tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 deadwoll said: PvP'si arena based olacakmış, öyle diyordu bir videosunda. Ayrıca karakter animasyonlarını izledim bir gameplay videosunda da bütün animasyonlar birbirlerini tekrarlıyorlardı sanki. CoH gibi olucaksa , her atak sürekli aynı animasyonla yapılıyor , ve auto-attack yok , tekrarlama sebebi bundan dolayı , ama bi yerden sonra rahatsız etmiyor tekrar olayı. pvpsi arena based olsa da, ilk çıkışta faction farkı olmayacak. "kötü" adam yaratamıycaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 pvp yoksa tirt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yaşasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 benim icin tirt desek daha dogru, bir alay, ima sezdim mesajinda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 "pvp yoksa tırt" bakış açısıyla yaklaşan oyuncuların zaten zevk almıycağı oyunlar yapıyor cryptic.. yaşasın dememim sebebi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 neden swg yi seviyorum demissin, swgde de pvp vardi cok da zevkliydi hele ilk ciktigi 3-5 ay daha siniflar dengesizken en zevkli pvp zamaniydi swg deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 pvp sevmek/sevmemek ayrı , "pvp yoksa tırt" demek ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sınıfların dengesiz oldugu bir ortamda pvp nasıl zevkli olabilir hocam, bir aydınlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 karambol oluyordu bir commando tek basina 5-10 kisiyi aliyordu, adil degildi ama zevkliydi gene de ps: ne commandoydum ne de o surec icerisinde overpowered olan her hangi bir sinif, sadece zevkli geliyordu o kosusturmaca, karambol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 swgde bırak pvpyi , pve yapmanın bile herhangi bir keyfi yoktu.. en güçlü atağını macro ile spamlıyordun , düşman kalmayınca da macroyu durduruyodun. pvesi buydu :) ha swg hala gelmiş geçmiş en iyi mmo deneyimidir yaşadığım , bu da demek oluyor ki mmo demek savaşmak , pvp yapıp parmakla gösterip hahaha demek değil :) o yüzden de "pvp yoksa tırt" diyen oyuncuların bunun gibi oyunlara gelmiyor olmasını ben kendi adıma şans olarak görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Her CoH topiğinde pvp muhabbeti olmasın artık. Bu oyunun tarzı böyle hem çizgifilmsi hem de pvpsiz. Yapan firmanın da bu tarzı sevmeyenlere sevdirme gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 olay pvp olmaması değil ki :) pvpsi oldukça da keyifli şu anda coh'un sadece classlar dengesizken , pve content oturmamışken bir de pvp dengesiyle uğraşmıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 CrayTotem said: Valla tunch elimi ayağım titredi bi an, uzun süredir unutmuştum çıktı falan sandım. Fenalar geldi böyle, oynamak istedim deliler gibi. Benimde hayatımın en eğlenceli mmo deneyimlerinden biriydi coh. Us serverında pati adı altında küçük ama bence elite bir grup insanla oynamıştım ve çok keyifli zamanlar geçirmiştim gerçekten. Hatta şöyle bir şey paylaşiyim ki, çooook eskilere ait bir ss gerçekten.8 pati kahramanı bir hatıra pozu. Sağ üst köşedekide benim. Neyse umutluyum Champions online konusunda. 15 günlük trial dediğin ve inanılmaz dediğin coh için mi? Ortadaki benim alt karakterim Eagle Eye diil mi ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bi aralar marvel online oyun cıkarcak gibi söylentiler vardı hatta videosuda vardı galiba varmı öyle bişey gerçekten yoksa fan fake miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Başvurdum betasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Wayne said: bi aralar marvel online oyun cıkarcak gibi söylentiler vardı hatta videosuda vardı galiba varmı öyle bişey gerçekten yoksa fan fake miydi bu oyun marvel online olarak başladı yapıma , sonrasında marvel ile anlaşmazlığa düştü sanırım cryptic , ve oyun dünyasını champions çizgi-romanlarına dönüştürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 14 temmuz 2009 avrupa amerika surumu. bekledigimden daha yakinmis oyunun surumu nefis oldu. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 14 temmuz süper olmuş gerçekten ama, eu eylül olur heralde. Gerçi beklenmeyebilir, coh uda us oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dre , hem EU hem US aynı anda , ikisi de 14 temmuz. süper tarih gerçekten , vizeler finaller bütler hiçbişey kalmıyor , evi de boşaltırım , tatile champo + coh ile başlarım. enfes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ben buna başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu oyunda tamamen secimlerimize bağlı bir karakter yaratma durumu olacakmış.peki neler secilebilecek bunları anlatan bir site yok değil mi? deadpool gibi bir şey yapmak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 7/14/09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 asiri zahmet olmus bu tarihi yazmak, eger yorulduysan bir daha anlamsizca, aciklamadan yazma , yorulma sen zinxen, onceki sayfada yaziyor madem okumuyorsun kucuk bir aciklama koy yanina nedir ne degildir yazdigin ya da hic yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ne kadar insan varsa coh'da tanistigim hepsi bu oyunu alip oyniycaklarini soyluyorlar :) ve tanidigim kadariyla coh'un cok iyi bir topluluk kalitesi var, bu oyundada ayni sey devam etcek gibi. ne kadar fazla "comic" lestirilmis olsa da oyun benim tarzim icin yine de eglenceli olucak gibi. bekliyoruz bakalim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Evet bende sabırsızlıkla bekliyorum gayet zevkli bir oyuna benziyor. İişallah planlanandan önce çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar