Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:
PvP'si arena based olacakmış, öyle diyordu bir videosunda. Ayrıca karakter animasyonlarını izledim bir gameplay videosunda da bütün animasyonlar birbirlerini tekrarlıyorlardı sanki.

CoH gibi olucaksa , her atak sürekli aynı animasyonla yapılıyor , ve auto-attack yok , tekrarlama sebebi bundan dolayı , ama bi yerden sonra rahatsız etmiyor tekrar olayı.

pvpsi arena based olsa da, ilk çıkışta faction farkı olmayacak. "kötü" adam yaratamıycaz yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

swgde bırak pvpyi , pve yapmanın bile herhangi bir keyfi yoktu.. en güçlü atağını macro ile spamlıyordun , düşman kalmayınca da macroyu durduruyodun. pvesi buydu :)

ha swg hala gelmiş geçmiş en iyi mmo deneyimidir yaşadığım , bu da demek oluyor ki mmo demek savaşmak , pvp yapıp parmakla gösterip hahaha demek değil :)

o yüzden de "pvp yoksa tırt" diyen oyuncuların bunun gibi oyunlara gelmiyor olmasını ben kendi adıma şans olarak görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
CrayTotem said:
Valla tunch elimi ayağım titredi bi an, uzun süredir unutmuştum çıktı falan sandım.
Fenalar geldi böyle, oynamak istedim deliler gibi.

Benimde hayatımın en eğlenceli mmo deneyimlerinden biriydi coh.
Us serverında pati adı altında küçük ama bence elite bir grup insanla oynamıştım ve çok keyifli zamanlar geçirmiştim gerçekten.
Hatta şöyle bir şey paylaşiyim ki, çooook eskilere ait bir ss gerçekten.8 pati kahramanı bir hatıra pozu.

Sağ üst köşedekide benim.

Neyse umutluyum Champions online konusunda.

15 günlük trial dediğin ve inanılmaz dediğin coh için mi?

Ortadaki benim alt karakterim Eagle Eye diil mi ya? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:
bi aralar marvel online oyun cıkarcak gibi söylentiler vardı hatta videosuda vardı galiba varmı öyle bişey gerçekten yoksa fan fake miydi

bu oyun marvel online olarak başladı yapıma , sonrasında marvel ile anlaşmazlığa düştü sanırım cryptic , ve oyun dünyasını champions çizgi-romanlarına dönüştürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ne kadar insan varsa coh'da tanistigim hepsi bu oyunu alip oyniycaklarini soyluyorlar :) ve tanidigim kadariyla coh'un cok iyi bir topluluk kalitesi var, bu oyundada ayni sey devam etcek gibi. ne kadar fazla "comic" lestirilmis olsa da oyun benim tarzim icin yine de eglenceli olucak gibi. bekliyoruz bakalim :o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...