Windows XP/Vista * CPU: 2.5GHz Single Core or 1.8GHz Dual Core * Memory: 1GB RAM * Video: NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X700 or HD / Intel Graphics with Dual Core * Sound: DirectX Compatible Soundcard * HDD: 5GB Free Disk Space * Network : ADSL / Cable Modem * Disc: DVD-ROM * Driver: DirectX 9.0c Recommended System Configuration * OS: Windows XP/Vista * CPU: 2GHz Dual Core or Better * Memory: 2GB RAM or Better * Video: NVIDIA GeForce 8800 or Better / ATI Radeon HD3850 or Better * Sound: DirectX Compatible Soundcard * HDD: 5GB Free Disk Space * Network: ADSL / Cable Modem or Better * Disc: DVD-ROM * Driver: DirectX 9.0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 2009 icinde cikacak oyunlar icinde benim icin bir numara bu oyun, hadi artik be coni cik artik. 1 haftadir 3 sene once basladigim coh/cov a geri dondum, fantasyden ne baymisim anlatilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Öeh oyunda micro-transaction olacakmış... Hem oyuna 15 dolar vereyim hem de item için ek para vereyim öyle mi... Çıkarsa belki alırım diyordum da artık imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hayda nerden cikti simdi bu haber hemen arastirayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hemmen geldim geri.. simdi bu micro olayi kesin olmamakla birlikte su sekilde olabilir. ornegin su anda city of heroes/villains de de login ekranindan sonra store bolumu var ancak burada sanildiginin aksine kilic kalkan degilde, isim degistirme - karakter slotu satin alma - server transferi seklinde secenekler bulunuyor. yani wow da account sayfasinda yaptiginiz seyin aynisi oyun icinden gerceklestiriliyor. bu sekilde bir seyler olacagini umuyorum.. buda zaten bizim anladigimiz sekilde bir micro transaction degil.. yani ingame item ingame guc vs.. belki ingame kiyafet degistrime hakki falan olabilir. yani oyun ve oyuncularin guclerini etkileyecek seyler olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Güçleri etki etmese de yeni kıyafet alma olayı var atari bunu shareholder'lara söylüyor. Doğrudan demiyor ama atari bu cryptic buck olayının reklamını shareholder'lara yapıyor yoksa bu puan sistemi çoğu MMO'da kullanılıyor ama ad değiştirmek vs. için. Reklamını yaptıklarına göre kıyafet olayı gelecek demektir. Neyse abi şöyle düşün 50 dolar bu oyuna veriyorsun ek olarak üstüne aylık 15 dolar veriyorsun ki oyunu geliştirsinler gel gör ki verdiğin paranın bir kısmı doğrudan bu micro-transaction olayının geliştirilmesine gidecek, kusura bakmayın ama ben böyle kazık yiyemem. Neyse ki piyasada CCP gibi firmalar var ve yeni MMO firmaları ortaya çıkıyor. Yani blizzard, soe, cryptic gibi üç büyüklerin eline kalmayacagız. Ha gerçi blizzard bence oyuncuyu kazıklamıyor o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ciksin once de gorelim cunku bende okudum boyle bir dusunce genel olarak eu ve usa icin yok. daha cok cin ve dogu bolumlerinde dusunulen bir sistemmis. orada aylik ucret olmadan microya yonelebilirlermis. benim dedigim gibi bir sey olacaktir ama bunda da korkulacak ya da tepki cekecek bir sey yok anlattigim gibi. kiyafet konusunda coh/cov oynadiysan bilirsin karakteri yaratirsin ve karakterin bir daha degismez item vs olmadigi icin. tabii bu oyunlarda simdi oyun icinde gidip tipini tekrar yaratabiliyorsun ama CO da belki bunu satabilirler bir nevi isim degistirme gibi gorebilirsin. coh ve cov da dis gorunusun hic bir etkisi yok oyun uzerinde, CO da da boyle olacagini umuyorum .. fazlaca incelemedim bu oyunu o yuzden yaniliyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lütfen haberler nbetleşmeden oyunlar adam akıllı gozukmeden bu kadar sınırlı bu kadar kesın yorumlar yapmıyalım, ne oyunları bıtırdık daha oynamadan yazık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 karakter yaratma videosunu izledim de baya ilgimi çekmeye başladı oyun. kanat istiyorum, buz gücü istiyorum, power armor istiyorum... amma çok şey var bunda. neyse bir karakter düşünürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sahsen dort gozle bekledigim birinci mmo bu.. Nedenlerim ; fantasyden baydim , coh/cov en begendigim mmolardan, karakter ozellikleri cok eglenceli, konsepti kendine ozgu.. Ortam eglenceli. Coh/covdan bunlari alip uzerinede bir kac sey koysa tamamdir. Sira donu taytin uzerine gecirmeye kaliyor benim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaaay sayac koymuslar tamamdir , insallah baska erteleme olmayacak. 46 gun kalmis nefis. http://www.atari.com/champions/#/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 gameshow sayacına dönmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Couple olarak oynamak icin 1'e 1. Heycan ile bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 agzini hayra ac drea neden geciksin deme oyle sey.. bingildak couple olayini ben anlamadim. esin ilemi oynayacaksin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sylian sana bahsettigim gibi dert etmemize gerek kalmadi. estetiksel ve account management kivaminda micro transactions.. en son cumlede bahsi gecen game effect olayininda estetiksel seyler oldugunu dusunuyorum. ya da travelling seyleri falandir. Cryptic Studios writes, "Champions Online will support micro-transactions, but contrary to the concerns of some people, the game is not 'based' on them." They explain the basic scope of what will be possible in Champions Online using microtransactions, such as aesthetic changes and account-level management tools (like renaming your character). However, in the name of balance, they state, "any micro-transaction that has a game effect can also be earned in the game through play." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Kiz arkadasimla evet. Hirs yapilmiycak, sakin ve community kaliteli. City of Heroes'da oynamistik 2-3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 belki benim esimde gelebilir. eq1-eq2-wow-coh/cov-lineage 2-aoc-warhammer-saga of ryzom-guildwars da hep beraberdik. ayrilmaz elite parcam bende sorunlu parca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 http://www.gamerzines.com/pc/magazine/champions-online-beta-keys.html gamerzines PC zine'ın son sayısında 10000 tane beta key veriyor, son sayıyı indirip, champions online sayfasındaki formu doldurun, sitede de anlatmıs zaten, bana garantiledin bi key'i dedi =), 1-5 agustos arasında yollayacaklarmıs key'leri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 cok saol kfg.. coooook uzun ugrastim ama sonunda oldu sanirim inanilmaz bir yigilma var site falan coktu bir ara.. pdf icinden gelen swf ellinci denememde falan cikti ortaya. iki pc den ayni anda ugrastim oldu. hatta sunu veriyim buraya, bu direkt link pdf icinden degil browserdan cikiyor. ben burdan becerdim. http://video.gamerzines.com/pcgzine-32/championsonline.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar